Log in

goodpods headphones icon

To access all our features

Open the Goodpods app
Close icon
headphones
Bonuspodcasten

Bonuspodcasten

Moderne Media

Tips og tanker rundt neste runde i Eliteserien Fantasy. For annonsering: [email protected]
bookmark
Share icon

All episodes

Best episodes

Top 10 Bonuspodcasten Episodes

Goodpods has curated a list of the 10 best Bonuspodcasten episodes, ranked by the number of listens and likes each episode have garnered from our listeners. If you are listening to Bonuspodcasten for the first time, there's no better place to start than with one of these standout episodes. If you are a fan of the show, vote for your favorite Bonuspodcasten episode by adding your comments to the episode page.

Bonuspodcasten - Oppsummeringspod - Dette har vi lært i 2018
play

12/19/18 • 49 min

Alle guttene er samlet rundt julestjerna når Eliteserien Fantasy 2018 skal oppsummeres. Det blir meldt hardt om både de største skuffelsene og de mest overraskende overraskelsene. Hvor ble det av Sigurdarson? Hvor mye koster Bendtner neste år? Kommer Tønne til å forbli forsvarsspiller? Hvordan er Bojan Zajic, Lars Iver Strand og Daniel Fredheim Holm på fest? Vi hyller norsk fotball generelt og Eliteserien Fantasy spesielt! Hør hør!

Episode 57 av Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Eliteserien Fantasy.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

bookmark
plus icon
share episode
Bonuspodcasten - Bonuspodcasten Ep. 26 - Runde 26
play

10/18/17 • 61 min

Det er ny runde og trangt rundt mikrofonen. Denne gangen er nemlig hele den flate 4'ern på plass, og alle er rimelig pratesugne. Vi oppsummerer selvfølgelig den 25 runden i Eliteserien Fantasy og drøfter hvorvidt Vålerenga faktisk kan ta gull. I tillegg snakker vi om Stabæk uten Ohi. Er Viking i ferd med å redde plassen? Hvordan bør spissrekka se ut? Er det på tide å tenke defensivt om Strømsgodset? Og hvilket norskt klubbemblem er styggere enn Sandefjord sitt!? Dette, og mer tell, får du i denne rekordlange episden av Bonuspodcasten.

Episode 26 av Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Eliteserien Fantasy.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

bookmark
plus icon
share episode
Bonuspodcasten - Bonuspodcasten Ep. 25 - Runde 25
play

10/11/17 • 57 min

Døyv skuffelsen over at Norge, tross herlig innsats i landslagspausen, ikke blir å se i Russland neste sommer med en ny episode av Bonuspodcasten. Spilt inn tett opptil runde 25 av Eliteserien Fantasy for å være mest mulig på ballen. Denne gangen diskuteres det heftig om det er verdt å beholde noen Brann-spillere! Er Stølås mannen å satse på i dobbeltrunden? Kommer Fridjónsson til å spille på tross av sen u21-opptreden? Hvor alvorlig er Ohi-skaden? Og skylder Bonuspodcasten Sandefjord en unnskyldning? Dette og mye attåt får du hvis du laster ned!

Episode 25 av Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Eliteserien Fantasy.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

bookmark
plus icon
share episode
Bonuspodcasten - Runde 7 - Kom, Mai, du skjønne ville!
play

05/08/19 • 78 min

Vi er i gang med hardkjøret som er Mai og rundene står i kø! Vi diskuterer runde 6, fremtidige runder og hva som venter oss i runde 7. Kan Layouni levere på bortebane? Er Boli eller Eikrem den sikreste kapteinen? Hvor spiller Meling? Og er Reginiussen-toget på vei til å gå? Dette og mye mer få du i denne episoden av Bonuspodcasten!

Episode 66 av Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Eliteserien Fantasy.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

bookmark
plus icon
share episode

Hørte du det smalt!? Rolig rolig, det var bare guttene i Bonuspodcasten som sjokkåpnet Eliteserien og Eliteserien Fantasy 2019 med en overtent episode. Her snakkes det om vinnere og tapere på overgangsmarkedet, runde 2 (hva med nummer 1?), hva årets postkasse skal hete, fordelene med brodder og OL 1994. Dette vil du ikke gå glipp av!

