goodpods headphones icon

To access all our features

Open the Goodpods app
Close icon
headphones

Daniels Jul

RadioPlay

Du skal forestille dig en træhytte dækket af sne. Du kan høre lyden af det knitrende træ fra pejsen, mens der spreder sig en duft af gløgg. Her er ingen trængsel og alarm, for du skal ikke nå rundt til alverdens julearrangementer. Du skal blot lytte til 'Daniels Jul' - en julepodcast. Kom indenfor. Bank sneen af jakken og sæt dig godt til rette ved den varme pejs. Daniels Jul er podcast for dig, som elsker jul. Ledsaget af forskellige gæster spreder vi julestemningen ud til alle lyttere, og hvis du lytter med, er jeg sikker på, at ventetiden frem mod juleaften vil føles en anelse kortere.

...more

not bookmarked icon
Share icon

All episodes

Best episodes

Top 10 Daniels Jul Episodes

Best episodes ranked by Goodpods Users most listened

play

12/21/18 • 45 min

Nu' det jul igen, og hvad rager det mig? Heldigvis er der et nyt afsnit af Daniels Jul på vej. I denne episode gennemgår vi Jul På Vesterbro, som blev sendt på DR2 i 2003. Vi gennemgår handlingen, væsentlige afsnit og afslutter med en anmeldelse. Undervejs fortæller vi sjove anekdoter, interviewer en væsentlig julekalenderkarakter og finder ud af om Stardust-familien i virkeligheden døde i slutningen af julekalenderen. Gæst: Andens Stand-in (Sune Svanekier) Rigtig god fornøjelse!
play

12/21/18 • 45 min

bookmark
plus icon
share episode
Nu 'det jul, nu 'det jul på Muligvisvej. Nu 'det jul, nu 'det jul for Daniels Jul og dig. I denne episode gennemgår vi Brødrene Mortensens Jul, som blev sendt på TV2 i 1998. Vi gennemgår handlingen, væsentlige afsnit og afslutter med en anmeldelse. Undervejs fortæller vi sjove anekdoter, interviewer en væsentlig julekalenderkarakter og finder ud af, hvem JN i virkelighenden er. Gæst: Hugo Mortensen (Rasmus Albeck) Rigtig god fornøjelse!
play

12/14/18 • 62 min

bookmark
plus icon
share episode
play

12/07/18 • 56 min

Helvede og patter, så er vi tilbage med et nyt afsnit. I denne episode gennemgår vi Andersens Julehemmelighed, som blev sendt på TV2 i 1993. Vi gennemgår handlingen, væsentlige afsnit og afslutter med en anmeldelse. Undervejs fortæller vi sjove anekdoter, interviewer en væsentlig julekalenderkarakter og dykker ned i hvorfor Familien Andersen ikke holder jul, og hvorfor julekalenderen aldrig fik en efterfølger. Gæst: Putte (Søren Hauch-Fausbøll) Rigtig god fornøjelse!
play

12/07/18 • 56 min

bookmark
plus icon
share episode
play

11/30/18 • 60 min

Kom inden for. Bank sneen af jakken, sæt dig godt til rette og tænd for din yndlings julepodcast. Daniels Jul er tilbage med en ny fantastisk sæson. Anden sæson rammer ånden fra "Alletiders Jul", humøret fra "Nissebanden" og stemningen fra "Bamses Julerejse". Det bliver med andre ord en rejse gennem tv-julekalenderens historie. Vi starter med en minutiøs gennemgang af Krummernes Jul, som blev sendt på TV2 i 1996. Vi gennemgår handlingen, væsentlige afsnit og afslutter med en anmeldelse. Undervejs fortæller vi sjove anekdoter, interviewer en væsentlig julekalenderkarakter og dykker ned i hvorfor Krummernes Jul aldrig er udgivet i fuld længde. Gæst: Nova (Stephanie Leon) Rigtig god fornøjelse!
play

11/30/18 • 60 min

bookmark
plus icon
share episode
I aften er det juleaften, nu er der ikke længe til, og derfor er julekalenderlegenden Flemming Jensen (Lunte) kommet forbi Daniels Jul. Flemming er årets sidste gæst, og han fortæller Daniel om de mange fantastiske oplevelser, han havde med Nissebanden. Flemming runder også den grønlandske jul, og sender os alle på en god og velfortjent juleferie. Glædelig jul og godt nytår.
play

