
WHISKY QUIZ!
01/07/25 • 72 min
Bu haftaki podcastimizin konusu sizin merak ettikleriniz, yüzlerce soru geldi ve hepsini cevaplamak çalıştık. Biz çok eğlendik, siz de tadını çıkarın. Slainte!
Bu haftaki podcastimizin konusu sizin merak ettikleriniz, yüzlerce soru geldi ve hepsini cevaplamak çalıştık. Biz çok eğlendik, siz de tadını çıkarın. Slainte!
Next Episode

Bir Buz Hikayesi AVALANCHE
Viski buzlu mu içilir, buzsuz mu? Bu basit soru sürekli tartışılır ama biz bu işe daha profesyonel bir gözle baktık ve Avalanche Ice 'ın kurucusu Onur Görkem Gül ve gıda mühendisi Ezgi Gümüş'ü konuk ettiğimiz podcastimizde detaylıca konuştuk. Sektörümüz için çok önemli bilgileri içeren bu bölümü dinlemeyi ve herkese dinletmeyi ihmal etmeyin.
Keyifli dinlemeler,
Slainte
If you like this episode you’ll love
Episode Comments
Generate a badge
Get a badge for your website that links back to this episode
<a href="https://goodpods.com/podcasts/peat-and-sherry-whisky-talks-610518/whisky-quiz-81390212"> <img src="https://storage.googleapis.com/goodpods-images-bucket/badges/generic-badge-1.svg" alt="listen to whisky quiz! on goodpods" style="width: 225px" /> </a>
Copy