
Cozy Corner with Hossein Nasiri | کوزی کرنر با حسین نصیری
Hossein Nasiri
پادکست تصویریای با محوریت خلاقیت!
جایی که شما را خلاقتر و ایدههای شما را جسورانهتر میکند.
کوزی کرنر یک سفر ماجراجویانه و عمیق به فرآیند خلاقیت افرادیست که فرهنگ و هنر امروزمان را تعریف کردهاند، به موفقیتهای عالی دست یافتهاند و داستانهایی خلق کردهاند که ارزش مطالعه دارند و در کنارش شنیدن داستانها و تجربیات فوقالعادهی زندگی آنها از زبان خودشان.
حسین نصیری در کوزی کرنر با برخی از خلاقترین افراد فارسیزبان، کارشناسان و اندیشمندان معاصر مینشیند و به مکاشفهی حقایق ناگفته، درسهای ناآموخته و بینشها و روشهای مهمی میپردازد که خلاقیت او و مخاطبانش را افزایش خواهد داد.
Cozy Corner is a deep dive into the creative process of the creative people who have defined culture, achieved greatness, and created stories worth studying, besides hearing their extraordinary life stories and experiences. Hossein sits down with some of the most creative Persian people, experts, and thinkers and embarks on a curiosity-driven journey to discover untold truths, unlearned lessons, and important insights and methods that will make his, and the audiences more creative.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
All episodes
Best episodes
Seasons
Top 10 Cozy Corner with Hossein Nasiri | کوزی کرنر با حسین نصیری Episodes
Goodpods has curated a list of the 10 best Cozy Corner with Hossein Nasiri | کوزی کرنر با حسین نصیری episodes, ranked by the number of listens and likes each episode have garnered from our listeners. If you are listening to Cozy Corner with Hossein Nasiri | کوزی کرنر با حسین نصیری for the first time, there's no better place to start than with one of these standout episodes. If you are a fan of the show, vote for your favorite Cozy Corner with Hossein Nasiri | کوزی کرنر با حسین نصیری episode by adding your comments to the episode page.

Corner 29: Payam Ghorbani
Cozy Corner with Hossein Nasiri | کوزی کرنر با حسین نصیری
08/22/24 • 95 min
آقای «پیام قربانی» طراح، فیلمساز و هنرمند بصری مستقل، خلاق و ساختارشکن در زمینههای مختلف هنری - عکاسی، مجسمهسازی، طراحی لباس و طراحی صحنه - مهمان این قسمت از پادکست تصویری «کوزی کرنر» هستند.
پیام که نقاشی، مجسمهسازی و طراحی را از زمان کودکی شروع کرده فعالیت حرفهای خود را از سال ۱۳۸۸ با ساخت موزیک ویدیو آغاز کرد؛ از همان دوران جوانی علاقهمند به ترکیب گرافیک قوی، فیلمبرداری و انیمیشن بود و در نهایت توانست این علاقهها را در قالب یک شغل در فیلمسازی ترکیب کند.
قربانی به عنوان یک طراح حرکت، انیماتور، عکاس و کارگردان مستقل شناخته میشود اما خود را تنها به این عناوین محدود نمیکند؛ او خود را اندیشمندی میداند که میتواند از هر رسانهای برای انتقال داستانها و مفاهیمی که به دنبال آن است، استفاده کند.
او در طول فعالیت حرفهایاش، موفق شده است با ترکیب هنرهای مختلف، تجربهای متفاوت برای مخاطبانش خلق کند و با استفاده از ویدیو به عنوان یکی از بهترین ابزارها، ایدئولوژیهای خود را به اشتراک بگذارد.
پیام قربانی با جسارت و شهامت، از ترسهای شخصی خود به عنوان ابزاری برای خلق هنر استفاده میکند و این ترسها را به منابعی قدرتمند برای ایجاد آثار هنری تبدیل مینماید.
او بر این باور است که هنر باید به مخاطب کمک کند تا به زاویهای جدید از زندگی نگاه کند و با دیدی تازه به دنیای پیرامون خود بنگرد.
پیام جدا از ساخت فیلمهای داستانی در زمینههای متنوعی از قصهگویی بصری چون فیلمهای تبلیغاتی، موزیک ویدیو و ویدیو آرت فعالیت داشته و همواره تلاش کرده است تا با آثارش مخاطبان را به تجربهای جدید و متفاوت دعوت کند.
او همچنین در پروژههای ترکیبی نظیر فیلم و استاپ موشن تجربه دارد و با همکاری با شرکتهای تبلیغاتی مختلف، دانش و تجربه خود را در زمینهی طراحی و ایدهپردازی گسترش داده است.
قربانی در کنار فعالیتهای هنری خود، در خانوادهای پرورش یافته که هنر و فرهنگ در آن جایگاه ویژهای داشتند و این پشتوانهی فرهنگی، او را به سوی جستجو و تجربههای بیشتر در حوزههای مختلف هنری سوق داده است.
پیام تحصیلات خود را در رشتهی گرافیک در هنرستان هنرهای زیبای پسران آغاز کرد و از همان دوران دانشآموزی به دنبال یافتن زبان تصویری منحصر به فرد خود بود.
او با ترکیب دانش فنی، تواناییهای هنری و شهامت در پذیرش چالشها، توانسته است جایگاه ویژهای در هنر معاصر ایران و جهان به دست آورد و آثارش در نمایشگاهها و رویدادهای مختلف هنری به نمایش درآمدهاند و بازخوردهای مثبتی از سوی منتقدان و مخاطبان دریافت کردهاند.
او همچنان به خلق آثار جدید ادامه میدهد و با هر اثر، دنیای جدیدی از هنر را به روی مخاطبان خود میگشاید.
این شما و این گفتوگوی جذاب «پیام قربانی» و «حسین نصیری» در کوزی کرنر.
امیدواریم لذت ببرید و خلاقتر شوید
از شما دعوت میکنیم تا به پای شنیدن و تماشای این گفتگوی جذاب بنشینید.
