Log in

goodpods headphones icon

To access all our features

Open the Goodpods app
Close icon
headphones
AI Mennesker

AI Mennesker

David Guldager

Generativ AI vil forandre vores verden inden for få år. Spørgsmålet er hvad du vil gøre ved det? Der findes heldigvis mennesker, der går forrest i udviklingen og forandringen, og allerede har taget en del skridt i at bruge kunstig intelligens i både arbejde og livet. Og det er netop dem, denne podcast gerne handler om. Techjournalist- og foredragsholder David Guldager vil hver uge dykke ned i hvad generativ AI er og hvordan det bliver brugt derude. Hver uge gæster et nyt ægte menneske, der deler ud af sine indsigter og læringer om AI. Forhåbentlig kan du så blive både underholdt og klogere.

1 Listener

bookmark
Share icon

All episodes

Best episodes

Top 10 AI Mennesker Episodes

Goodpods has curated a list of the 10 best AI Mennesker episodes, ranked by the number of listens and likes each episode have garnered from our listeners. If you are listening to AI Mennesker for the first time, there's no better place to start than with one of these standout episodes. If you are a fan of the show, vote for your favorite AI Mennesker episode by adding your comments to the episode page.

AI Mennesker - Kunsten at kode penge - med Kasper Junge
play

08/28/24 • 38 min

Kodning og AI er det perfekte match, hvis du spørger de mere vidende på området. Så det tænkte jeg var en god idé.

Vi graver os ned i hvad generativ AI egentlig kan gøre for kodning og hvordan man arbejder konkret med det.

Denne uges AI menneske er Kasper Junge, der er AI Lead hos faktura-virksomheden Dinero

1 Listener

bookmark
plus icon
share episode
AI Mennesker - De Syv Prompt-hacks - med Simon Linde
play

09/25/24 • 45 min

Shit in, shit out! Det handler om at kunne levere den gode prompt i AI-tjenesterne, hvis du også gerne vil have noget godt ud af dem.

Derfor har jeg sat en snak om med et AI menneske, der ved hvordan man gør. Hvordan man laver den perfekte prompt, så du kan blive en vaskeægte mester-prompter.

Det er blevet til syv oplagte og gode råd, som du kan tage med videre direkte herfra.

1 Listener

bookmark
plus icon
share episode
AI Mennesker - Bliv rig med AI - med Anders Bæk
play

05/15/24 • 39 min

AI-aktier har det bedre end nogensinde, og er stadig på en form for himmelflugt. Men hvad bliver det næste store hop, og hvis ikke du er hoppet på, hvornår skal du så gøre det?

Denne uges gæst i Generation AI er Anders Bæk, der er både investor, kommende forfatter om AI og AI-oplægsholder. En mand med mange jern i ilden. Han ved en masse om hvilke aktier, der er de spændende og ikke mindst hvor man måske kan finde næste store spring.

1 Listener

bookmark
plus icon
share episode

Europamesterskaberne 2024 i fodbold står for døren, og det betyder, at nogen skal bruge ufatteligt meget tid på at stille fodboldhold og konkurrere mod vennerne på nettet.

Og i dette tilfælde kunne det meget vel være en AI, der gjorde det? Det er i hvert fald præmissen, når det kommer til de nye muligheder.

Denne uges gæst er Ricki Mae Melchior, selvstændig AI-rådgiver, der ved en masse om, hvordan man bygger egne GPT'er til egen fordel.

1 Listener

bookmark
plus icon
share episode

Har du egentlig rettigheder til dit eget arbejde, selv efter du er stoppet? Og hvad med stemmen og dit ansigt - hvordan sikrer du, at ingen misbruger det i forbindelse med generativ AI?

Denne uges snak er med Jakob Plesner Mathiasen, der er specialrådgiver hos advokatbureauet, Gorrisson Federspel. Han er også vært på podcasten Entertainmentretten og har en tung viden om bl.a. digitale rettigheder.

1 Listener

bookmark
plus icon
share episode

Viden har alle dage været guld, og når man arbejder med viden, som skal hjælpe andre selskaber med at sælge deres produkter, så har man med de store drenge at gøre.

I denne omgang tager vi en snak med Anders Hansen fra Ipsos Danmark, der laver markedsundersøgelse.

Hør hvordan de bruger generativ AI til en stor del af forretningen, og hvor de holder det langt væk. Der er både faldgruber og muligheder, når man taler om indsamling af data.

1 Listener

bookmark
plus icon
share episode

Næsten hvert minut bliver der lanceret en ny AI-tjeneste, der på papiret ville kunne revolutionere måden vi arbejder på. Sådan føles det i hvert fald, og det gør det svært at holde sig opdateret.

Men denne uges gæst, serie-iværksætter Jonathan Løw har med hjælp fra andre kloge hoveder samlet en liste over 100 af de bedste tjenester lige nu. Her i Generation AI når vi dog kun en lille håndfuld igennem.

1 Listener

bookmark
plus icon
share episode
AI Mennesker - KitKat i en AI verden - med Søren Mohr
play

04/24/24 • 40 min

Hvad har KitKat og After Eight at gøre med AI? Hos Nestlé har man kastet sig over generativ AI i større grad end mange andre virksomheder.

Søren Mohr, AI og Media Manager hos Nestlé fortæller om hvordan de gør det, og giver tip til hvordan andre virksomheder kan gøre det samme.

1 Listener

bookmark
plus icon
share episode
AI Mennesker - Brug AI-musik til din egen fordel - med DJ Noize
play

05/29/24 • 39 min

Det er blevet nemmere end nogensinde før, at skabe musik ved hjælp af AI. Det er dog ikke alt der er lige godt, og det kan også skabe nogle skævvridninger i den kulturelle oplevelse.

Men hvordan gør man og hvad kan det give af muligeder? Det snakker vi lidt nærmere om i denne udgave af Generation med gæst Kim Sæther - bedre kendt under kunstnernavnet DJ Noize.

1 Listener

bookmark
plus icon
share episode

Generativ AI lover os mere tid til at arbejde med det vi synes er sjovt. Det der gør vores arbejde bedre og mere helstøbt.

Men hvordan gør man egentlig det? Og hvad kan man få AI til at gøre for en? Inden for billeder er der mange nye muligheder.

Episodens gæst er Michael Rying, der er medstifter af AI-reklamebureauet Scenes. Han fortæller om hvordan de har haft succes med at skabe hele kampagner udelukkende ved hjælp af kunstig intelligens.

1 Listener

bookmark
plus icon
share episode

Show more best episodes

Toggle view more icon

FAQ

How many episodes does AI Mennesker have?

AI Mennesker currently has 21 episodes available.

What topics does AI Mennesker cover?

The podcast is about Podcasts and Technology.

What is the most popular episode on AI Mennesker?

The episode title 'Kunsten at kode penge - med Kasper Junge' is the most popular.

What is the average episode length on AI Mennesker?

The average episode length on AI Mennesker is 38 minutes.

How often are episodes of AI Mennesker released?

Episodes of AI Mennesker are typically released every 7 days.

When was the first episode of AI Mennesker?

The first episode of AI Mennesker was released on Apr 17, 2024.

Show more FAQ

Toggle view more icon

Comments