12/24/17 • 42 min

bookmark
plus icon
share episode
I aften er det juleaften, der er længe længe til, og derfor har jeg inviteret komiker Mark Le Fêvre forbi julestudiet for at få tiden til at gå lidt hurtigere. Sammen tester vi den danske julesang 'I Aften Er Det Juleaften' for at se, om den kan bruges til at fordrive tiden frem til årets hyggeligste aften.
play

12/24/17 • 43 min

bookmark
plus icon
share episode
Julekalenderkender Brian Iskov vender tilbage for at tale med Daniel om The Julekalender. De to julekalendernørder fortæller historien bag The Julekalender, og kommer ind på, hvorfor der findes en norsk og finsk udgave af denne danske klassiker. Når showet er ovre, vil du med garanti have lyst til et gensyn.
play

12/23/17 • 22 min

bookmark
plus icon
share episode
play

12/17/17 • 40 min

Det kan være hårdt at komme gennem alle de julefrokoster, der ligger i julen. Derfor har Daniel inviteret Cecilie Lind i studiet. Cecilie er nemlig personlig træner, og kommer til at køre Daniel gennem et intenst træningsprogram, så han kan holde formen juleformen. Du skal forestille dig en træhytte dækket af sne. Du kan høre lyden af det knitrende træ fra pejsen, mens der spreder sig en duft af gløgg. Her er ingen trængsel og alarm, for du skal ikke nå rundt til alverdens julearrangementer. Du skal blot lytte til 'Daniels Jul' - en julepodcast. Kom inden for. Bank sneen af jakken og sæt dig godt til rette ved den varme pejs. Daniel Jul' er podcast for dig, som elsker jul. Hver søndag blænder vi op for julehyggen på Radio Play. Ledsaget af forskellige gæster spreder vi julestemningen ud til alle lyttere, og hvis du lytter med, er jeg sikker på, at ventetiden frem mod juleaften vil føles en anelse kortere.
play

12/17/17 • 40 min

bookmark
plus icon
share episode
play

12/10/17 • 53 min

I dag er en lidt anderledes dag, der bliver stadig julehygge, men i dag skal vi tale om julefilm, hvilke man skal se, og hvilke man helst skal undgå. Dagens gæst er Jacob Ege Hinchely fra Dårligdommerne. Daniel og Jacob kaster sig ud i et væld af julefilm, så lyt med.
play

12/10/17 • 53 min

bookmark
plus icon
share episode
play

12/23/18 • 61 min

Hvorfor sku' man kede sig, fordi det er jul? Gør lige som jeg - hør det nye afsnit af Daniels Jul. I årets femte Mens Vi Venter-episode gennemgår vi Alletiders Jul, som blev sendt på TV2 i 1994. Vi gennemgår handlingen, væsentlige afsnit og afslutter med en anmeldelse. Undervejs fortæller vi sjove anekdoter, interviewer en væsentlig julekalenderkarakter og finder ud, hvorfor Guttenborg skiftede navn, og hvorfor Pyrus aldrig endte sammen med Freja. Gæst: Pyrus (Jan Linnebjerg) Rigtig god fornøjelse og glædelig jul!
play

12/23/18 • 61 min

bookmark
plus icon
share episode

Show more

Toggle view more icon

FAQ

How many episodes does Daniels Jul have?

Daniels Jul currently has 82 episodes available.

What topics does Daniels Jul cover?

The podcast is about Society & Culture and Podcasts.

What is the most popular episode on Daniels Jul?

The episode title 'Jul På Vesterbro (2003) m. Sune Svanekier' is the most popular.

What is the average episode length on Daniels Jul?

The average episode length on Daniels Jul is 35 minutes.

How often are episodes of Daniels Jul released?

Episodes of Daniels Jul are typically released every 6 days, 16 hours.

When was the first episode of Daniels Jul?

The first episode of Daniels Jul was released on Oct 15, 2017.

Show more FAQ

Toggle view more icon

Comments

0.0

out of 5

Star filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey Icon

No ratings yet