
Previous Episode

Μαρία: Ο πρώην της παντρεύτηκε, αλλά ήθελε ακόμα να την βλέπει
Σε τι ελπίζει το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση; Πέρα από τις ενοχές που νιώθει, πόσο εύκολο είναι το αντικείμενο του πόθου του να το χειριστεί όπως το συμφέρει; Γιατί δεν παίρνει τα μηνύματα και δεν καταλαβαίνει ότι η δυνατή έλξη και το αξέχαστο σεξ μπορεί να οφείλονται ακριβώς στις απαγορευμένες συνθήκες. Η Μαρία αφηγείται την ιστορία της στην Άντρη Κωνσταντίνου.
Next Episode

Μάρω: Λεσβία μετά τα 35
Σήμερα δηλώνει «πανσεξουαλικό ον» και χορτασμένη από το σεξ. Η Μάρω Κακαβέλα ξεκίνησε την ενήλικη ζωή της με έναν έρωτα με συμφοιτητή της, που ανακάλυψαν μαζί το σεξ. Στη συνέχεια ήρθε ο γάμος με τον Πίτερ, που κράτησε τρία χρόνια, όσο και η επιθυμία τους για σεξ. Στα 35 της πήγε για πρώτη φορά με γυναίκα και ένιωσε έκπληξη από την απόλαυση και τη φυσική οικειότητα. Μετά από ψυχοθεραπεία και αφού μοιραζόταν για καιρό μεταξύ ανδρών και γυναικών, η Μάρω βρήκε τελικά τον άνθρωπο της ζωής της και αφηγείται στην Άντρη Κωνσταντίνου την ιστορία της.
If you like this episode you’ll love
Episode Comments
Generate a badge
Get a badge for your website that links back to this episode
<a href="https://goodpods.com/podcasts/sex-podcast-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ac%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b7-%ce%ba%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%85-52190/%cf%80%ce%ad%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%b7-%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-7729898"> <img src="https://storage.googleapis.com/goodpods-images-bucket/badges/generic-badge-1.svg" alt="listen to πέτρος | η ιστορία του on goodpods" style="width: 225px" /> </a>
Copy