Log in

goodpods headphones icon

To access all our features

Open the Goodpods app
Close icon
headphones
Club Haug Podcast

Club Haug Podcast

Comedy Club Haug

Podcast serie waarin we onze club regulars aan je voorstellen en een gesprek hebben over comedy maken, het leven, dromen en ambities. Dat en nog veel meer.
bookmark
Share icon

All episodes

Best episodes

Top 10 Club Haug Podcast Episodes

Goodpods has curated a list of the 10 best Club Haug Podcast episodes, ranked by the number of listens and likes each episode have garnered from our listeners. If you are listening to Club Haug Podcast for the first time, there's no better place to start than with one of these standout episodes. If you are a fan of the show, vote for your favorite Club Haug Podcast episode by adding your comments to the episode page.

In aflevering 1, spreken we met Mark over wie hij buiten het podium is, hoe hij denkt over succes, hoe hij te werk gaat als comedian en welke ambities hij nog heeft in comedy en het leven.

Mark Waumans is een van de regular comedians van club Haug en speelt bijna wekelijks in de club. Hij maakt grappen over actualiteiten en situaties uit zijn eigen leven. Mark is persoonlijk, rauw, openhartig en durft de grens op te zoeken.

Naast comedy maakt Mark een geweldig leuke podcast die Gewauwel heet en een paar jaar geleden stond hij ook nog in de finale van Cameretten.

Als je meer van Mark wilt weten luister dan zijn podcast, check zijn filmpjes op YouTube en kom hem uiteraard bij ons live zien zodra we weer open zijn!

Veel plezier met deze eerste aflevering!

bookmark
plus icon
share episode

In aflevering 2 spreken we met Tim Hartog over rare gedachtes, eerlijk zijn, een stukgelopen relatie, schrijven en hoe serieus zijn hem daarbij soms helpt. Dat en nog veel meer!

Tim is een van onze vaste comedians vanaf het eerste uur, geboren en getogen in Rotterdam presenteert en speelt hij regelmatig bij ons in de weekend shows en stond voor corona met zijn eigen solo show in het theater! Sinds kort kan je Tim ook vaker horen in de podcast: randjebuitenspel waar hij met een paar collega comedians praat over voetbal.
Zodra we weer open zijn kun je weer live van Tim genieten, maar tot die tijd hebben we hier, een fijn gesprek.
bookmark
plus icon
share episode

FAQ

How many episodes does Club Haug Podcast have?

Club Haug Podcast currently has 2 episodes available.

What topics does Club Haug Podcast cover?

The podcast is about Comedy Interviews, Podcasts and Comedy.

What is the most popular episode on Club Haug Podcast?

The episode title 'Tim Hartog door Victor Luis van Es | Alles in mij zegt, dit kan niet, dit mag niet, dus ik ga op slot.' is the most popular.

What is the average episode length on Club Haug Podcast?

The average episode length on Club Haug Podcast is 61 minutes.

How often are episodes of Club Haug Podcast released?

Episodes of Club Haug Podcast are typically released every 20 days, 8 hours.

When was the first episode of Club Haug Podcast?

The first episode of Club Haug Podcast was released on Apr 19, 2021.

Show more FAQ

Toggle view more icon

Comments