شما میتوانید نسخهی ویدیویی این گفتگو را از طریق لینک زیر تماشا کنید:
https://yt.openinapp.co/Corner29
قبل از هر چیز اگر به خلاقیت اهمیت میدهید از شما دعوت میکنیم تا پلتفرمهای ما رو دنبال کنید:
https://www.cozycorner.show/platforms/
پیام قربانی را از آدرسهای زیر دنبال کنید:
https://www.instagram.com/payamghorbani
https://www.instagram.com/payamghorbani_artwork
https://www.instagram.com/payamghorbani_fashionart
www.youtube.com/@PayamGhorbani
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Corner 53: Mohammad Tolouei
Cozy Corner with Hossein Nasiri | کوزی کرنر با حسین نصیری
02/06/25 • 83 min
آقای «محمد طلوعی»، نویسنده، نمایشنامه/فیلمنامهنویس و شاعر، یکی از چهرههای برجستهی ادبیات معاصر ایران، مهمان این قسمت از پادکست تصویری «کوزی کرنر» هستند.
محمد در شهر رشت و در خانوادهای فرهنگی متولد شد و پس از آزمودن مسیرهای مختلف، سرانجام در دههی هفتاد راه ادبیات را برگزید و فعالیت حرفهای خود را ابتدا به عنوان شاعر و سپس در مقام نمایشنامه/فیلمنامهنویس و داستاننویس آغاز کرد.
طلوعی دانشآموختهی کارگردانی سینما از دانشگاه سوره و کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی از دانشگاه تهران است و نخستین رمانش، «قربانی باد موافق»، که آن را نزدیک به یک دهه پس از نگارش منتشر کرد، برندهی جایزهی تکنیکیترین رمان سال شد و در هشتمین جایزهی کتاب سال شهید غنیپور نیز مورد تقدیر قرار گرفت.
او معتقد است که خلاقیت، نه در لحظههای ناگهانی الهام، بلکه در استمرار و تکرار شکل میگیرد و هر روز هزار کلمه مینویسد، حتی اگر بخش زیادی از آن را در نهایت کنار بگذارد. برای او نوشتن فرآیندی شبیه به رکاب زدن در مسیرهای طولانی است؛ درست مانند دوچرخهسواریهای بالای ۵۰ کیلومتر که او در آنها خلاقترین لحظات خود را تجربه میکند. لحظاتی که ذهن از مرز خودآگاه عبور کرده و وارد جریان ناخودآگاه میشود.
طلوعی تاکنون جوایز متعددی را از آن خود کرده که از جملهی مهمترین آنها میتوان به جایزهی اول فیلمنامهی فیلم کوتاه از جشنوارهی فیلم شانگهای، برندهی جایزهی بیستمین جشنوارهی مطبوعات تهران و برگزیدهی نخستین دورهی جایزهی ادبی «چهل» اشاره کرد.
همچنین او موفق شده است جایزهی بنیاد گلشیری برای بهترین مجموعهداستان اول و جایزهی نمایشنامهنویسی رادی از جشنوارهی تئاتر دانشگاهیان را نیز کسب کند.
او علاوه بر فعالیتهای داستاننویسی، برای نشریات معتبری همچون همشهری، آنگاه و سان قلم میزند و در کنار آن، تجربهی سردبیری مجلهی ادبی ناداستان را در کارنامهی کاریاش دارد و آثارش تاکنون به انگلیسی، ایتالیایی و لهستانی ترجمه شده و در نشریات بینالمللی همچون گاردین، اینترناسیوناله و اسیمپتوت منتشر شدهاند.
محمد طلوعی معتقد است که نقش بخت و شانس در مسیر حرفهای یک نویسنده غیرقابلانکار است و در دنیای نویسندگی، از تغییر رویکرد آموزش نویسندگی در قرن بیست و یکم سخن میگوید؛ تغییری که از تقلید سبک نویسندگان بزرگ به سمت یافتن صدای شخصی هر نویسنده حرکت کرده است و در کلاسهایش تلاش میکند به شاگردانش کمک کند تا به جای شباهت به دیگران، صدای خودشان را در نوشتن بیابند.
محمد که خود را نویسندهای میداند که بیش از هر چیز، متعهد به کار و استمرار در نوشتن است و باور دارد که در مسیر ماندن و تکرار کردن، جوهرهی اصلی خلاقیت را شکل میدهد، یکی از چهرههای شاخص و تأثیرگذار نسل نوی ادبیات فارسی است که آثارش، به واسطهی نثر منحصربهفرد، روایتهای متفاوت و دغدغههای فلسفی، همواره مورد توجه علاقهمندان به ادبیات معاصر بوده است.
این شما و این گفتوگوی جذاب «محمد طلوعی» و «حسین نصیری» در کوزی کرنر.
امیدواریم لذت ببرید و خلاقتر شوید
از شما دعوت میکنیم تا به پای شنیدن و تماشای این گفتگوی جذاب بنشینید.
شما میتوانید نسخهی ویدیویی این گفتگو را از طریق لینک زیر تماشا کنید:
https://yt.openinapp.co/Corner53
قبل از هر چیز اگر به خلاقیت اهمیت میدهید از شما دعوت میکنیم تا پلتفرمهای ما رو دنبال کنید:
https://www.cozycorner.show/platforms/
محمد طلوعی را از آدرسهای زیر دنبال کنید:
https://www.instagram.com/mohammad.tolouei
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Corner 33: Parissa Poroushani
Cozy Corner with Hossein Nasiri | کوزی کرنر با حسین نصیری
09/19/24 • 106 min
خانم «پریسا پروشانی»، دانشآموختهی رشتهی روانشناسی از دانشگاه سوربن پاریس، همبنیانگذار و مدیرعامل شرکت تحقیقات بازاریابی «بازارنگر»، همبنیانگذار و عضو هیئت مدیرهی انجمن تحقیقات بازاریابی ایران، نمایندهی انجمن اروپایی تحقیقات بازاریابی ایزومار در ایران، یکی از برجستهترین و تأثیرگذارترین چهرههای صنعت تحقیقات بازاریابی در ایران، مهمان این قسمت از پادکست تصویری «کوزی کرنر» هستند.
