goodpods headphones icon

To access all our features

Open the Goodpods app
Close icon
headphones

56k

56k

56k giver dig Internettet på 30 minutter. Værterne finder de bedste og mest saftige historier på Internettet.

...more

not bookmarked icon
Share icon

All episodes

Best episodes

Top 10 56k Episodes

Best episodes ranked by Goodpods Users most listened

play

08/22/21 • 31 min

Den kontroversielle crime-tracking app Citizen, har fået meget omtale på det sidste, og nu har de fået nye features, som får de kritiske stemmer til at runge endnu højere. Hør om, hvorfor der er penge i frygt.

VR flytter ind i retssalen, og kan have stor betydning for fremtidens domme. Hør hvorfor VR kan revolutionere måden hvorpå vi visualisere forbrydelser.

Og så er der godt nyt til WiFi hungrende turister. AirBnB giver dig nu mulighed for at se, hvilken WiFi hastighed en bolig har, inden du lejer den.

Og så er der dårligt nyt til dem der pjækker fra jobbet. En ny app kan nu scanne, om du er syg og melde direkte tilbage til arbejdsgiveren. En smule i overkanten... tjoo.

play

08/22/21 • 31 min

bookmark
plus icon
share episode
play

07/06/21 • 30 min

Meget tyder på, at Sir Richard Branson slår Jeff Bezos, med at få den første turist raket i rummet, med ham selv som passager. 56k taler om next level midlife crisis for milliardærer.

Så har det amerikanske politi fundet på en smart måde, at undgå at ende på Youtube. Ved at spille musik med copyrights, når de laver en anholdelse, forsøger de at blokere for uploads til sociale medier. Smart, eller dumt

TikTok har fået kritik for ikke at give kredit til de sorte creators, som lave mange af de danse, som ender med at blive virale sensationer på platformen. I stedet blive dansene kopieret af andre, der tager kreditten og høster berømmelsen. Det har fået mange af de “sorte creators” til at gå i strejke. Hør hvordan de gør det, og hvad det kommer til at betyde for TikTok.

play

07/06/21 • 30 min

bookmark
plus icon
share episode
play

06/09/21 • 34 min

Ikke et 56k afsnit uden Elon Musk. Denne gang har den excentriske entrepreneur fået idéen om, at starte sin egen restaurantkæde. Selvom det kan lyde vanvittigt, så er der mening med galskaben.

Og fra den ene digitale konge til en anden. Jeff Bezos ser ud til at blive den første milliardær i rummet, og slår derfor Richard Branson og Elon Musk. Og du har faktisk mulighed for at komme med ham på den første tur, hvis du vinder en aktion. Buddet er pt på 2.7millioner dollars

Nyhedsbreve har fået sin anden ungdom. Virksomheden og medieplatformen Substack har kronede dage, og hyrer ny journalister til at benytte deres platform. Det går så godt, at Facebook vil lave en klassisk Facebook, og kopirere deres success

play

06/09/21 • 34 min

bookmark
plus icon
share episode

Der begynder endelig at ske interessante ting hos Twitter, der har levet en Tornerosesøvn de sidste 10 år. Masser af nye features og med rygter om en abonnementsmodel.

Og så er der godt nyt til stalkerne derude. PimEyes er en ny app, der giver dig mulighed for at få oplysninger omkring en person, gennem AI og ansigtsgenkendelse. For folk der går op i deres privatliv, er PimEyes ikke gode nyheder.

På Google I/O blev der introduceret en masse nye services. Nu giver kunstig intelligens dig mulighed for at have en samtale med et papirfly, scanne din krop for alle mulige hudsygdomme, og sørge for, at du ikke går ind i en lygtepæl, når går og kigger ned i din mobiltelefon.

play

05/20/21 • 31 min

bookmark
plus icon
share episode
play

04/13/21 • 38 min

Med to klik og en tekstændring, kan man lave en falsk Coronatest, og forskellige sites popper op, hvor man kan kan indtaste sit navn, og printe falske Coronatests. Men hvorfor er det så let, og hvad kan man gøre for at styrke systemet? Så er der godt nyt til dem der savner nyt fra Niavana og Hendrix. Med hjælp fra AI, er der kommet nye numre ud, som næsten ikke er til at skelne fra den ægte varer. Men hvad betyder AI for fremtiden inden for musik og kreativitet? Clubhouse har været på alles læber de sidste måneder, men nu popper kopierne frem. På trods af det, mener Clubhouse selv, at de er 4mia dollars værd. Vi tager pulsen på Clubhouse og hele kopiscenen.

play

04/13/21 • 38 min

bookmark
plus icon
share episode
play

03/25/21 • 35 min

Instagram gør det nu svært for voksne at kontakte teenagere på Instagram, hvis ikke de kender dem i forvejen. En ganske simpel ændring, som får stor effekt for sikkerheden på Instagram, men hvorfor bliver det først indført nu?

