Log in

goodpods headphones icon

To access all our features

Open the Goodpods app
Close icon
headphones
Autoradio

Autoradio

Iltalehti

Autoilu on sekoitus järkeä ja tunnetta. Niin myös Autoradio, Iltalehden autotoimituksen podcast kaikille, ketkä rakastavat autoja tai haluavat vain varmistaa, että tekevät autoilunsa kanssa järkeviä ratkaisuja.
bookmark
Share icon

All episodes

Best episodes

Top 10 Autoradio Episodes

Goodpods has curated a list of the 10 best Autoradio episodes, ranked by the number of listens and likes each episode have garnered from our listeners. If you are listening to Autoradio for the first time, there's no better place to start than with one of these standout episodes. If you are a fan of the show, vote for your favorite Autoradio episode by adding your comments to the episode page.

Koeajajilla on ollut allaan herkkupaloja, kun Arttu Toivonen on päässyt maailmanlopulta kuulostavan Ford F-150 Raptorin rattiin ja lisäksi testaamaan Mersu G580 EQ:n täyskäännöksiä. Eikä kehuitta pääse myöskään Polestar 3, jonka Jaakko Isoniemi testasi. Hyppää kyytiin, nyt nautitaan autounelmista!

Jakson tuotti ja leikkasi Riikka Nyman.

bookmark
plus icon
share episode
Autoradio - Autoradio Special: Helvetinsaatana
play

06/14/24 • 2 min

Kuulijoiden toiveena julkaistaan jaksossa 29 kuultu tekoälyn tekemä kappale autotoimittaja Henri Posan karmeasta työpäivästä. Tekoäly laati kappaleen sen jälkeen, kun Posa oli lähettänyt kollegoilleen seuraavan viestin:

”Mulla on menny tää päivä aivan päin helvettiä. Eka ajoin vahingossa Nesteelle, jossa ei ollut imuria ja piti jatkaa seuraavalle. Siellä oli aivan älytön pesujono, joten menin eka syömään lounaan, ku palasin ni oli vielä älyttömämpi pesujono. Jonotin yli tunnin pesuun, sit vähän aikaa imurille, sit tankkasin nopee ja menin kuvaamaan auton. Siitä sit Otaniemeen palauttamaan autoa, paitsi et Otaniemessä tajusin, että mullahan ei ole sen siellä seisovan oman auton avaimia, joten ajoin takaisin Sipooseen hakemaan niitä. Ei helvetinsaatana.

Lähden nyt takaisin Otaniemeen palauttamaan tän auton ja sit ajan sieltä kyl suoraan kotiin. Voin sit tehdä kotoa vähän pidemmän päivän ja naputella illalla vielä lisää koeajoa.”

Autoradio jatkuu normaalilla jaksolla jälleen maanantaina.

bookmark
plus icon
share episode
Autoradio - Teaser: Uusi autopodcast käynnistyy
play

09/20/23 • 0 min

Autoradio on Iltalehden, Autotalli.comin ja Nettiauton uusi autoja ja autoilua käsittelevä podcast.

bookmark
plus icon
share episode

Milloin olet oikeutettu autosi maksuttomaan korjaukseen ja missä tilanteissa joudut maksamaan itse? Kenen vastuulla on tietää, mitä öljyä autoon saa oikeasti lorauttaa, kun öljyn ja auton valmistajat ovat asiasta eri mieltä? Minkälaisia tapauksia ratkotaan kuluttajariitalautakunnassa? Arttu Toivosen vieraana lakimies Teemu Nieminen Autotuojat- ja teollisuus ry:stä.

bookmark
plus icon
share episode

Alkukesän koeajoissa on päästy ottamaan tuntumaa markkinoiden halvimpaan sähköautoon, Citroën ë-C3:een, jossa on mainiot takatilat ja hinta-laatu-suhde jokseenkin kohdallaan. Lisäksi alla uutta Rellua, Polestarin valtamerilaivaa ja "Kauniaisten Yaris". Studiossa Arttu Toivosen kanssa kollega Iltalehden autotoimituksesta, Henri Posa.

