Log in

goodpods headphones icon

To access all our features

Open the Goodpods app
Close icon
headphones
Bonzer Sessions

Bonzer Sessions

Bonzer

Et podcast-format fra Bonzer, hvor relevante og skarpe eksperter løbende inviteres ind til dialog omkring marketing, branding og alt derimellem.
bookmark
Share icon

All episodes

Best episodes

Seasons

Top 10 Bonzer Sessions Episodes

Goodpods has curated a list of the 10 best Bonzer Sessions episodes, ranked by the number of listens and likes each episode have garnered from our listeners. If you are listening to Bonzer Sessions for the first time, there's no better place to start than with one of these standout episodes. If you are a fan of the show, vote for your favorite Bonzer Sessions episode by adding your comments to the episode page.

I denne uges session dykker vi ned i symbiosen mellem sport og marketing. Vi får besøg af Patrick Hyldgård, administrerende direktør i fodboldklubben B93, som vil dele klubbens rejse fra en tilværelse i skyggen til en bemærkelsesværdig opblomstring både på og uden for fodboldbanen.

I episoden afdækker vi, hvordan B93 har kombineret branding og marketing med sport for at skabe en unik og succesfuld strategi. Vi taler om klubbens innovative tilgang til partnerskaber, deres arbejde med at engagere Københavns first movers, og hvordan de har opbygget en stærk fankultur gennem kreative initiativer og arrangementer.

Vi får også indblik i, hvordan Patrick og hans team har formået at fastholde en autentisk identitet, samtidig med at de har skabt en fodboldklub, der ikke kun tiltrækker sportsfans, men også kulturinteresserede københavnere.

bookmark
plus icon
share episode
Bonzer Sessions - #20: Fremtidens E-commerce – Nicklas Gellner
play

09/30/24 • 49 min

I denne episode af Bonzer Sessions dykker vi ned i fremtidens e-commerce landskab. Vores gæst er Nicklas Gellner fra Medusa, en ekspert inden for moderne e-commerce løsninger.

Vi udforsker bl.a. hvordan de modulære og headless løsninger er ved at revolutionere måden virksomheder tænker deres online tilstedeværelse på. Nicklas giver os indblik i, hvordan Medusa arbejder på at skabe verdens mest fleksible commerce-løsning, og hvordan dette kan give brands mulighed for at skabe unikke og skræddersyede kundeoplevelser.

Vi diskuterer de udfordringer og muligheder, der ligger i overgangen fra traditionelle e-commerce systemer til mere fleksible og dynamiske løsninger. Nicklas deler åbent ud af sine erfaringer med at hjælpe virksomheder med at navigere i dette nye landskab og sin passion for at skabe bedre brugeroplevelser gennem teknologi.

Vi berører også emner som AI's rolle i fremtidens e-commerce, betydningen af personalisering, og hvordan virksomheder kan forberede sig på kommende trends. Vores anden gæst, Mads Rued fra Bonzer, bidrager med værdifuld indsigt fra et teknisk perspektiv og deler sine tanker om, hvordan fremtidens e-commerce vil påvirke SEO og digital markedsføring.

Uanset om du er e-commerce-ejer, udvikler eller bare interesseret i den digitale udvikling, er denne episode fyldt med værdifuld indsigt og inspiration om fremtidens online handel.

bookmark
plus icon
share episode
Bonzer Sessions - #SEO Roundup – Juni 2024
play

06/11/24 • 26 min

I denne måneds roundup dækker vi bl.a. Googles seneste I/O event, hvor nyheder omkring SGE implementering blev lanceret, vi dækker Site Reputation Abuse, som del af Googles nyeste spam-politik, og vi dækker naturligvis også det bredt omtalte leak af API dokumenter relateret til Googles algoritme.

Værter: Ulrich Svarrer (CEO, Bonzer) & Thomas Bogh (CPO, Bonzer)

bookmark
plus icon
share episode

I denne episode af Bonzer Sessions taler vi med Morten Dyrholm, Group Senior Vice President, Marketing, Communications, Sustainability and Public Affairs hos Vestas. Vi dykker ned i, hvordan man markedsfører sig i den grønne omstilling og navigerer i global geopolitik som en af verdens førende vindmølleproducenter.

Morten deler værdifulde erfaringer fra sin imponerende 18-årige karriere hos Vestas, hvor han startede i Kina og nu har en global indflydelse. Vi dykker ned i de særlige udfordringer ved B2B-marketing i energisektoren og undersøger, hvordan Vestas integrerer bæredygtighed i både interne processer og eksterne kommunikationsstrategier.

Episoden giver også et unikt perspektiv på, hvordan Vestas tilpasser sig forskellene i lobbyarbejde fra Beijing til Bruxelles, og hvordan man undgår greenwashing ved at skabe ægte værdi med bæredygtighedsinitiativer. Vi diskuterer desuden, hvordan energiuafhængighed og forsyningssikkerhed spiller en afgørende rolle i en geopolitisk udfordret verden, og hvad dette betyder for den europæiske vindmølleindustri.

