Log in

goodpods headphones icon

To access all our features

Open the Goodpods app
Close icon
headphones
AIToday Live

AIToday Live

Info Support AIToday

AIToday Live is een boeiende Nederlandstalige podcast voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van kunstmatige intelligentie, ongeacht hun technische achtergrond. Hier zijn een paar redenen waarom je misschien wilt luisteren naar AIToday Live:

  1. Expert Inzichten: De podcast biedt gesprekken met Nederlandse en Belgische experts op het gebied van AI, waardoor luisteraars waardevolle inzichten en meningen rechtstreeks van leiders en vernieuwers in de industrie krijgen.
  2. Toegankelijk voor een Breed Publiek: Of je nu diep in de technische details zit of gewoon nieuwsgierig bent naar AI, de podcast presenteert informatie op een manier die zowel begrijpelijk als boeiend is voor zowel zakelijke als IT-professionals.
  3. Laatste Nieuws en Trends: Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in AI. De podcast dekt AI for Good en andere belangrijke trends die invloed kunnen hebben op verschillende industrieën en de samenleving als geheel.

Gepresenteerd door Joop Snijder, CTO van Aigency, en Niels Naglé, Area Lead Data & AI van Info Support, biedt de podcast een uniek perspectief op de praktische toepassing van AI binnen organisaties. Het duo bespreekt de (on)mogelijkheden van AI, de impact ervan op bedrijfsprocessen en hoe organisaties deze technologie kunnen inzetten om hun doelstellingen te bereiken.

Met deskundige gasten uit de industrie en academische wereld, biedt de AIToday Live podcast een platform voor het delen van best practices, innovaties en belangrijke inzichten in de wereld van AI. Van de nieuwste algoritmen en modellen tot de impact van AI op de toekomst van werk, de podcast biedt waardevolle informatie voor iedereen die geïnteresseerd is in AI en de rol die het speelt in organisaties.

Voor exclusieve content over de podcast achter de schermen, aankondiging van gasten en exclusieve artikelen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief: https://aitodaylive.substack.com

bookmark
Share icon

All episodes

Best episodes

Seasons

Top 10 AIToday Live Episodes

Goodpods has curated a list of the 10 best AIToday Live episodes, ranked by the number of listens and likes each episode have garnered from our listeners. If you are listening to AIToday Live for the first time, there's no better place to start than with one of these standout episodes. If you are a fan of the show, vote for your favorite AIToday Live episode by adding your comments to the episode page.

No results found...

FAQ

How many episodes does AIToday Live have?

AIToday Live currently has 165 episodes available.

What topics does AIToday Live cover?

The podcast is about Podcasts, Technology, Artificial Intelligence and Machine Learning.

What is the most popular episode on AIToday Live?

The episode title 'SE05E41 - 5 Pijlers van Transparantie in Kunstmatige Intelligentie' is the most popular.

What is the average episode length on AIToday Live?

The average episode length on AIToday Live is 22 minutes.

How often are episodes of AIToday Live released?

Episodes of AIToday Live are typically released every 4 days.

When was the first episode of AIToday Live?

The first episode of AIToday Live was released on Apr 28, 2020.

Show more FAQ

Toggle view more icon

Comments

0.0

out of 5

Star filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey Icon

No ratings yet