Log in

goodpods headphones icon

To access all our features

Open the Goodpods app
Close icon
headphones
Baanbrekers

Baanbrekers

Podkasteel

In deze serie stellen we werkgevers vragen die je beter niet op een sollicitatiegesprek kan stellen, maar wel lekker zijn om te weten voordat je er gaat werken. We spreken per sector verschillende partijen, zodat jij goed voorbereid de arbeidsmarkt op kan!
bookmark
Share icon

All episodes

Best episodes

Seasons

Top 10 Baanbrekers Episodes

Goodpods has curated a list of the 10 best Baanbrekers episodes, ranked by the number of listens and likes each episode have garnered from our listeners. If you are listening to Baanbrekers for the first time, there's no better place to start than with one of these standout episodes. If you are a fan of the show, vote for your favorite Baanbrekers episode by adding your comments to the episode page.

Leuk al die bedrijven die langskomen, maar hoe word ik aangenomen? Daarvoor is Floor van Lingen is te gast. Zij heeft als recruiter bij Flowtraders gewerkt en zit nu bij 7People als HR specialist voor start- en scale-ups. Pen bij de hand, want deze aflevering zit vol tips om jou op te laten vallen bij recruiters.

bookmark
plus icon
share episode

Ze zitten in misschien wel het bekendste kantoor van Nederland, Lexence! Vandaag zijn Marianne Elshof en Marc van Kekem te gast om te vertellen over hun werk in het Real Estate team van Lexence. Marianne specialiseert zich in het huurrecht en Marc zit meer op projectontwikkelingen! En dat vastgoed; wat is dat eigenlijk voor wereldje volgens hen...?

bookmark
plus icon
share episode

Deze keer zijn we op bezoek bij Gimv, een Europese investeringsmaatschappij met roots in België. Wil jij weten waarom ze door een beursnotering op een andere manier geld ophalen dan traditionele PE's? Martin van Dieten & Dirk Jonkman nemen ons mee in hun dagelijkse werkzaamheden: in welke platforms / sectoren Gimv investeert, waarom je veel met buitenlandse collega's werkt en natuurlijk wat het werken bij Gimv zo leuk maakt. Luister naar de aflevering en schroom vooral niet zelf contact met ze op te nemen via o.a. de website, e-mail of een kop koffie !

bookmark
plus icon
share episode

In deze aflevering zijn we te gast bij Deloitte Tax & Legal. We spreken Satish Nandpersad, Tax Manager bij Global Employer Services. Ook is Isabella Hagenaars aangeschoven. Zij is net begonnen met haar Tax traineeship en zit nu bij Global Trade Advisory. Beiden vertellen ze ons over wat hun werk nou te bieden heeft voor de starter en wat de doorgroeimogelijkheden zijn. Ook nemen ze ons mee in de keuzemogelijkheden in het traineeship, dus voldoende te bespreken!

Neem en kijkje op de website voor meer informatie!

bookmark
plus icon
share episode

In deze aflevering zijn wij op bezoek bij de audit afdeling van EY. Ben jij altijd al een nieuwsgierig aagje geweest, wil jij ervaring opdoen in het buitenland en ben je een echte teamplayer? Kelly van Schaik en Jochem Beemster vertellen je waarom zij zo een leuke tijd hebben bij EY en wat het werk zo interessant maakt. Accountant in een grijs pak en enkel jaarrekeningen controleren? Dat is allang niet meer zo. Schroom vooral niet om zelf contact op te nemen via werkenbijey.nl of benader één van de recruiters!

bookmark
plus icon
share episode

Luister nu naar de 4e aflevering binnen de Corporate Finance reeks met Rembrandt F&O! Bas Alberts (Consultant) en Wouter Jolie (Manager) vertellen ons waarom het werken bij Rembrandt F&O zo persoonlijk en leuk is. Waarom is het werken met ondernemers in de mid-market en het MKB zo interessant en hoe ontwikkel jij je tot een brede corporate finance consultant? Dat en nog veel meer hoor je in deze aflevering.

Benieuwd naar werken bij Rembrandt F&O? Neem een kijkje op: https://www.rembrandt-fo.nl/

bookmark
plus icon
share episode

Luister nu naar de derde aflevering van de Beroepskeuzecast Corporate Finance reeks. Hierin gaan wij in gesprek met Frank de Hek (Partner) en Ruben Knooren (Analyst op moment van opname, nu Associate). Zij vertellen ons wat het werken bij dit jonge en gedreven team op de Zuidas zo leuk maakt. Wil jij werken in kleine teams, je ontwikkelen tot echte sectorspecialist en buitenlandervaring op doen? Luister dan naar deze aflevering!

Benieuwd naar de openstaande posities bij Oaklins? Neem dan een kijkje op de website: https://www.oaklins.com/nl/nl/

bookmark
plus icon
share episode

Luister nu naar de 2e aflevering van de Beroepskeuzecast Corporate Finance reeks. Hierin gaan wij in gesprek met Joep Houf (Analyst) en Joost Moelker (Principal). Zij vertellen ons hoe de verschillende onderdelen van Corporate Finance eruit zien en wat het zo leuk maakt om deze skills bij hen Nielen Schuman op te bouwen. Wil jij in een gedreven team aan de mooiste deals werken? Luister dan naar deze aflevering!

In contact komen voor een stageplek of vaste positie? Neem dan een kijkje op de website: https://careers.nielenschuman.com/

bookmark
plus icon
share episode

We zijn langs bij Eiffel. Zij helpen organisaties in public en profit om hun prestaties te verbeteren. We zitten aan tafel met Anne Toet en Bastiaan Kooij. Zij nemen ons mee in wat werken bij Eiffel zo bijzonder maakt; de diversiteit aan opdrachten en organisaties, groeikansen, unieke opleidingsprogramma's en nog veel meer! En wat dat met olympische sporters te maken heeft? Dat hoor je in de aflevering. Stay tuned!

bookmark
plus icon
share episode

Luister nu naar de vijfde aflevering van de Beroepskeuzecast Corporate Finance reeks. Hierin gaan wij in gesprek met Jason van Koetsveld (Associate) en Bess van den Brink (Analyst). Zij vertellen ons wat het werken in sectorspecifieke teams, omgeven door jonge en gedreven mensen zo leuk maakt. Wil jij aan de grootste deals werken, je ontwikkelen tot echte sectorspecialist en dat alles in een dynamische omgeving? Luister dan naar deze aflevering!

Benieuwd naar de openstaande posities of stageplekken bij Van Lanschot Kempen? Neem dan een kijkje op de website: https://www.werkenbijvanlanschotkempen.nl/

bookmark
plus icon
share episode

Show more best episodes

Toggle view more icon

FAQ

How many episodes does Baanbrekers have?

Baanbrekers currently has 38 episodes available.

What topics does Baanbrekers cover?

The podcast is about How To, Podcasts, Education, Business and Careers.

What is the most popular episode on Baanbrekers?

The episode title 'Consulting: De grootste crises van 't land oplossen - EY Technology Consulting' is the most popular.

What is the average episode length on Baanbrekers?

The average episode length on Baanbrekers is 32 minutes.

How often are episodes of Baanbrekers released?

Episodes of Baanbrekers are typically released every 16 days, 21 hours.

When was the first episode of Baanbrekers?

The first episode of Baanbrekers was released on Jun 22, 2021.

Show more FAQ

Toggle view more icon

Comments