پریسا فعالیت حرفهای خود را در حوزهی تحقیقات بازاریابی در فرانسه آغاز کرد و طی ده سال تجربه در این کشور، توانست دانش عمیقی در این زمینه کسب کند و بعد از دو دهه تلاش و تجربه در فرانسه، به ایران بازگشت تا با تأسیس شرکت «بازارنگر» در سال ۱۳۷۲ که تا ۶ سال پس از آن تنها مجموعهی فعال در این حوزه بود، اولین شرکت حرفهای تحقیقات بازاریابی پس از انقلاب را راهاندازی کند و به عنوان یکی از پیشگامان این صنعت در ایران شناخته شود.
پروشانی در طی سالها فعالیت درخشان خود، نقش مؤثری در معرفی روشهای تحقیقات کیفی در ایران ایفا کرده و همواره به دنبال ارتقای استانداردهای بینالمللی در صنعت تحقیقات بازاریابی کشور بوده است. او علاوه بر تأسیس بازارنگر، یکی از بنیانگذاران و عضو هیئت مدیره انجمن تحقیقات بازاریابی ایران (IMRA) است و در حال حاضر به عنوان دبیر این انجمن فعالیت میکند و همچنین نمایندگی انجمن اروپایی تحقیقات بازاریابی (ESOMAR) در ایران نیز یکی دیگر از دستاوردهای مهم اوست.
پریسا پروشانی با تجربهی ۳۸ سالهی خود در حوزهی تحقیقات کیفی و کمی در ایران و فرانسه، به عنوان یکی از پیشتازان این صنعت، همواره تلاش کرده است تا با بهرهگیری از روشهای نوآورانه و مبتنی بر تحقیقات کیفی، ارتباطات مؤثری بین مصرفکنندگان و تولیدکنندگان برقرار کند و به شرکتها در ایجاد استراتژیهای بازاریابی مؤثر و خلاقانه یاری رساند.
او علاوه بر فعالیتهای حرفهای، در زمینهی آموزش نیز نقش به سزایی داشته و به عنوان مدرس در دانشگاههای معتبر ایران همچون دانشگاههای «شهید بهشتی» و «دانشگاه تهران»، به عنوان استاد مدعو در «دانشگاه صنعتی شریف» و به مدت ۱۱ دورهی یکسالهی ارتباطات بازاریابی و تبلیغات در «مدرسهی ویژه»، تجربیات خود را با دانشجویان به اشتراک گذاشته است.
او در حوزههای اجتماعی نیز به عنوان یکی از برترین زنان کارآفرین ایران شناخته میشود و در سال ۱۳۹۷، به دلیل مسئولیتپذیری و فعالیتهای بینظیرش در همایش ملی کارآفرینان مسئولیتپذیر، تندیس برترین کارآفرین را دریافت کرد.
فعالیتهای او نه تنها در توسعهی صنعت بازاریابی ایران، بلکه در پیوند این صنعت با استانداردهای جهانی، تأثیرات شگرفی داشته است و او همواره به عنوان یک پیشگام در این عرصه مطرح بوده است.
این شما و این گفتوگوی جذاب «پریسا پروشانی» و «حسین نصیری» در کوزی کرنر.
امیدواریم لذت ببرید و خلاقتر شوید
از شما دعوت میکنیم تا به پای شنیدن و تماشای این گفتگوی جذاب بنشینید.
شما میتوانید نسخهی ویدیویی این گفتگو را از طریق لینک زیر تماشا کنید:
https://yt.openinapp.co/Corner33
قبل از هر چیز اگر به خلاقیت اهمیت میدهید از شما دعوت میکنیم تا پلتفرمهای ما رو دنبال کنید:
https://www.cozycorner.show/platforms/
Original artwork used in this episode’s logo variation is by “Mina Studio” in #36daysoftype
پریسا پروشانی را از آدرسهای زیر دنبال کنید:
https://www.instagram.com/parissa.porouchani
https://www.instagram.com/bazaarnegar.official
https://www.linkedin.com/in/parissa-poroushani
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Corner 41: Amir Ali Gh
Cozy Corner with Hossein Nasiri | کوزی کرنر با حسین نصیری
11/14/24 • 95 min
آقای «امیرعلی ق»، پادکستر، نویسنده، کارگردان و عکاس خلاق و الهامبخش ایرانی، یکی از چهرههای تأثیرگذار در زمینهی تولید محتوای خلاقانه و بازتابدهندهی زندگی مدرن و دغدغههای فردی و اجتماعی، مهمان این قسمت از پادکست تصویری «کوزی کرنر» هستند.
او فعالیت حرفهای خود را با کشف هنر عکاسی آغاز کرد؛ عکاسی برای او نهتنها وسیلهای برای بیان احساسات، بلکه ابزاری برای برقراری ارتباط عمیقتر با موضوعات اجتماعی و دغدغههای انسان معاصر بوده است.
امیرعلی با فعالیت بهعنوان عکاس و تولیدکنندهی محتوای ویدیویی و متنی در فیسبوک و اینستاگرام، توانست به یکی از چهرههای محبوب و شناختهشده تبدیل شود و آثار او با نگاه عمیق به مسائل انسانی، توانستهاند در فضای مجازی گفتگوهایی ماندگار و معنادار ایجاد کنند.
در سال ۱۳۹۷، امیرعلی کتاب «من سر قولم هستم» را منتشر کرد که ترکیبی از دلنوشتهها و عکسهای اوست و بازتابدهندهی احساسات عمیق انسانی و نگاه او به زندگی است. این اثر توانست با روایت صادقانه و خلاقانهی خود، در همان ایام رونمایی در نمایشگاه کتاب مخاطبان زیادی را جذب کند و نام او را بهعنوان نویسندهای خلاق تثبیت نماید.
