Log in

goodpods headphones icon

To access all our features

Open the Goodpods app
Close icon
Atölye Psikoloji Kayıtta - 13-Terzi Kendi Söküğünü Diker Mi?

13-Terzi Kendi Söküğünü Diker Mi?

05/25/20 • 28 min

Atölye Psikoloji Kayıtta
Psikologların çocukları en dertli olanlar mı? Bu psikologlar aslında kendilerine hayrı olmayan ama başkalarının hayatlarına derman olmaya çalışan insanlar mı? Kendi söküklerini dikebiliyorlar mı dikemiyorlar mı?
plus icon
bookmark
Psikologların çocukları en dertli olanlar mı? Bu psikologlar aslında kendilerine hayrı olmayan ama başkalarının hayatlarına derman olmaya çalışan insanlar mı? Kendi söküklerini dikebiliyorlar mı dikemiyorlar mı?

Previous Episode

undefined - 12-Gençlerin Kimlik Gelişimini Pandemi Nasıl Etkiliyor?

12-Gençlerin Kimlik Gelişimini Pandemi Nasıl Etkiliyor?

Kimlik gelişimi yaşam boyu sürer; ama krizi ergenlikte zirveye ulaşır. Gençlerin tam da kimliklerini tanımladıkları bir dönemde eve kapanıp kalmalarının onları ve çevrelerini nasıl etkilediği üzerine konuşuyor bu yayında uzmanlarımız.

Next Episode

undefined - 14-Ahir Zaman Çocukları Daha Mı Zekiler?

14-Ahir Zaman Çocukları Daha Mı Zekiler?

Başka türlüsü için bir sebep olmadıkça her dönemin çocukları önceki dönemlerin çocuklarından daha zekidir; ama zeka yetmez. Bu hafta uzmanlarımız zekanın ötesini konuştular.

Episode Comments

Generate a badge

Get a badge for your website that links back to this episode

Select type & size
Open dropdown icon
share badge image

<a href="https://goodpods.com/podcasts/at%c3%b6lye-psikoloji-kay%c4%b1tta-297740/13-terzi-kendi-s%c3%b6k%c3%bc%c4%9f%c3%bcn%c3%bc-diker-mi-39721670"> <img src="https://storage.googleapis.com/goodpods-images-bucket/badges/generic-badge-1.svg" alt="listen to 13-terzi kendi söküğünü diker mi? on goodpods" style="width: 225px" /> </a>

Copy