goodpods headphones icon

To access all our features

Open the Goodpods app
Close icon

Bo Bomulds Fordøjelsesmuskel

Bo Bomuld

Alt for megen kommunikation er svaret på spørgsmål, ingen har stillet. Derfor taler Bo Bomuld Hamilton-Wittendorff med mennesker. Bo er en kommunikationsperson, der arbejder med indlevelse i feltet mellem produkter, oplevelser, behov og mennesker. Her hjælper han personer og brands til en mere værdifuld sammenhæng og position ved at tage hele deres verden ind – og vende den udad med det bedste først.
share icon
not bookmarked icon

All episodes

Best episodes

Top 10 Bo Bomulds Fordøjelsesmuskel Episodes

Best episodes ranked by Goodpods Users most listened

episode art
play

05/04/20 • 32 min

Christine Feldthaus og Bo Bomuld lader sig atter beruse af de mange muligheder, der er for at sætte vin til serier. Denne gang i et ”sammen, men hver for sig”-setup, der faktisk lyder som om de er i stue sammen, selvom den ene er i Svendborg og den anden i Vanløse. Lækker produktion: Lars Jul, mountbelzoni.com
bookmark
plus icon
share episode
episode art
play

04/14/20 • 23 min

Stokkefar og Bomuld tester hvad der sker, hvis man beder Google Home fortælle en vittighed og prøver at sætte snaps til. Lyt med, og find ud af, hvordan det blandt andet helt naturligt kan ende i en kartoffel-porresuppe.
bookmark
plus icon
share episode
episode art
play

04/14/20 • 11 min

”Hvis vi overlever det her, så bliver det den bedste restaurationsbranche, der nogensinde har været.” Den sidste måneds tid har Martin Bager Wulff brugt på frivilligt at redde det odenseanske restaurationsliv. Men hvad er status – og har det været indsatsen værd? 22 dage efter vores første snak er her en ny mellemtid fra ildsjælens frontlinje og arbejdet med bloggen ”Umage by Wulff”. Besøg Martins side her: https://umagebywulff.wordpress.com
bookmark
plus icon
share episode
episode art
play

04/10/20 • 9 min

For nøjagtig et år siden mødte Bo og Job hinanden under indspilningen til Den Afrikanske Slotskro (DR1). Som en del af researchen ned i kroens sjæl stødte Bo på en optimistisk kerne i afrikansk livsfilosofi, som kan inspirere alle i Corona-isolation , og som Job her begejstret fortæller mere om. ADVARSEL! Indeholder høje grin og livsbekræftelse.
bookmark
plus icon
share episode
episode art
play

04/07/20 • 40 min

Et godt glas og en god serie er lige dét, du har brug for i disse dage. Men hvilke vine og hvilke serier vil Christine Feldthaus anbefale – ikke mindst på samme tid? Lyt med og bliv inspireret. Denne gang med benspændet – vine til under en hund.
bookmark
plus icon
share episode
episode art

Hvilken vin skal du binge til din serie?

Bo Bomulds Fordøjelsesmuskel

play

04/01/20 • 30 min

Hvad ville være perfekt at drikke til Tiger King, Babylon Berlin, Friends, Curb Your Enthusiasm eller dine andre yndlingsserier? Og hvilken serie matcher perfekt en rosé champagne? Bliv inspireret af denne lille snak, hvor Bo Bomuld interviewer ”vinens DJ”, sommerlier og vin-ekspert Henrik Christensen (HC).
bookmark
plus icon
share episode
episode art

CoronaKæmper - Martin

Bo Bomulds Fordøjelsesmuskel

play

03/18/20 • 11 min

CORONAKÆMPER: MARTIN REDDER RESTAURANTERNE Den 27-årig Martin Bager Wulff bruger i disse dage alle sine vågne timer på at redde restauranterne. Han startede med at være med til at skabe en sammenkomst for de restauratører, der har deres forretning i det Odenseanske street-food marked Storms Pakhus, men hans ideer spreder sig nu til resten af landet, og alle er velkomne til at hugge og bruge dem fra hans blog og facebook: Umage by Wulff. Det er en god historie med nogle endnu bedre ideer, der er skabt ud af nødvendigheden og muligheden. Mere end 70 restauratører er nu en del af samarbejdet, der startede med et forbud.
bookmark
plus icon
share episode
episode art