یکی از مهمترین تحولات حرفهای امیرعلی، فاصله گرفتن از فضای عکاسی و خلق پادکست محبوب «جافکری» است؛ پادکستی که به موضوعاتی نظیر توسعهی فردی، سلامت جسم و روان، و بهبود سبک زندگی میپردازد و توانسته مخاطبان گستردهای را در میان نسل جوان به خود جذب کند.
«جافکری» فضایی است برای تفکر، گفتگو و بازاندیشی که با بهرهگیری از تجربیات و نگاه امیرعلی و مهمانانش، الهامبخش بسیاری از افراد در مسیر زندگیشان بوده است و انتخاب نام این پادکست از یک گفتگوی صمیمانه در جوانی نشأت گرفته و نشاندهندهی عمق نگاه امیرعلی ق به موضوعات انسانی و اجتماعی است.
علاوه بر پادکست، امیرعلی در زمینهی کارگردانی موزیک ویدیو نیز فعالیتهای درخشانی داشته است و با هنرمندان مطرحی همچون زانیار خسروی، رستاک حلاج، میلاد درخشانی، سینا ساعی، بابک مافی و اما (Emma) در پروژههای متعددی همکاری کرده و موزیک ویدیوهایی چون «غم»، «اشارات نظر (اجرای زنده)»، «کوچ» و «بد برو» را تولید کرده است که این تجربهها نشاندهندهی توانایی او در تلفیق هنر بصری با موسیقی و خلق آثاری اثرگذار میباشد.
او با گذر از چالشهای روانی و اجتماعی فضای مجازی، توانسته با تمرکز بر محتوای اصیل و الهامبخش، جایگاه خود را بهعنوان یکی از افراد تأثیرگذار و خالق محتوا تثبیت کند و باور دارد که هنر و خلاقیت میتوانند مسیر زندگی افراد را متحول کنند.
این شما و این گفتوگوی جذاب «امیرعلی ق» و «حسین نصیری» در کوزی کرنر.
امیدواریم لذت ببرید و خلاقتر شوید
از شما دعوت میکنیم تا به پای شنیدن و تماشای این گفتگوی جذاب بنشینید.
شما میتوانید نسخهی ویدیویی این گفتگو را از طریق لینک زیر تماشا کنید:
https://yt.openinapp.co/Corner41
قبل از هر چیز اگر به خلاقیت اهمیت میدهید از شما دعوت میکنیم تا پلتفرمهای ما رو دنبال کنید:
https://www.cozycorner.show/platforms/
امیرعلی ق را از آدرسهای زیر دنبال کنید:
https://www.instagram.com/amir.ali_gh
https://www.linkedin.com/in/amiraligh
https://youtube.com/@amiraligh
https://www.instagram.com/jafekri
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Corner 55: Behzad Omrani
Cozy Corner with Hossein Nasiri | کوزی کرنر با حسین نصیری
02/20/25 • 110 min
آقای «بهزاد عمرانی»، خواننده، پادکستر، ترانهسرا، نوازندهی گیتار و بازیگر، یکی از چهرههای تأثیرگذار موسیقی آلترناتیو ایران، مهمان این قسمت از پادکست تصویری «کوزی کرنر» هستند.
او با عشقی عمیق به موسیقی، مسیر حرفهای خود را آغاز کرد و از ۱۴ سالگی به یادگیری گیتار پرداخت و در سال ۱۳۸۷، پروژهی موسیقیایی خود «بمرانی» را شروع کرد که با اضافه شدن دیگر اعضا، به «گروه موسیقی بمرانی» تبدیل شد؛
گروهی که ابتدا با اجرا در کافهها و ساخت موسیقی برای تئاتر شناخته شد و بهتدریج با ترکیب سبکهای بلوز، کانتری، راک و جز، جایگاه ویژهای در موسیقی مستقل ایران پیدا کرد.
بمرانی از همان ابتدا بر پایهی همکاری و یادگیری مشترک شکل گرفت؛ بدون سلسلهمراتب مشخص و بدون منیت. این همدلی و اتحاد باعث شد که بمرانی، برخلاف بسیاری از گروههای موسیقی، بیش از ۱۶ سال با ترکیب ثابت اعضا و انسجام کامل به فعالیت ادامه دهد.
روزهای آغازین فعالیت گروه، با اجراهای مخفیانه در کافههای تهران همراه بود و ورود تصادفی به دنیای موسیقی تئاتر، نقطهی عطف مهمی در مسیر بمرانی بود. همکاری با کارگردانهایی مانند «سجاد افشاریان»، نهتنها موسیقی گروه را غنیتر کرد، بلکه آنها را به یکی از پرکارترین گروههای موسیقی تئاتر ایران تبدیل کرد.
علاوه بر فعالیتهای موسیقایی، بهزاد عمرانی در سینما و تئاتر نیز حضور داشته است. او در فیلم «خشم و هیاهو» به کارگردانی «هومن سیدی» نقشآفرینی کرده و در نمایشهایی مانند «ننه دلاور بیرون پشت در» روی صحنه رفته است.
او همچنین میزبان و طراح پادکست *رختکن بازندهها* است که تهیهکنندگی آن را «سیاوش صفاریانپور» بر عهده دارد. این پادکست به روایت شکستها و تجربههای زندگی افراد میپردازد و توانسته توجه بسیاری از مخاطبان را جلب کند.
برای بهزاد، موسیقی فقط یک حرفه نیست، بلکه سبکی از زندگی است. او صحنه را «قویترین مخدر دنیا» توصیف میکند؛ لحظهای که روی صحنه میرود و نورها روی او میافتد، جهان برایش رنگ دیگری میگیرد.
