goodpods headphones icon

To access all our features

Open the Goodpods app
Close icon

Deloitte On the Spot

Deloitte Finland

On the Spot on inspiroiva ja ajankohtainen podcast, jonka jaksoissa asiantuntijamme keskustelevat yhdessä vieraidensa kanssa organisaatioiden ajankohtaista ja kiperistäkin haasteista. Tarjolla teräviä näkökulmia, monipuolista pohdintaa ja käytännön vinkkejä. Tervetuloa kuuntelemaan! Kuuntele myös Deloitte Hear'n Go -jaksot edelliseltä tuotantokaudelta.
share icon
not bookmarked icon

All episodes

Best episodes

Top 10 Deloitte On the Spot Episodes

Best episodes ranked by Goodpods Users most listened

episode art
play

09/06/20 • 28 min

Deloitten Hear’n Go –podcastin seitsemännessä jaksossa aiheena on kyberturvallisuus ja yritysten kulttuurinmuutos. Podcastissamme OP:n kyberturvallisuuden kehittämisestä vastaava johtaja Tero Mellin, Deloitten organisaatioiden muutosjohtamisesta ja transformaatioista vastaava johtaja Kirsi Kemi ja kyberturvapalveluita johtava Antti Herrala pohtivat sitä, miten yritys voi rakentaa kyberturvallisuutta ja miten uusiin uhkiin varautuminen muuttaa lopulta yritysten kulttuuria?

bookmark
plus icon
share episode
episode art

Tekoälyaika on täällä

Deloitte On the Spot

play

04/15/19 • 25 min

Deloitten Hear’n Go –podcastin kuudennessa jaksossa aiheena on tekoäly. Tarkastalemme podcastissamme valtion talous- ja henkilöstöhallinnon Palkeet Oy:n kehityspäällikkö Heikki Asikaisen ja Deloitten analytiikkajohtaja Jouni Alinin kanssa siihen, millaisin harppauksin valtion toiminnoissa hyödynnetään jo tekoälyä ja mihin kaikkeen sitä voi käyttää?

bookmark
plus icon
share episode
episode art
play

04/03/19 • 31 min

Vastuullisuus on suurelle osalle yrityksistä jo arkipäivää, mutta ihmisoikeudet olivat vielä pari vuotta sitten aihe, joka ohitettiin yritysten raportoinnissa aika pienellä huomiolla.

Suomessa keskustellaan parhaillaan pakottavasta laista liittyen ihmisoikeuksien huolellisuusvelvoitteeseen. Yritysvastuulaki voisi velvoittaa yrityksiä välttämään ja vähentämään toimintansa kielteisiä ihmisoikeusvaikutuksia. Miten ihmisoikeudet näkyvät tänä päivänä yrityksissä? Ovatko ihmisoikeudet strategiakysymys ja kenen agendalle ne kuuluvat?

bookmark
plus icon
share episode
episode art

Tie kiertotalouteen

Deloitte On the Spot

play

03/13/19 • 23 min

Keskustelu kiertotaloudesta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista yrityksille käy vilkkaana. Kiertotaloudella tarkoitetaan uudenlaista talousmallia, jossa materiaalin arvo yritetään pitää mahdollisimman korkeana mahdollisimman pitkään. Mutta miltä kiertotalous tällä hetkellä konkreettisesti näyttää yrityksissä ja miten kiertotaloudessa on tähän mennessä edistytty Suomessa? Entä mitä yritysten kannattaisi tehdä siirtyäkseen kiertotalouteen?

Deloitten Hear’n Go –podcastin neljännessä jaksossa tätä kiinnostavaa aihetta tarkastelevat S-ryhmän vastuullisuusjohtaja Lea Rankinen ja kestävän liiketoiminnan asiantuntija Marika Määttä Deloittelta.

bookmark
plus icon
share episode

Digitalisaatio on kuuma aihe myös teollisuudessa. Uusia teknologioita ja järjestelmiä otetaan käyttöön eri puolilla organisaatiota, mutta myös tuotantolaitoksilla.

Deloitten Hear'n Go -podcastin kolmannessa osassa neljänteen teolliseen vallankumoukseen pureutuvat Ahlström-Munksjön tietohallintojohtaja Kristiina Lammila ja johtaja Mika Järvensivu, joka toimii Deloittella valmistavan- ja prosessiteollisuuden partnerina.

bookmark
plus icon
share episode
episode art
play

10/02/18 • 18 min

Lausuntokierros Valtiovarainministeriön ehdotuksesta kansainvälisten veroriitojen ratkaisemiseen päättyi syyskuun 21. päivä. Millaisesta vyyhdistä on oikein kyse ja mitä ongelmia veroriitoihin ja ehdotettuun säätelyyn liittyy?