Episode 58 av Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Eliteserien Fantasy.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

bookmark
plus icon
share episode
Bonuspodcasten - Runde 30 - ALT OM SISTE RUNDE!
play

11/22/18 • 71 min

For siste gang i 2018 er Bonuspodcasten samlet for å prate om Eliteserien Fantasy. Det er siste runde - bytter skal makismeres og chipper skal brukes opp. Hvor mye scorer Boli og Mos? Og melder Ohi seg også på? Kommer Brann til å holde nullen? Er Bendtner i buret, eller putter han den der? Og hvem rykker egentlig ned? Alt dette og mer med får du i denne episoden av Bonuspodcasten.

Episode 56 av Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Eliteserien Fantasy.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

bookmark
plus icon
share episode
Bonuspodcasten - Bonuspodcasten Ep. 19 - Runde 19
play

08/09/17 • 40 min

Det er duket for runde 19 av Eliteserien Fantasy og episode 19 av Bonuspodcasten. I studio har to av nomadene tatt seg fri fra fellesferie og regnvær for å diskutere skuffelser og gleder i fantasyuniverset. I denne episoden vil vi diskutere om Bendtner virkelig har kommet igang. Er Trond David avhengig av en god Lord for å lykkes? Vil Zahid få ut potensialet mot Tromsø? Og vi ser på hvilke rimelige angripere det kan være verdt å holde øye med.

Episode 19 av Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Eliteserien Fantasy.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

bookmark
plus icon
share episode
Bonuspodcasten - Bonuspodcasten Ep. 20 - Runde 20
play

08/16/17 • 51 min

Overgangsvinduet har sørget for flere spennende spillere på inn til og internt i Eliteserien. I denne epsioden diskuterer vi Runde 20 av Eliteserien Fantasy. I tillegg snakker vi om hvor mange Rosenborgspillere man bør og kan ha. Lønner det seg å ha hele 5 spillere fra bartebyen? I tillegg får både Vålerenga og Tromsø kjeft, mens Sandefjord (laget, ikke byen) får en velfortjent unnskyldning. Lytt-lytt!

Episode 20 av Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Eliteserien Fantasy.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

bookmark
plus icon
share episode
Bonuspodcasten - Bonuspodcasten Ep. 22 - Runde 22
play

09/14/17 • 52 min

Er det snart frist for å sette opp laget til Fantasy Eliteserien Runde 22 sier du? Vet du ikke hva du skal gjøre med det håpløse forsvaret ditt, eller de to midtbanespillerne som plutselig spiller i Nederland eller på Kypros? Frykt ikke. Bonuspodcasten to the rescue! Denne gangen prater vi om Bendtner. Og litt annet. Men først og fremst BENDTNER!

Episode 22 av Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Eliteserien Fantasy.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

bookmark
plus icon
share episode

Det er mindre enn 3 uker til Elitserien og Eliteserien Fantasy sparkes igang. Denne gangen samler Bonuspodcasten for å diskutere det vi vet nå som Fantasyspillet for 2019 er lansert. Hvor viktig blir det å være på ballen i runde 2? Hvilke spillere er under- og overpriset? Hvem kommer til å holde nullen? Og hvem er den nye Diatta? Dette og mer i denne episoden av Bonuspodcasten.

Episode 59 av Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Eliteserien Fantasy.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

bookmark
plus icon
share episode

Show more best episodes

Toggle view more icon

FAQ

How many episodes does Bonuspodcasten have?

Bonuspodcasten currently has 187 episodes available.

What topics does Bonuspodcasten cover?

The podcast is about News and Podcasts.

What is the most popular episode on Bonuspodcasten?

The episode title 'Runde 30 - Nå skal det avgjøres!' is the most popular.

What is the average episode length on Bonuspodcasten?

The average episode length on Bonuspodcasten is 47 minutes.

How often are episodes of Bonuspodcasten released?

Episodes of Bonuspodcasten are typically released every 7 days, 17 hours.

When was the first episode of Bonuspodcasten?

The first episode of Bonuspodcasten was released on Mar 11, 2017.

Show more FAQ

Toggle view more icon

Comments