Log in

goodpods headphones icon

To access all our features

Open the Goodpods app
Close icon
headphones
Blått Snack

Blått Snack

Podplay | Fotboll Skåne

Blått Snack från SkåneSport.se
bookmark
Share icon

All episodes

Best episodes

Top 10 Blått Snack Episodes

Goodpods has curated a list of the 10 best Blått Snack episodes, ranked by the number of listens and likes each episode have garnered from our listeners. If you are listening to Blått Snack for the first time, there's no better place to start than with one of these standout episodes. If you are a fan of the show, vote for your favorite Blått Snack episode by adding your comments to the episode page.

Blått Snack - I avsnitt nio av Blått snack
play

04/16/16 • 0 min

Han är Barakillen med ett stort himmelsblått hjärta som var med och startade Nätverket och som har en stor passion för hårdrock. I avsnitt nio möter du Jörgen Dahlström.Avsnitt nio tillgängligt för nedladdning från onsdag 20 april. Ciceroner är som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

bookmark
plus icon
share episode
Blått Snack - I avsnitt två av Blått snack
play

02/26/16 • 0 min

Han är MFF supportern som blev evenemangsansvarig på MFF. Möt Patrik "Lakan" Jandelin i avsnitt två av Skånes nya MFF podd "Blått Snack". Ciceroner i den himmelsblå världen är som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg. Avsnitt två tillgängligt för nedladdning onsdag 2 mars!

bookmark
plus icon
share episode
Blått Snack - Blått snack - möt MFF:S VD Niclas Carlnén
play

03/22/16 • 55 min

Han är fotbollsmålvakten som leder de himmelsblå styrkorna in i framtiden. Möt den f.d. yrkesmilitären Niclas Carlnén som sedan 2014 är VD för MFF. Det blir snack om allt från nya matchtröjan (utan rövlapp) till biljettproblematiken på IP och Swedbank. Niclas berättar också om när han spelade i landslaget... Ciceroner i den himmelsblå världen är som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg.

bookmark
plus icon
share episode
Blått Snack - Blått snack - möt Mats "Masse" Magnusson
play

03/08/16 • 44 min

Möt MFF legenden och skyttekungen i portugisiska Benfica "Masse" Magnusson. Följ Mats "Masse" Magnusson i resan från Högaborg via MFF, landslaget och Benfica och HIF . Du får svaret på varför han kallades "den vita råttan" och historien bakom det klassiska 2-2 målet mot Västtyskland. Ciceroner som vanligt Hasse Strandberg och Ole Törner.

bookmark
plus icon
share episode
Blått Snack - I avsnitt fem av Blått Snack
play

03/19/16 • 0 min

Han är fotbollsmålvakten som leder de himmelsblå styrkorna in i framtiden. Möt den f.d. yrkesmilitären Niclas Carlnén som sedan 2014 är VD för MFF.Det blir snack om allt från nya matchtröjan (utan rövlapp) till biljettproblematiken på IP och Swedbank. Ciceroner i den himmelsblå världen är som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg.

bookmark
plus icon
share episode
Blått Snack - I avsnitt fyra av Blått snack
play

03/11/16 • 0 min

Han är den spelaren som har sex SM guld, har gjort 626 A-lagsmatcher i himmelsblått och skrämt slag på många motståndare. I fjärde avsnittet av Blått snack möter du MFF legenden Krister Kristensson. Ciceroner i den himmelsblå världen är som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg. Avsnitt fyra tillgängligt för nedladdning från onsdag 16 mars!

bookmark
plus icon
share episode
Blått Snack - Blått snack - möt Patrik "Lakan" Jandelin
play

03/01/16 • 46 min

Andra avsnittet av MFF podden Blått snack bjuder på ett lakan, god mat och hårdrock. Ciceroner i Blått Snack är Hasse Strandberg och Ole Törner. I andra avsnittet möter du supportern som blev evenemangsansvarig i MFF.. Möt Patrik "Lakan" Jandelin. Det blir prat om framtidens evenemang på Swedbank och om när Hasse Borg skickade Lakan på ett hedersuppdrag.

bookmark
plus icon
share episode
Blått Snack - I avsnitt sju av Blått snack
play

04/02/16 • 0 min

Han är smålänningen och kapitalistlakejen som efterträdde socialisten som ordförande för MFF - en post som han innehade mellan 1976 och 1998. I avsnitt sju möter du Hans Cavalli-Björkman som 87 år gammal berättar sin himmelsblå resa och vi får också reda på vilket beslut som hans efterträdare fattade som han anser som det dummaste.... Blått snack avsnitt sju tillgängligt för nedladdning onsdag 6 april.

bookmark
plus icon
share episode
Blått Snack - Blått snack - möt Jörgen Dahlström
play

04/19/16 • 44 min

Möt Barakillen med ett stort himmelsblått hjärta som var med och startade Nätverket och som har en stor passion för hårdrock. I avsnitt nio möter du Jörgen Dahlström. Jörgen tar med oss på sin himmelsblå resa inom MFF från tiden som försäljningschef till tiden som ungdomstränare och som faktiskt blev erbjuden av Rolf Zetterlund att hålla i en träning. Hör historier om Bengt Madsen, Hasse Borg och många fler när Baras stolthet gästar MFF podden Blått snack. Ciceroner är som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

bookmark
plus icon
share episode
Blått Snack - Blått snack - möt Krister Kristensson
play

03/15/16 • 46 min

Han är den spelaren som har sex SM guld, har gjort 626 A-lagsmatcher i himmelsblått och skrämt slag på många motståndare. Möt legendaren Krister Kristensson. I avsnittet får du reda på vem som egentligen bankade på IFK Göteborgs dörr och när Krister skrek rakt i örat på en domare i Italien. Ciceroner är som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM's Hasse Strandberg

bookmark
plus icon
share episode

Show more best episodes

Toggle view more icon

FAQ

How many episodes does Blått Snack have?

Blått Snack currently has 585 episodes available.

What is the most popular episode on Blått Snack?

The episode title 'Tränare i MFF.s talangfabrik - Roland Larsson' is the most popular.

What is the average episode length on Blått Snack?

The average episode length on Blått Snack is 41 minutes.

How often are episodes of Blått Snack released?

Episodes of Blått Snack are typically released every 19 hours.

When was the first episode of Blått Snack?

The first episode of Blått Snack was released on Feb 17, 2016.

Show more FAQ

Toggle view more icon

Comments