Deloitten Hear'n Go -podcastin toisessa osassa tähän teemaan pureutuvat nyt KONEen verojohtaja Nina Leväjärvi ja johtaja Virpi Pasanen Deloitten vero- ja lakipalveluista.

bookmark
plus icon
share episode
episode art
play

09/27/18 • 26 min

Suomessa on herätty miettimään, miten esimerkiksi maksuliikenteen hoitaminen vakavien häiriöiden iskiessa pitäisi ottaa lainsäädännössä paremmin huomioon. Valtiovarainministeriön asettama työryhmä on ehdottanut täsmennyksiä säännöksiin, jotka koskevat rahoitusalan velvollisuutta varautua poikkeusoloihin.

Deloitten Hear ́n Go -podcastin ensimmäisessä osassa tätä kiinnostavaa aihetta purkavat finanssisektorista vastaava johtaja Ilkka Huikko Deloittelta ja Finanssiala ry:n toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi yhdessä toimittaja Eeva Lehtimäen kanssa.

bookmark
plus icon
share episode
episode art
play

11/23/21 • 39 min

Deloitten On the Spot -podcastin toisessa jaksossa aiheena on kestävä rahoitus, EU-taksonomian finanssimaailmaan mukanaan tuomat muutokset ja ilmastonmuutoksen näkökulmasta kuuma puheenaihe – vihreä rahoitus. Rami Saarela saa vieraakseen studioon Deloitten Suomen Sustainability Finance Lead-palvelualueen johtaja Sami Toivoniemen ja pitkän linjan vastuullisuus- ja rahoitusalan erityisasiantuntija Aila Ahon.

Monipuolista keskustelua ja voimakkaita puheenvuoroja on luvassa muun muassa seuraavista aiheista: Mitkä maailman muutokset vaikuttavat nyt vahvasti kestävän rahoituksen takana? Mitä haasteita on näköpiirissä rahoitusalan toimijoille? Miten vastuullisuuden kiristyviin vaatimuksiin saadaan parhaiten vastattua ja millaista erikoisosaamista tullaan tarvitsemaan tulevaisuudessa?

bookmark
plus icon
share episode
episode art
play

11/23/21 • 49 min

Deloitten On the Spot –podcastin ensimmäisessä jaksossa aiheena on liiketoiminnan isot muutokset. Podcastissamme Deloitten liikkeenjohdon konsultointipalvelujen vetäjä JP Suortti ja Deloitten Rami Saarela pohtivat mitä transformaatio tarkoittaa ja mitä suurilla muutoshankkeilla tavoitellaan.

Muutos on jatkuvaa. Mutta miten isojen asioiden kanssa kannattaa lähteä liikkeelle? Minkä pitää muuttua, että muutos onnistuu? Mitkä ovat transformaatioiden suurimpia haasteita? Ja mikä on merkityksellisyyden rooli?

Suomesta löytyy useita onnistuneita tarinoita suurista transformaatioista, esimerkkeinä perinteisten teollisuudenalojen kuten metsäyhtiöiden käynnissä oleva muutos biotalouden pioneereiksi. Mutta tarvitaanko muutostilanteessa konsultteja?

bookmark
plus icon
share episode
episode art
play

10/05/20 • 26 min

Deloitten Hear’n Go –podcastin kahdeksannessa jaksossa aiheena on henkilöstöjohtamisen trendit. Podcastissamme KONEen huolto- ja kunnossapitoliiketoiminnan muutosjohtamisesta vastaava Henrietta Haavisto ja henkilöstöjohtaja Markus Jylhä sekä Deloitten tulevaisuuden työvoimakysymyksistä vastaava Anna-Maria Lehtonen pohtivat kolmea erityisen kiinnostavaa henkilöstöjohtamisen trendiä – työhyvinvointia, työelämän uusia taitoja ja työn merkityksellisyyttä.

bookmark
plus icon
share episode

Show more

Toggle view more icon

Featured in these lists

 • FAQ

  How many episodes does Deloitte On the Spot have?

  Deloitte On the Spot currently has 39 episodes available.

  What topics does Deloitte On the Spot cover?

  The podcast is about Podcasts, Technology and Business.

  What is the most popular episode on Deloitte On the Spot?

  The episode title 'Miten rakennetaan kyberturvallisuuskulttuuria?' is the most popular.

  What is the average episode length on Deloitte On the Spot?

  The average episode length on Deloitte On the Spot is 33 minutes.

  How often are episodes of Deloitte On the Spot released?

  Episodes of Deloitte On the Spot are typically released every 14 days, 19 hours.

  When was the first episode of Deloitte On the Spot?

  The first episode of Deloitte On the Spot was released on Sep 27, 2018.

  Show more FAQ

  Toggle view more icon

  Comments

  0.0

  out of 5

  Star filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey Icon
  Star filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey Icon
  Star filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey Icon
  Star filled grey IconStar filled grey Icon
  Star filled grey Icon

  Rating

  Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon

  Review or comment on this podcast...

  Post

  External Reviews

  Imported reviews from Apple Podcasts.
  Generate a badge

  Get a badge for your website that links back to this

  Select type & size
  Open dropdown icon
  share badge image

  Copy