بمرانی تنها یک گروه موسیقی نیست، بلکه خانوادهای از هنرمندان مستقل است که در کنار حفظ هویت گروهی، به رشد فردی اعضایش نیز اهمیت میدهد. شاید همین روحیهی همکاری و رفاقت، راز ماندگاری آنها در دنیای پرچالش موسیقی ایران باشد.
این شما و این گفتوگوی جذاب «بهزاد عمرانی» و «حسین نصیری» در کوزی کرنر.
امیدواریم لذت ببرید و خلاقتر شوید.
از شما دعوت میکنیم تا به پای شنیدن و تماشای این گفتگوی جذاب بنشینید.
شما میتوانید نسخهی ویدیویی این گفتگو را از طریق لینک زیر تماشا کنید:
https://yt.openinapp.co/Corner55
قبل از هر چیز اگر به خلاقیت اهمیت میدهید از شما دعوت میکنیم تا پلتفرمهای ما رو دنبال کنید:
https://www.cozycorner.show/platforms/
بهزاد عمرانی و پروژههایش را از آدرسهای زیر دنبال کنید:
https://www.instagram.com/behzadomrani
https://www.instagram.com/bomranimusic
https://www.instagram.com/rakhtkanebazandeha
https://www.instagram.com/noghtekama
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Corner 35: Mahdi Shajari
Cozy Corner with Hossein Nasiri | کوزی کرنر با حسین نصیری
10/03/24 • 82 min
آقای «مهدی شجاری» بنیانگذار و مدیر پلتفرم محبوب و شناختهشدهی موبونیوز، مهمان این قسمت از پادکست تصویری «کوزی کرنر» هستند.
مهدی فعالیت حرفهای خود را با تمرکز بر تحلیل و نقد محصولات دیجیتال، بهویژه موبایلها آغاز کرد و در طی سالهای فعالیتش توانسته است به یکی از چهرههای مطرح در این حوزه تبدیل شود.
شجاری با نگاهی متفاوت و خلاقانه به دنیای تکنولوژی، با تولید محتوای جذاب و قابلفهم برای عموم، توانسته است توجه میلیونها نفر را در ایران و فراتر از مرزها به خود جلب کند و با بهرهگیری از سبک شخصی خود در ارائهی مطالب، موفق شده است تا مرجعی قابلاعتماد برای نقد و بررسی محصولات دیجیتال ایجاد کند.
او همچنین با مدیریت و تولید محتوای خلاقانه در موبونیوز، موفق شده است جایگاه برتر برند شخصی خود را به سازمانش آورده و موبونیوز را به یکی از تأثیرگذارترین رسانههای این حوزه تبدیل کند.
مهدی شجاری اعتقاد دارد که برای موفقیت در دنیای دیجیتال و رسانههای اجتماعی، انعطافپذیری و خلاقیت حرف اول را میزند، اقدامی که با دنبال کردن فعالیتهایش در چند سال اخیر به وضوح میتوانید به صورت عملی در او ببینید.
علاوه بر فعالیتهای روزمرهی خود، مهدی بهعنوان یک تحلیلگر دقیق و خلاق، در پروژههای مختلفی از جمله برگزاری لیگهای دیجیتالی و کمپینهای بزرگ تبلیغاتی و تسهیلگیری اجتماعی در حوزهی دیجیتال در فضای مجازی نقش داشته است.
از دیگر ویژگیهای بارز مهدی شجاری، علاقهمندی او به برقراری ارتباط عمیق و معنادار با مخاطبانش است، به همین دلیل همواره تلاش میکند تا با بررسی دقیق نیازها و سلیقههای مخاطبان، محتوایی تولید کند که علاوه بر سرگرمکردن، اطلاعات مفیدی نیز در اختیار آنها قرار دهد.
شجاری معتقد است که شب، بهترین زمان برای خلق ایدههای نو و خلاقانه است و بیشتر تصمیمات مهم کاری خود را در این ساعات میگیرد.
مهدی در طول سالها با پشتکار و علاقه به دنیای دیجیتال و رسانههای اجتماعی، موفق شده است خود را بهعنوان یک شخصیت مرجع و قابلاعتماد در زمینهی تکنولوژی معرفی کند و امیدوار است که اثرگذاریاش در این حوزه ماندگار شود.
این شما و این گفتوگوی جذاب «مهدی شجاری» و «حسین نصیری» در کوزی کرنر.
امیدواریم لذت ببرید و خلاقتر شوید
از شما دعوت میکنیم تا به پای شنیدن و تماشای این گفتگوی جذاب بنشینید.
شما میتوانید نسخهی ویدیویی این گفتگو را از طریق لینک زیر تماشا کنید:
https://yt.openinapp.co/Corner35
قبل از هر چیز اگر به خلاقیت اهمیت میدهید از شما دعوت میکنیم تا پلتفرمهای ما رو دنبال کنید:
https://www.cozycorner.show/platforms/
Original artwork used in this episode’s logo variation is by “Andreion de Castro” in #36daysoftype
مهدی شجاری را از آدرسهای زیر دنبال کنید:
https://www.instagram.com/mahdi_shajari
https://www.instagram.com/mobonews
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Corner 51: Shiva Moghanloo
Cozy Corner with Hossein Nasiri | کوزی کرنر با حسین نصیری
01/23/25 • 123 min
خانم «شیوا مقانلو» نویسنده، مترجم، منتقد و استاد دانشگاه، از چهرههای شناختهشده و تأثیرگذار حوزهی ادبیات و سینمای ایران، مهمان این قسمت از پادکست تصویری «کوزی کرنر» هستند؛
شیوا مقانلو فعالیت حرفهای خود را از دوران دانشجویی آغاز کرد و تا به امروز به صورت مستمر در حوزهی تألیف و ترجمه فعالیت داشته است.
نخستین مجموعهی داستان او با عنوان «کتاب هول» در سال ۱۳۸۳ منتشر شد و نخستین کتاب ترجمهاش، «زندگی شهری» اثر دونالد بارتلمی، در سال ۱۳۸۲ به بازار آمد.
