Log in

goodpods headphones icon

To access all our features

Open the Goodpods app
Close icon
headphones
Bi'kaç Mesele

Bi'kaç Mesele

RadyoHukuk

Radyo Hukuk'ta yayınlanan "Bi'kaç Mesele" programında hayata dair hepimizin sorduğu sorulara bir takım akıl yürütmeler, küçük sohbetler ile olası yanıtlar aranıyor. Hilal Öğreten'in sunumuyla, düşünmeyi ertelediğimiz konulara bir kapı aralamak isteyenler için kahvenize eşlik eden keyifli bir sohbet olmak dileğiyle..
bookmark
Share icon

All episodes

Best episodes

Seasons

Top 10 Bi'kaç Mesele Episodes

Goodpods has curated a list of the 10 best Bi'kaç Mesele episodes, ranked by the number of listens and likes each episode have garnered from our listeners. If you are listening to Bi'kaç Mesele for the first time, there's no better place to start than with one of these standout episodes. If you are a fan of the show, vote for your favorite Bi'kaç Mesele episode by adding your comments to the episode page.

Bi'kaç Mesele - Süreçlerimiz

Süreçlerimiz

Bi'kaç Mesele

play

03/22/18 • 30 min

Bi'kaç Mesele'nin ilk bölümünde aslında birer birer hayatımızdan ayıkladığımız "süreçlerin kıymeti" ve bunlardan arınmanın bize neler kaybettirdiği üzerine kafa yoracağız. "Süreçler" meselesinin kapılarını aralamak için Bi'kaç Mesele, Hilal Öğreten'in sunumuyla, Radyo Hukuk'ta dinleyicisine kavuşuyor.

bookmark
plus icon
share episode
Bi'kaç Mesele - Sosyal İhtiyaçlar

Sosyal İhtiyaçlar

Bi'kaç Mesele

play

03/29/20 • 25 min

Bi'kaç Mesele'nin bu bölümünde sosyal ilikkilerimizi hangi dinamiklerden hareketle kurduğumuz üzerine kafa yoracağız. "Sosyal İhtiyaçlar" meselesinin kapılarını aralamak için Bi'kaç Mesele, Hilal Öğreten'in sunumuyla, Radyo Hukuk'ta dinleyicisine kavuşuyor.

bookmark
plus icon
share episode
Bi'kaç Mesele - Varoluşsal Sancılar

Varoluşsal Sancılar

Bi'kaç Mesele

play

04/19/19 • 37 min

Bi'kaç Mesele'nin bu bölümünde en temel soruya nacizane bir bakış atıyor, bu hayatı nasıl yaşasak ki acaba sorusu üzerine kafa yoruyoruz. "Varoluşsal Sancılar" meselesinin kapılarını aralamak için Bi'kaç Mesele, Hilal Öğreten'in sunumuyla, Radyo Hukuk'ta dinleyicisine kavuşuyor.

bookmark
plus icon
share episode
Bi'kaç Mesele - İnsanın Tembellikleri
play

04/12/19 • 45 min

Bi'kaç Mesele'nin bu bölümünde insanın tembelikleri yüzünden kısılı kaldığı konfor alanı ve bunu sürdürmek için tutunduğu araçlar üzerine kafa yoracağız. "İnsanın Tembellikleri" meselesinin kapılarını aralamak için Bi'kaç Mesele, Hilal Öğreten'in sunumuyla, Radyo Hukuk'ta dinleyicisine kavuşuyor.

bookmark
plus icon
share episode
Bi'kaç Mesele - İkili İlişkiler

İkili İlişkiler

Bi'kaç Mesele

play

03/15/19 • 35 min

Bi'kaç Mesele'nin bu bölümünde romantik ilişkilerdeki sınırlarımız, yenilgilerimiz ve beklentilerimiz üzerine kafa yoracağız. "İkili İlişkiler" meselesinin kapılarını aralamak için Bi'kaç Mesele, Hilal Öğreten'in sunumuyla, Radyo Hukuk'ta dinleyicisine kavuşuyor.

bookmark
plus icon
share episode
Bi'kaç Mesele - Mülkiyet Anlayışı

Mülkiyet Anlayışı

Bi'kaç Mesele

play

03/08/19 • 32 min

Bi'kaç Mesele'nin bu bölümünde iliklerimize işleyen mülkiyet anlayışını fark etmek üzerine kafa yoracağız. "Mülkiyet Anlayışı" meselesinin kapılarını aralamak için Bi'kaç Mesele, Hilal Öğreten'in sunumuyla, Radyo Hukuk'ta dinleyicisine kavuşuyor.

bookmark
plus icon
share episode
Bi'kaç Mesele - Süper Gücümüz Sanat
play

04/05/18 • 30 min

Bi'kaç Mesele'nin bu bölümünde, hepimizin çocukken olmasını umduğu süper güçlerini gerçek dünyaya taşıyıp; bu süper güçlerimizi nasıl güçlendirebileceğimiz üzerine kafa yoracağız. "Süper Gücümüz Sanat" meselesinin kapılarını aralamak için Bi'kaç Mesele, Hilal Öğreten'in sunumuyla, Radyo Hukuk'ta dinleyicisine kavuşuyor.

bookmark
plus icon
share episode
Bi'kaç Mesele - Değerler

Değerler

Bi'kaç Mesele

play

03/29/18 • 21 min

Bi'kaç Mesele'nin bu bölümünde sosyal ilişkilerimizde kişilerin değerlerini neler belirliyor sorusunun üzerine kafa yoracağız. "Değerler" meselesinin kapılarını aralamak için Bi'kaç Mesele, Hilal Öğreten'in sunumuyla, Radyo Hukuk'ta dinleyicisine kavuşuyor.

bookmark
plus icon
share episode
Bi'kaç Mesele - Sanat İçin Üretim

Sanat İçin Üretim

Bi'kaç Mesele

play

03/08/18 • 19 min

Bi'kaç Mesele'nin ilk bölümünde sanat eserinin tüketim metasına dönüşme eğiliminden ve bundan nasıl korunabileceği üzerine kafa yoracağız. Sanat için Üretim meselesinin kapılarını aralamak için Bi'kaç Mesele, Hilal Öğreten'in sunumuyla, Radyo Hukuk'ta dinleyicisine kavuşuyor.

bookmark
plus icon
share episode

Show more best episodes

Toggle view more icon

FAQ

How many episodes does Bi'kaç Mesele have?

Bi'kaç Mesele currently has 9 episodes available.

What topics does Bi'kaç Mesele cover?

The podcast is about Podcasts and Arts.

What is the most popular episode on Bi'kaç Mesele?

The episode title 'Sosyal İhtiyaçlar' is the most popular.

What is the average episode length on Bi'kaç Mesele?

The average episode length on Bi'kaç Mesele is 31 minutes.

How often are episodes of Bi'kaç Mesele released?

Episodes of Bi'kaç Mesele are typically released every 14 days.

When was the first episode of Bi'kaç Mesele?

The first episode of Bi'kaç Mesele was released on Mar 8, 2018.

Show more FAQ

Toggle view more icon

Comments