I den forlængelse, så giver Tinder deres brugere i US, mulighed for at screene deres matches, så du ikke bliver parret op med folk, der er tidligere dømte.

Så er verdens dyreste stykke online kunst blevet solgt for ikke mindre end $69,346,250. Alle snakker om NFT og blockchain teknologien, der muliggør salget af digital kunst, men hvad er det og hvorfor kommer det til at revolutionere kunstverdenen?

Og så er der en smart løsning til dig, der har brug for hurtigt at komme ud af et zoom møde. Zoom sabotage er det nye

play

03/25/21 • 35 min

bookmark
plus icon
share episode
play

01/29/21 • 35 min

De store hedge funds har fået rynker i panden, efter at brugerne på et Reddit community, har købt aktier i virksomheden GameStop. Det har fået aktien til at skyde i vejret, så nogle hedge funds står til at tabe milliarder. Hvad er det for mekanismer der sætter ind, og hvad betyder det for aktiehandel i fremtiden?

Tesla og Elon Musk nedlagde hele deres PR afdeling i oktober, men søger nu en community manager, der skal svare på alt den kritik, som Elon og Tesla for på Twitter. Er det verdens værste eller fedeste job?
Popstar avatars, har længe været et kæmpe hit i Asien. Nu er det første virtuelle girlband startet i Sverige, og de spiller på alle platforme. Kan vi forvente, at det bliver en succes, og hvad betyder det for fremtidens musikbranche?
Microsoft har fået patent på, at vække det døde virtuelt til live, gennem brugen af data. Så snart kan du tale med døde, og endda se dem i 3D.

play

01/29/21 • 35 min

bookmark
plus icon
share episode
Traditionen tro, har vi inviteret David Guldager med i 56k studiet, hvor vi kigger på året der gik, at tager et kig ind i 2021 krystalkuglen. Der er fuld fart på, i en noget længere udsendelse end normalt. Vi skal finde året største videre og tabere på Internettet. Så kigger vi på årets bedste memes. Og vi slutter af med “dem vi holder øje med i 2021” og forudsigelser for 2021. Vi takker for et forrygende 2020 på Internettet, og glæder os til, at give jer meget mere 56k i 2021.
play

12/30/20 • 61 min

bookmark
plus icon
share episode
play

12/24/20 • 29 min

Apple har med deres nyeste software update, givet brugerne mulighed for at fravælge, at Facebook kan bruge deres brugerdata til at målrettet annoncer mod. Facebook hiver derfor den store PR strategibog frem, og indrykker annoncer, der går direkte efter Apple, med beskyldninger om, at de er en trussel mod små og mellemstore virksomheder, der nærmest overlever, pga de annoncemuligheder, Facebook giver dem.

Facebook er ikke bange for, at teste nye features, og specielt en, er faldet journalister verden over brystet. Facebook tester nemlig TLDR løsningen, der giver dig mulighed for at få opsummeret en artikel på Facebook, uden at skulle klikke ind og læse den.

Og så har skruppelløse hackere fundet en ny måde, at udnytte Corona-situationen på. Nu begynder de nemlig at gå efter folkeskoler, og presser dem for penge, ved at lukke deres online undervisningsværktøjer ned.

play

12/24/20 • 29 min

bookmark
plus icon
share episode
play

09/13/21 • 29 min

Facebook er gået sammen med RayBan og har lanceret et par smartglasses, der rent fatisk ligner et par solbriller.

Modeeksperterne i 56k diskuterer, hvor smarte de egentlig er og om de bliver en bragende success.

Tinder tilføjer nye måder at opdage nye matches, der efter sigende skulle passe bedre til vores post Corona dating behov. Tinder Explorer, gør det muligt at søge på interesser, som fx. hunde, madlavning eller socialt arbejde.

Og så dykker vi ned i en af historiens største e-sportsskandaler. Mange prominente CS-GO spillere og trænere, har udnyttet en bug i spillet, og nu er de udelukket for turneringer i en længere periode.
Hvad betyder det for e-sports troværdighed og for spillet Counterstrike.

play

09/13/21 • 29 min

bookmark
plus icon
share episode

Show more

Toggle view more icon

FAQ

How many episodes does 56k have?

56k currently has 90 episodes available.

What topics does 56k cover?

The podcast is about News, Tech News, Podcasts and Technology.

What is the most popular episode on 56k?

The episode title 'Hvor syg er du egentlig 🤒' is the most popular.

What is the average episode length on 56k?

The average episode length on 56k is 35 minutes.

How often are episodes of 56k released?

Episodes of 56k are typically released every 22 days, 14 hours.

When was the first episode of 56k?

The first episode of 56k was released on Jul 28, 2017.

Show more FAQ

Toggle view more icon

Comments

0.0

out of 5

Star filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey Icon

No ratings yet