شیوا از آن زمان تاکنون، بیش از ۵۰ کتاب در همکاری با ناشران مطرحی همچون ققنوس، چشمه، ثالث، بیدگل، ویدا، و سمت و ... منتشر کرده است.
از مهمترین آثار تألیفی شیوا مقانلو میتوان به مجموعه داستان «آنها کم از ماهیها نداشتند» (نشر ثالث، ۱۳۹۲) اشاره کرد که دیپلم افتخار جایزه ادبی مهرگان را به دست آورد.
در حوزهی ترجمه، او تاکنون آثار مهمی از نویسندگان برجستهای همچون جان بارت، سوزان سانتاگ، تریسی شوالیه، کوبو آبه، یوکیو میشیما، هاروکی موراکامی و ... را ترجمه کرده است.
از برجستهترین آثار ترجمهی او، کتاب «ژانرهای سینمایی» (اثر بری کیت گرانت - بیدگل، ۱۳۹۲) است که نامزد قلم زرین کتاب سال سینمای ایران شده است.
مقانلو همچنین به عنوان دبیر پروژهی ترجمه «برترین فیلمنامههای جهان» (سفیدسار، ۱۳۹۵) فعالیت کرده و نسل جدیدی از مترجمان سینمایی را تربیت کرده است.
در سال ۱۳۹۷ نیز، شیوا موفق شد عنوان محبوبترین مترجم سال را در جشن ملی مترجمان از سوی مخاطبان ایرانی کسب کند.
شیوا مقانلو همچنین دبیر بخش ادبیات خارجی نشر نیماژ است و تاکنون کتابهای تألیفی و ترجمهی متعددی با این نشر منتشر کرده. او بهعنوان دبیر بخش ادبیات خارجی دو نشر «خزان» و «کنار» نیز فعالیت دارد.
در کنار چندین دوره داوری جشنوارههای ادبی، شیوا مقانلو دو دوره بهعنوان داور جشنوارهی بینالمللی بازیهای رایانهای تهران در بخش بازینامه حضور داشته است.
داستانهای کوتاه او نیز به زبانهای انگلیسی، لهستانی، ترکی استانبولی و کردی ترجمه و در مجلات مختلف منتشر شدهاند.
شیوا مقانلو پس از فارغالتحصیلی، به عنوان استاد پارهوقت در دانشگاه هنر ایران دروس تحلیل فیلم، فیلمنامهنویسی، مکاتب ادبی و داستاننویسی را تدریس کرده و همین رشتهها را در مؤسسات خصوصی و کارگاههای آموزشی در سراسر ایران آموزش داده است.
او همچنین نویسندگی و پژوهش چندین برنامهی سینمایی تلویزیون از جمله «سینما ۵» برای شبکه ۵ و «سینمای کلاسیک» برای شبکه نمایش را بر عهده داشته است.
شیوا با پشتوانهی سالها تجربه در ادبیات و سینما، همچنان به خلق آثار نوآورانه در زمینهی تألیف، ترجمه و تدریس ادامه میدهد و تأثیری ماندگار در ادبیات و هنر ایران بر جای گذاشته و خواهد گذاشت.
این شما و این گفتوگوی جذاب «شیوا مقانلو» و «حسین نصیری» در کوزی کرنر.
امیدواریم لذت ببرید و خلاقتر شوید
از شما دعوت میکنیم تا به پای شنیدن و تماشای این گفتگوی جذاب بنشینید.
شما میتوانید نسخهی ویدیویی این گفتگو را از طریق لینک زیر تماشا کنید:
https://yt.openinapp.co/Corner51
قبل از هر چیز اگر به خلاقیت اهمیت میدهید از شما دعوت میکنیم تا پلتفرمهای ما رو دنبال کنید:
https://www.cozycorner.show/platforms/
شیوا مقانلو را از آدرسهای زیر دنبال کنید:
https://www.instagram.com/shiva_moghanloo
https://www.linkedin.com/in/shiva-moghanloo-ab36a9195
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Corner 38: Reza Bakhtiarifard
Cozy Corner with Hossein Nasiri | کوزی کرنر با حسین نصیری
10/24/24 • 77 min
آقای «رضا بختیاریفرد» تایپوگرافر و طراح فونت، با سالها تجربهی حرفهای در زمینهی تایپوگرافی و طراحی تایپفیس، بهعنوان یکی از چهرههای تاثیرگذار این عرصه، مهمان این قسمت از پادکست تصویری «کوزی کرنر» هستند.
رضا دانشآموختهی رشتهی گرافیک میباشد و ۱۵ سال است که در زمینهی تایپوگرافی و طراحی فونت فعالیت حرفهای دارد و در همکاریهای مشترک با طراحان دیگر بیش از ۲۰ تایپفیس طراحی کرده که شامل فونتهای سفارشی برای برندهای معتبر ایرانی مانند ایرانسل، علیبابا، همکاران سیستم، بانک آینده، مدرسهی اینورس، باغ کتاب تهران، شرکت ساختمانی میکا، بنیادکودک، نرمافزاری مریم و بانک اقتصاد نوین میشود.
در کنار پروژههای سفارشی، بختیاریفرد خالق فونتهای عمومی محبوبی نظیر «ابر»، «راوی»، «دوران»، «ری»، «لیلا»، «پیکان»، «یکانبخ»، «نیان» و «دبستان» است که این تایپفیسها بهطور گسترده توسط طراحان و کاربران فارسیزبان در پروژههای مختلف از وبسایتها گرفته تا کتابها و مجلات بهکار گرفته میشوند و با توجه به طراحی خلاقانه و مناسب برای کاربردهای مختلف، توانستهاند محبوبیت بسیاری در بین جامعهی طراحی کسب کنند.
رضا بختیاریفرد همچنین در زمینهی آموزش تایپوگرافی و طراحی فونت نیز فعال بوده و بهعنوان مدرس یا سخنران در مراکز آموزشی و مجموعههای مهم مختلفی همچون مدرسهی اینورس، دانشگاه هنر، خانهی هنرمندان ایران به تدریس و سخنرانی پرداخته است.