HJORTINGS JULEHEMMELIGHED

Bo Bomulds Fordøjelsesmuskel

play

12/23/19 • 6 min

HJORTINGS JULEHEMMELIGHED! NISSER OVERALT! Kom med hjem til familien Hjorting og kom i klassisk, hyggelig julestemning. En lillejuleaftenspodcast 2019 med ønsket om en god jul! Jørn Hjorting er min barndoms radio- og jule-helt. Som den originale morgennisse på DR Radio var det ham, hele landet hver dag i december fra 1969-1996 lyttede til som nedtælling til juleaften. Men selv i 2019 dyrkes julen stadig ikke med større kræfter end hjemme hos ægteparret Hjorting. Specielt én julefetich har drevet Erna Hjorting hele livet. Hvilken - og hvordan julen fylder hele det Hjortingske hjem kan du høre her ... Udover at være Morgennisse startede Jørn også det populære ”De ringer, vi spiller”, hvor han indlevende og begejstret snakkede med helt normale danskere hver onsdag fra 1968–1996, hvor han stoppede i protest mod at programmet skulle flyttes fra P3 til P4. I dag lever det stadigt videre på P5. Gennem årene efter har jeg haft glæden af at være sammen med Hjorting ved flere lejligheder. Ikke mindst da vi i slutningen af 90erne samarbejdede om julekalenderen ”Jul i Verden” på Radio 2, som jeg skrev, Hjorting speakede og Lars Jul producerede.
bookmark
plus icon
share episode
episode art

KAN MAN SÆLGE NOGET TIL EN TYSKER?

Bo Bomulds Fordøjelsesmuskel

play

11/08/19 • 24 min

Med brexit som elefanten i rummet kigger brands og virksomheder mere og mere efter nye græsgange. Og lige syd for Danmark findes et kæmpe marked. Men kan man overhovedet sælge noget til en tysker? Bo har spurgt dem, der har gjort det længe. I denne udgave af Bo Bomulds fordøjelsesmuskel kan du møde den honorære konsul for Tyskland Jacob von Gehren, partner i MASH kæden Mikkel Glahn, Karsten Schrøder, der i mere end 30 år har solgt alt fra danske landbrugsmaskiner, fisk og øl i Tyskland, og som nu arbejder for den kæmpestore tysk-internationale kødvirksomhed Tönnies i selskaberne Nove og Zur Mühlen Gruppen samt Jens Madsen, der har en ligeså stor og fyldig erfaring som Karsten, og i dag er Eksport & Foodservice Direktør hos Dava Foods, der sælger æg og nyskabende proteinholdige æggeprodukter. De to sidste er interviewet på verdens største fødevaremesse, Anuga i Köln.
bookmark
plus icon
share episode
episode art

BLÅLYS' JULEHEMMELIGHED

Bo Bomulds Fordøjelsesmuskel

play

10/31/19 • 7 min

Hvorfor blev landets første to julebryg opfundet på Fyn? Hvad har en præst fra Tårnby med navngivningen af Albanis julebryg Blålys at gøre? Hvad giver øllet dens lækre karamelfarve? Og hvordan laver man Brygmesterens JuleGlögg? Blålys, der er landets ældste stadig eksisterende julebryg, var det første fødevareprodukt som Bo arbejdede med kommunikationsmæssigt, og det sidder stadig i kroppen på ham i denne tid, hvor lyset går på hæld. Derfor har han ringet til Albanis gamle brygmester og tekniske direktør, Leif Typkær, der her levende fortæller om den ikoniske øls historie – og rundhåndet deler ud af sin egen opskrift på den ultimative glögg – der naturligvis indeholder Blålys. Disse 8 minutter er godt investeret, hvis du vil i julestemning.
bookmark
plus icon
share episode

Show more

Toggle view more icon

FAQ

How many episodes does Bo Bomulds Fordøjelsesmuskel have?

Bo Bomulds Fordøjelsesmuskel currently has 10 episodes available.

What topics does Bo Bomulds Fordøjelsesmuskel cover?

The podcast is about Society & Culture and Podcasts.

What is the most popular episode on Bo Bomulds Fordøjelsesmuskel?

The episode title 'Feldthaus & Bomuld sætter vin til TV-serier 2: Fra Norge til Mallorca' is the most popular.

What is the average episode length on Bo Bomulds Fordøjelsesmuskel?

The average episode length on Bo Bomulds Fordøjelsesmuskel is 20 minutes.

How often are episodes of Bo Bomulds Fordøjelsesmuskel released?

Episodes of Bo Bomulds Fordøjelsesmuskel are typically released every 7 days, 20 hours.

When was the first episode of Bo Bomulds Fordøjelsesmuskel?

The first episode of Bo Bomulds Fordøjelsesmuskel was released on Oct 31, 2019.

Show more FAQ

Toggle view more icon

Comments

0.0

out of 5

Star filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey Icon

Rating

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon

Review or comment on this podcast...

Post

External Reviews

Imported reviews from Apple Podcasts.
Generate a badge

Get a badge for your website that links back to this

Select type & size
Open dropdown icon
share badge image

Copy