Tässä jaksossa käsitellään Citroën ë-C3, Renault Rafale, Polestar 3 ja Lexus LBX.

Jakson tuotti ja leikkasi Riikka Nyman.

bookmark
plus icon
share episode

Autoilun sähköistyminen jakaa mielipiteitä, eivätkä ensimmäiset sähköautokokeilut välttämättä suju aina kommelluksitta. Mikko Räsänen ja Arttu Toivonen Iltalehden autotoimituksesta pureutuvat sähköautoiluun ja kertovat omiaan, ja vähän kavereidenkin, hyviä ja huonoja kokemuksia niin täyssähkö- kuin hybridiautoista.

Jakson tuotti Mikko Räsänen ja leikkasi Riikka Nyman.

bookmark
plus icon
share episode

Thomas Vikforsilla on monen autofanin unelma-ammatti: Hän nimittäin tekee ja kuvaa stunt-ajoja. Miten näyttävät takaa-ajokohtaukset syntyvät, millaisilla autoilla stunt-kuskit ajavat ja millä varmistetaan, että kolarikohtauksessa ei käy oikeasti huonosti? Vikforsin kanssa ammattimaiseen hurjasteluun syventyy, kukas muukaan kuin autotoimittaja Arttu Toivonen.

Jakson tuotti ja leikkasi Riikka Nyman.

bookmark
plus icon
share episode

Salaisuuksien verhoa saa vihdoin raottaa, kun uutukaisen Škoda Superbin koeajosta on lupa kertoa. Iltalehden autotoimittaja Henri Posa pääsi ajamaan Superbin Suomen olosuhteissa ja tuo nyt kasan terveisiä ratin takaa. Posan kanssa studiossa tietenkin Arttu Toivonen.

Tässä jaksossa kokemuksia ainakin seuraavista: Škoda Superb, Kia EV9, Kia EV3, Toyota C-HR, Mitsubishi Colt ja Toyota Yaris.

bookmark
plus icon
share episode

Suomen tieverkoston korjausvelka on viime vuodet kasvanut kasvamistaan. Parhaimmillaan kasvu on saatu pysähtymään, mutta teiden kuntoa ei ole pystytty parantamaan, koska rahaa siihen ei ole. Minkälaisia riskejä huonot tiet aiheuttavat ja miltä teiden tulevaisuus näyttää? Studiossa Arttu Toivonen ja Mikko Räsänen.

bookmark
plus icon
share episode

Kesällä olemme lomailleet ja koeajaneet uutuuksia, ja nyt on aika kertoa niistä teille! Autoradion syyskausi starttaa polttavilta kesäkaduilta, joilla on testailtu ainakin Tesla Model 3 Performancea, Renault Scenic E-Techiä ja Maseratin Grecale Folgorea. Studiossa kesäterveisiä lähettelevät Iltalehden autotoimittajat Jaakko Isoniemi ja Arttu Toivonen.

Tässä jaksossa kuullaan ainakin seuraavista koeajoista: Tesla Model 3 Performance, Toyota GR Yaris, Renault Scenic E-Tech, BMW X5 xDrive, Maserati Grecale Folgore sekä KGM Torres EVX.

Jakson tuotti ja leikkasi Riikka Nyman.

bookmark
plus icon
share episode

Show more best episodes

Toggle view more icon

FAQ

How many episodes does Autoradio have?

Autoradio currently has 48 episodes available.

What topics does Autoradio cover?

The podcast is about Leisure, Podcasts, Automotive and Technology.

What is the most popular episode on Autoradio?

The episode title '36. Markkinoiden halvin sähköauto tulee Suomeen! Tällainen se on' is the most popular.

What is the average episode length on Autoradio?

The average episode length on Autoradio is 37 minutes.

How often are episodes of Autoradio released?

Episodes of Autoradio are typically released every 7 days.

When was the first episode of Autoradio?

The first episode of Autoradio was released on Sep 20, 2023.

Show more FAQ

Toggle view more icon

Comments