تجربههای حرفهای او در طراحی تایپفیس و برگزاری کارگاهها، به همراه جوایز متعددی که در جشنوارههای بینالمللی همچون «TDC»، «Granshan»، «سرو نقرهای» و «Silk Road» بهدست آورده، موجب شده تا رضا بختیاریفرد بهعنوان یکی از طراحان برجستهی تایپوگرافی معاصر ایران شناخته شود و با کسب جوایز برتری از جمله نشان تایپوگرافی ممتاز TDC و مقامهای برتر در رقابتهای بینالمللی، اعتبار و جایگاه خود را در عرصهی بینالمللی نیز تثبیت کرده است.
بختیاریفرد علاوه بر طراحی تایپفیسهای نوآورانه و آموزش، بهعنوان داور در رقابتهای طراحی تایپفیس و تایپوگرافی شرکت داشته و آثار او در بیش از ۱۰ نمایشگاه گروهی و بیش از ۲۰ کتاب و مجله منتشر شده است. این مشارکتها و تعاملات، نقش رضا را در ارتقای سطح تایپوگرافی فارسی و ارتقای هنر طراحی حروف در ایران و جهان پررنگتر کردهاند.
رضا بختیاریفرد همچنین بهعنوان مهمان در مجلات، پادکستها و وبسایتهای تخصصی تایپوگرافی حضور داشته و به تبادل تجربیات و دانش خود پرداخته که نشاندهندهی تلاش او برای گسترش آگاهی و آموزش در حوزهی تایپوگرافی و طراحی فونت است.
رضا با علاقهمندی و اشتیاق به طراحی و نوآوری در تایپوگرافی ادامه میدهد و به تقویت جایگاه تایپوگرافی فارسی در سطح جهانی متعهد است.
این شما و این گفتوگوی جذاب «رضا بختیاریفرد» و «حسین نصیری» در کوزی کرنر.
امیدواریم لذت ببرید و خلاقتر شوید
از شما دعوت میکنیم تا به پای شنیدن و تماشای این گفتگوی جذاب بنشینید.
شما میتوانید نسخهی ویدیویی این گفتگو را از طریق لینک زیر تماشا کنید:
https://yt.openinapp.co/Corner38
قبل از هر چیز اگر به خلاقیت اهمیت میدهید از شما دعوت میکنیم تا پلتفرمهای ما رو دنبال کنید:
https://www.cozycorner.show/platforms/
Original artwork used in this episode’s logo variation is by “Ann Sod” in #36daysoftype
رضا بختیاریفرد را از آدرسهای زیر دنبال کنید:
https://www.instagram.com/rbakhtiarifard
https://www.linkedin.com/in/rbakhtiarifard
https://www.behance.net/rbakhtiarifard
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Corner 32: Milad Nouri
Cozy Corner with Hossein Nasiri | کوزی کرنر با حسین نصیری
09/12/24 • 88 min
آقای «میلاد نوری» برنامهنویس، توسعهدهندهی نرمافزار، مدیرعامل و بنیانگذار شرکت «توکانتک»، یکی از چهرههای تأثیرگذار در اکوسیستم استارتاپی و فناوری اطلاعات ایران، مهمان این قسمت از پادکست تصویری «کوزی کرنر» هستند.
میلاد فعالیت خود را در زمینهی برنامهنویسی اوایل دهه هشتاد شمسی با تمرکز بر توسعهی وب آغاز کرد و به دلیل مشارکت در پروژههای متنوع، به عنوان فردی نوآور و پیشرو در دنیای فناوری شناخته میشود.
یکی از برجستهترین کارهای او، توسعهی نسخهی غیررسمی «کلابهاوس» برای سیستم عامل اندروید بود که در زمان خود با استقبال بینظیری مواجه شد و به کاربران این امکان را داد تا در غیاب نسخه نسخهی رسمی برای اندروید، از این شبکهی اجتماعی استفاده کنند.
از دیگر موفقیتهای میلاد نوری میتوان به توسعهی اپلیکیشن «پیامستان» اشاره کرد که با بیش از یک میلیون نصب فعال، توانست به یکی از پرطرفدارترین اپلیکیشنهای فارسی تبدیل شود و اوایل دهه نود، به مدت شش ماه جایگاه دومین اپ پرفروش در کافهبازار را کسب کرد.
نوری علاوه بر برنامهنویسی، به دلیل تفکر خلاق و نوآورانهاش در حل مسائل و ارائهی راهحلهای کاربردی، جایگاه ویژهای در بین همکاران و جامعهی فناوری ایران پیدا کرده و به عنوان یک مربی و مشاور فنی، همواره تلاش میکند تا دانش و تجربیات خود را در اختیار دیگران قرار دهد و به ارتقای سطح دانش فنی جوانان کمک کند.
میلاد همواره به دنبال یافتن راهحلهای جدید و خلاقانه برای رفع نیازهای کاربران بوده و پروژههای متعددی را با همین رویکرد به سرانجام رسانده است.
او معتقد است که برنامهنویسی تنها نوشتن کد نیست، بلکه فرآیندی خلاقانه است که نیاز به تفکر عمیق و ارائه راهحلهای نوآورانه دارد و بر این باور است که خلاقیت یک مهارت اکتسابی است و هر فردی میتواند با تمرین و پشتکار، آن را در خود تقویت کند.
فعالیتهای میلاد نوری تنها به برنامهنویسی محدود نمیشود، بلکه او به عنوان یک کارآفرین، در راهاندازی و مدیریت چندین استارتاپ نیز نقش داشته است.
او در حال حاضر علاوه بر مدیریت شرکت توکانتک، بهطور فعال در زمینهی آموزش و ترویج دانش برنامهنویسی نیز مشغول به کار است و از طریق سخنرانیها و ارائههای خود در رویدادهای مختلف، تجربیاتاش را در اختیار جامعهی فناوری ایران قرار میدهد و همواره با تمرکز بر خلاقیت و نوآوری، به مسیر خود ادامه میدهد.
