Log in

goodpods headphones icon

To access all our features

Open the Goodpods app
Close icon
headphones
Watch Me

Watch Me

Euroman

Brian Lykke er vært for podcasten ’Watch Me’, som hylder ur-nørderiet gennem venskabelige samtaler og gode anekdoter.
bookmark
Share icon

All episodes

Best episodes

Seasons

Top 10 Watch Me Episodes

Goodpods has curated a list of the 10 best Watch Me episodes, ranked by the number of listens and likes each episode have garnered from our listeners. If you are listening to Watch Me for the first time, there's no better place to start than with one of these standout episodes. If you are a fan of the show, vote for your favorite Watch Me episode by adding your comments to the episode page.

Watch Me - Med Nicklas Bendtner
play

06/14/22 • 54 min

Afsnittet er lavet i samarbejde med Klarlund. Euromans ur-redaktør Brian Lykke har sat den tidligere fodboldspiller Nicklas Bendtner og direktør for Klarlund, Ronni Hetoft Sørensen, stævne til en snak om dress-ure og ure i fodboldverdenen. Og så fortæller Nicklas Bendtner historien om, hvordan hans Audemars Piguet Royal Oak fik en alvorlig skade på en cykeltur.
bookmark
plus icon
share episode

I det nye afsnit af ’Watch Me’ kan Brian Lykke præsentere en vaskeægte verdenspremiere: Doxas Sub 200T Sea Emerald, et stål-ur på 39 mm med en særlig grøn sunray finish-skive.

Det schweiziske urmærke Doxa er nemlig samtaleemnet i episoden, hvor Brian Lykke har fået selskab af skuespiller og ur-entusiast Jonas Schmidt og urmager Lauge Bøgh. Dette afsnit af 'Watch Me' er bragt i samarbejde med Doxa.

bookmark
plus icon
share episode

SÅ er det simpelthen lykkes at få denne helt specielle episode afsted ud i cyper space. Håber virkelig du kan lide det. Anders Brink Madsen og Brian Lykke tog turen fra København og til smukke Sachsen. En oplevelse udover det sædvanlige og et fantastisk kig ind i noget af det ypperste indenfor urverdenen. God fornøjelse!

bookmark
plus icon
share episode
Watch Me - Med urentusiast Peter Christiansen
play

10/04/22 • 44 min

Urentusiast Peter Christiansen har altid været fascineret af anderledes ure, og han bliver kun mere nysgerrig, hvis uret, han har udset sig, ikke er blevet masseproduceret. Det fortæller han blandt andet om i det nye afsnit af podcasten ’Watch Me’, hvor vært og ur-redaktør Brian Lykke har inviteret til ursnak og middag på Svovl Vinbar, hvor også skuespiller og komiker Jonas Schmidt samt urmager Christian Lass er med som gæst.

Vært: Brian Lykke Gæster: Christian Lass, Jonas Schmidt, Peter Christiansen og Rasmus Kjær Lyd: Marcus HøjgaardRedaktør: Nina Buth Olsen

bookmark
plus icon
share episode
Watch Me - Om dykkerure, desk divers og Blancpain
play

06/28/22 • 38 min

Euromans ur-redaktør Brian Lykke har sat urmager Marcus Henriques stævne til en snak om dykkerure og det schweiziske urbrand Blancpain.

”De fleste dykkerure bliver i dag udsat for det fænomen, man kalder ’desk diving’, hvor de bliver tæsket rundt på skrivebordet på arbejdet,” siger urmager Marcus Henriques fra Klarlund i det nye afsnit af ’Watch Me’, hvor han sammen med Brian Lykke taler om dykkerure.

Marcus har også selv en stor passion for at dykke, og derfor deler han også i afsnittet sine egne holdninger omkring, hvilke dykkerure han foretrækker. _ Afsnittet er lavet i samarbejde med Klarlund

bookmark
plus icon
share episode
Watch Me - Til vands, til lands og i luften, Del 5
play

10/05/20 • 61 min

Sikke et afsnit! Hygsomhed galore! Og introduktion til et af verdens ældste og meget interessante urbrands, Blancpain. Vi snakker, hygger, får en øl og du bliver klogere på urverdenen. Med andre ord en podcast der beriger alle!! Eller... ja ok, det kan jo løbe af med os alle... Det er et glimrende og hyggelig afsnit i hvert fald.

bookmark
plus icon
share episode
Watch Me - Om Doxa

Om Doxa

Watch Me

play

09/28/23 • 55 min

I det nyeste afsnit af vores ur-podcast ’Watch Me’ har Brian Lykke sat Euromans ekspert på området, Christian Martinez, i stævne. Her taler de om det schweiziske ur-mærke Doxa, som især er kendt for deres dykkerure. Og får desuden besøg af dykkeren Alex og ur-nørden Morten.

Vært: Brian Lykke

Producer: Mathias Frejdahl Marker

Afsnittet er bragt i samarbejde med Doxa.

bookmark
plus icon
share episode
Watch Me - Til verdens vigtigste ur-messe i Genève
play

03/30/23 • 57 min

Watches and Wonders i Genève er en af verdens vigtigste urmesser. Det er her, de største brands, de store kunder og de bedste forhandlere mødes. Og som Euromans udsendte ur-redaktør er Brian Lykke naturligvis på pletten, når store ting løber af stablen. Mikrofonen er tændt, så du kan følge med, når Lykke indtager verdens nok mest anerkendte ur-messe. Han møder bl.a. det uafhængige brand Czapeks direktør, som kan fortælle – for første gang – at brandet har planer om at komme på hylderne i Danmark. Brian Lykke er også til præsentation af nyheder hos Cartier, Chopard, Panerai og mange flere, og så møder han et par danske gæster på ur-messen.

Glæd dig til en lidt anderledes, men ikke mindre hyggelig episode af din foretrukne ur-podcast ’Watch Me’.

Vært: Brian Lykke.

bookmark
plus icon
share episode
Watch Me - Om Casio G-Shock
play

07/27/23 • 52 min

I det nye afsnit af 'Watch Me' har Brian Lykke sat Søren Staberg og Jonas Rønne stævne. De to har begge et helt særligt forhold til deres Casio G-Shock – det ikoniske ur, som nu kan fejre 40-års jubilæum. Vært: Brian Lykke Producer: Mathias Frejdahl Marker Afsnittet er bragt i samarbejde med Casio.

bookmark
plus icon
share episode
Watch Me - Overseas Special
play

02/22/22 • 70 min

Så stiller vi igen uret til Watch Me tid. Denne gang skal vi en tur ud i verden og med et af de mest legendatiske brands overhovedet, nemlig Vacheron Constantin og deres Overseas serie. En serie som netop har sit udspring i det at rejse - deraf navnet Overseas...

Det viser sig at det er svært hyggeligt at drikke rødvin og snakke om ure en onsdag aften i Kgs. Kbh.!

bookmark
plus icon
share episode

Show more best episodes

Toggle view more icon

FAQ

How many episodes does Watch Me have?

Watch Me currently has 77 episodes available.

What topics does Watch Me cover?

The podcast is about Leisure, Comedy, Podcasts, Vintage and Hobby.

What is the most popular episode on Watch Me?

The episode title 'På roadtrip til Tyskland med Anders Breinholt – Del 1' is the most popular.

What is the average episode length on Watch Me?

The average episode length on Watch Me is 56 minutes.

How often are episodes of Watch Me released?

Episodes of Watch Me are typically released every 18 days, 7 hours.

When was the first episode of Watch Me?

The first episode of Watch Me was released on Apr 2, 2018.

Show more FAQ

Toggle view more icon

Comments