Til sidst deler Morten konkrete strategier for, hvordan virksomheder – uanset størrelse eller branche – kan arbejde målrettet med bæredygtighed og energiomstilling, og hvordan Vestas prioriterer customer experience og politisk indflydelse som en del af deres marketingindsats.

bookmark
plus icon
share episode

I denne session sætter vi spotlight på offline marketing. Det gør vi i rigtig godt selskab med Bjarne Spellerberg, CEO i bureauet Boye & Spellerberg og formand hos Dansk Markedsføring.

I episoden kommer vi bl.a. omkring de forskellige offline kanaler, holder dem op imod det digitale, snakker om hvordan man lykkes med dem, vender eksempler fra den virkelige verden og sætter grundlæggende spørgsmålstegn ved den siloopdelte tilgang til online og offline.

Vi introducerer også et nyt gameshow-format og åbner op for sjove historier fra det tidligere naboskab mellem Bonzer og Boye & Spellerberg.

bookmark
plus icon
share episode
Bonzer Sessions - #SEO Roundup – Maj 2024
play

05/03/24 • 24 min

I denne måneds roundup dækker vi bl.a. Googles seneste financial report med search-vækst, undersøgelse af Gen Z's digitale adfærd, Faktatjek af AI-indhold fra Google, "Site Reputation Abuse" Spam-politik udrulning på Google, Brave search med AI chatbot, Friske søgemaskine-benchmark tal og så dækker vi også SGE der snart fylder ét år, og måske nærmer sig bredere udrulning.

Værter: Ulrich Svarrer (CEO, Bonzer) & Thomas Bogh (CPO, Bonzer)

bookmark
plus icon
share episode

I denne uges session sætter vi fokus på Temu, Shein og de udfordringer, det allerede har skabt, og vil skabe i fremtiden for dansk e-handel. Det gør vi sammen med e-handelsdirektør hos Dansk Erhverv, Niels Ralund. Niels har over de seneste mange år repræsenteret og varetaget interesser hos den danske e-commerce-scene, og lige netop dette emne ligger ham nært.

I episoden kommer vi både omkring de politiske dimensioner, de taktiske greb der kan tages i kampen mod de store internationale aktører, og så var vi naturligvis også nødt til at høre ind til Niels' førstehåndsoplevelser med Temu og Shein.

bookmark
plus icon
share episode

I denne uges session sætter vi fokus på D2C (Direct-to-Consumer) marketing. Det gør vi i prominent selskab med Jesper Theil Thomsen, der bl.a. har stiftet Soundboks, et bredt kendt og anerkendt dansk brand, der med kun to SKU'er er lykkedes med at markedsføre sig ekstremt effektivt de seneste ti år.

Udover den strategiske og taktiske snak omkring D2C-marketing og Soundboks' fantastiske udvikling kommer vi også omkring Virum Gymnasium som en iværksætterhub, en Bonzer-fest, der blev reddet af Jesper med en Soundboks, David Beckham som tilfældig organisk influencer og meget mere.

bookmark
plus icon
share episode
Bonzer Sessions - #SEO Roundup – April 2024
play

04/04/24 • 32 min

I denne måneds roundup dækker vi bl.a. Googles seneste Core Update, INP - den nye Core Web Vital, de nye shopping-formater fra Google, Sociale signaler i Google Business Profiles, Rollen som ekspert og Googles egen rådgivning, en ny SGE undersøgelse, vores seneste E-commerce analyse og meget mere.

Værter: Ulrich Svarrer & Thomas Bogh

bookmark
plus icon
share episode
Bonzer Sessions - #SEO Roundup – Juli 2024
play

07/04/24 • 14 min

I denne måneds roundup dækker vi bl.a. en ny undersøgelse af CMS'ers Core Web Vitals performance, Googles justeringer i de nye AI overviews, Interessante case studies vedr. Structured Data, en ny Spam-opdatering fra Google, et farvel til Infinite Scrolling og nye opdateringer til GA4 ifbm. sunsetting af den populære Universal Analytics.

Værter: Ulrich Svarrer (CEO, Bonzer) & Thomas Bogh (CPO, Bonzer)

bookmark
plus icon
share episode

Show more best episodes

Toggle view more icon

FAQ

How many episodes does Bonzer Sessions have?

Bonzer Sessions currently has 28 episodes available.

What topics does Bonzer Sessions cover?

The podcast is about Business, Podcasts and Marketing.

What is the most popular episode on Bonzer Sessions?

The episode title '#14: Offline Marketing i 2024 – Bjarne Spellerberg & Ulrich Svarrer' is the most popular.

What is the average episode length on Bonzer Sessions?

The average episode length on Bonzer Sessions is 49 minutes.

How often are episodes of Bonzer Sessions released?

Episodes of Bonzer Sessions are typically released every 8 days, 3 hours.

When was the first episode of Bonzer Sessions?

The first episode of Bonzer Sessions was released on Dec 13, 2023.

Show more FAQ

Toggle view more icon

Comments