این شما و این گفتوگوی جذاب «میلاد نوری» و «حسین نصیری» در کوزی کرنر.
امیدواریم لذت ببرید و خلاقتر شوید
از شما دعوت میکنیم تا به پای شنیدن و تماشای این گفتگوی جذاب بنشینید.
شما میتوانید نسخهی ویدیویی این گفتگو را از طریق لینک زیر تماشا کنید:
https://yt.openinapp.co/Corner32
قبل از هر چیز اگر به خلاقیت اهمیت میدهید از شما دعوت میکنیم تا پلتفرمهای ما رو دنبال کنید:
https://www.cozycorner.show/platforms/
Original artwork used in this episode’s logo variation is by “Typefool” in #36daysoftype
میلاد نوری را از آدرسهای زیر دنبال کنید:
https://www.instagram.com/milad_nouri
https://t.me/miladnourichannel
http://www.youtube.com/@MilaDnu
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Corner 58: Arash Barahmand
Cozy Corner with Hossein Nasiri | کوزی کرنر با حسین نصیری
03/13/25 • 74 min
آقای «آرش برهمند» روزنامهنگار، تحلیلگر و روایتگر برجستهی دنیای فناوری و رسانه، مهمان این قسمت از پادکست تصویری «کوزی کرنر» هستند.
او فعالیت حرفهای خود را از روزنامهی «ابرار اقتصادی» آغاز کرد و در طول بیش از دو دهه فعالیت رسانهای، در نشریاتی مانند «شرق» و «همشهری» نیز قلم زده است.
آرش از بنیانگذاران مؤسسهی «پرسش» و ماهنامهی «پیوست» است؛ نشریهای که بهعنوان نخستین رسانهی راهبردی در حوزهی فناوری اطلاعات و ارتباطات شناخته میشود و نقشی کلیدی در بررسی تأثیرات فناوری بر زندگی و کسبوکارها ایفا کرده است.
علاقهی او به روایتگری و کشف داستانهای عمیق، او را فراتر از دنیای مطبوعات برد. آرش برهمند نهتنها در رسانههای چاپی، بلکه در تلویزیون، پادکست و ویدیوکست نیز حضور داشته و برنامههایی همچون «صفر و یک»، «برخط» و «کافه فناوری» را بهعنوان سردبیر و مجری مدیریت کرده است.
او روایتگری را تنها در چارچوب ژورنالیسم کلاسیک محدود نمیبیند و همواره به دنبال سازگاری با تغییرات رسانهای و بهرهگیری از ابزارهای نوین برای انتقال محتوا بوده است.
آنچه آرش برهمند را از بسیاری از روزنامهنگاران متمایز میکند، پایبندی او به حقیقتجویی و دوری از زردگرایی است.
در دورانی که بسیاری از فعالان رسانهای در دام جریانهای سطحی و اینفلوئنسری گرفتار میشوند، او روزنامهنگاری را نه ابزاری برای کسب محبوبیت، بلکه راهی برای کشف حقیقت و ارائهی روایتهای معتبر میداند.
امروز، آرش برهمند بهعنوان خبرنگار ارشد در ماهنامهی «پیوست» فعالیت میکند و همچنان در مسیر روایت قصههای تأثیرگذار در دنیای فناوری، رسانه و ارتباطات پیش میرود.
او معتقد است که مهمترین اصل در کار رسانهای، صداقت، دقت و جسارت در راستیآزمایی است؛ ارزشهایی که او را به یکی از چهرههای قابلاعتماد این حوزه تبدیل کردهاند.
این شما و این گفتوگوی جذاب «آرش برهمند» و «حسین نصیری» در کوزی کرنر.
امیدواریم لذت ببرید و خلاقتر شوید.
از شما دعوت میکنیم تا به پای شنیدن و تماشای این گفتگوی جذاب بنشینید.
شما میتوانید نسخهی ویدیویی این گفتگو را از طریق لینک زیر تماشا کنید:
https://yt.openinapp.co/Corner58
قبل از هر چیز اگر به خلاقیت اهمیت میدهید از شما دعوت میکنیم تا پلتفرمهای ما رو دنبال کنید:
https://www.cozycorner.show/platforms/
آرش برهمند را از آدرسهای زیر دنبال کنید:
https://www.instagram.com/arashberahmand
https://www.linkedin.com/in/arash-barahmand-b9b48a48
https://www.instagram.com/peivast
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Show more best episodes

Show more best episodes
FAQ
How many episodes does Cozy Corner with Hossein Nasiri | کوزی کرنر با حسین نصیری have?
Cozy Corner with Hossein Nasiri | کوزی کرنر با حسین نصیری currently has 79 episodes available.
What topics does Cozy Corner with Hossein Nasiri | کوزی کرنر با حسین نصیری cover?
The podcast is about Talk Show, Interview, Creativity, Podcasts, Self-Improvement, Education and Innovation.
What is the most popular episode on Cozy Corner with Hossein Nasiri | کوزی کرنر با حسین نصیری?
The episode title 'Corner 25: Arash Tanhai' is the most popular.
What is the average episode length on Cozy Corner with Hossein Nasiri | کوزی کرنر با حسین نصیری?
The average episode length on Cozy Corner with Hossein Nasiri | کوزی کرنر با حسین نصیری is 87 minutes.
How often are episodes of Cozy Corner with Hossein Nasiri | کوزی کرنر با حسین نصیری released?
Episodes of Cozy Corner with Hossein Nasiri | کوزی کرنر با حسین نصیری are typically released every 6 days, 23 hours.
When was the first episode of Cozy Corner with Hossein Nasiri | کوزی کرنر با حسین نصیری?
The first episode of Cozy Corner with Hossein Nasiri | کوزی کرنر با حسین نصیری was released on Oct 7, 2023.
Show more FAQ

Show more FAQ