Log in

goodpods headphones icon

To access all our features

Open the Goodpods app
Close icon
headphones
4Bir4Bir Podcast

4Bir4Bir Podcast

4Bir4Bir Podcast

4Bir yanımız spor, 4Bir yanımız hikaye; Sporcu hikayeleri, ilginç bilgiler, detaylar ve analizlerle sizlerle birlikteyiz. Etkileyici spor hikayelerinin yanı sıra haftalık voleybol ve diğer spor branşlarıyla ilgili değerlendirmelerimizle karşınızda olacağız. Takip etmeyi unutmayın.
bookmark
Share icon

All episodes

Best episodes

Seasons

Top 10 4Bir4Bir Podcast Episodes

Goodpods has curated a list of the 10 best 4Bir4Bir Podcast episodes, ranked by the number of listens and likes each episode have garnered from our listeners. If you are listening to 4Bir4Bir Podcast for the first time, there's no better place to start than with one of these standout episodes. If you are a fan of the show, vote for your favorite 4Bir4Bir Podcast episode by adding your comments to the episode page.

Anten Dışı'nda Hakan Eyüpoğlu ile voleybol yazarı, yorumcu, antrenör Kayhan Kösem, haftalık voleybol gündemini değerlendiriyor. Eczacıbaşı - Fenerbahçe Opet serisini, VakıfBank’ta ayrılması gündem olan Bartshy-Hackley’i Halkbank-Ziraat Bankkart ve VakıfBank – Fenerbahçe arasında başlayacak olan final serilerini konuşan ikili, Sarah Fahr’ın sakatlığının Imoco Voley’i nasıl etkileyeceğini masaya yatırdı.

#VakıBank #Fenerbahçe #SultanlarLigi #Halkbank #ZiraatBankkart #EfelerLigi

bookmark
plus icon
share episode

Anten Dışı'nda Hakan Eyüpoğlu ile voleybol yazarı, yorumcu, antrenör Kayhan Kösem, haftalık voleybol gündemini değerlendiriyor. Hem Sultanlar Ligi hem de Efeler Ligi'nin konuşulduğu Anten Dışı'nın 7. bölümünde temsilcilerimizin Avrupa maceraları ele alındı. Halkbank, ve Eczacıbaşı Dynavit'i rövanşta bekleyenler, Boskovic'in 34 sayıyla oynaması ve VakıfBank'ın Rzeszow karşısında zorlanma nedenleri konuşuldu. Eyüpoğlu ile Kösem, Sultanlar Ligi’ndeki ikincilik ile Efeler Ligi’ndeki ilk 4 mücadelesini ve Fenerbahçe - Arkas ve Fenerbahçe - Eczacıbaşı maçları üzerine da yorumlarda bulundu.

bookmark
plus icon
share episode

Anten Dışı'nda Hakan Eyüpoğlu ile voleybol yazarı, yorumcu, antrenör Kayhan Kösem, voleybol gündemini değerlendiriyor. A Milli Erkek Voleybol Takımımızın, CEV Altın Ligi’nde performansını masaya yatırdı. Filenin Efeleri’nin Adis Lagumdzija'nın kötü anlarında nasıl çözüm üretebileceği üzerine kafa yoran ikili, Efeler'in Milletler Ligi'nde yer alabilmesi için neler yapması gerektiğini konuştu. Kösem ile Eyüpoğlu programın sonunda da A Milli Kadın Voleybol Takımımızın Milletler Ligi performansını değerlendirdi.

#FileninSultanları #FileninEfeleri #AdisLagumdzija

bookmark
plus icon
share episode

Anten Dışı'nda Hakan Eyüpoğlu ile voleybol yazarı, yorumcu, antrenör Kayhan Kösem, voleybol gündemini değerlendiriyor. A Milli Kadın Voleybol Takımımızın, FIVB Uluslar Ligi’nde İtalya zaferini konuşan ikili, Hande Baladın'ın performansını masaya yatırdı. Tuğba Şenoğlu kadroda alınmamasını tartışan Kösem ile Eyüpoğlu, Milli Takımımızın form durumunu ve Naz Aydemir Akyol’un ay-yıldızlı formaya vedasını konuştu.

#FileninSultanları #FileninEfeleri #HandeBaladın #TuğbaŞenoğlu #NazAydemirAkyol

bookmark
plus icon
share episode

Anten Dışı'nda Hakan Eyüpoğlu ile voleybol yazarı, yorumcu, antrenör Kayhan Kösem, FIVB'nin yeni Olimpiyatlara katılım kuralını, puanlama sistemini konuşurken, Milli Takımlarımız için dezavantajları sıraladı. Ankara’da oynanacak Milletler Ligi’nin ilk haftası mücadelelerini masaya yatıran ikili Altın Ligi’ne galibiyetle başlayan Filenin Efeleri’nin performansını değerlendirdi.

#FileninSultanları #FileninEfeleri

bookmark
plus icon
share episode

Anten Dışı'nda Hakan Eyüpoğlu ile voleybol yazarı, yorumcu, antrenör Kayhan Kösem, CEV Şampiyonlar Ligi finalinde Imoco’yu mağlup ederek Avrupa’nın en büyüğü olan VakıfBank’ın doğrularını konuştu. Giovanni Guidetti'nin finaldeki taktik hamlelerinin konuşulduğu programda Fenerbahçe Opet ile olan serinin finale yansımaları ve artıları değerlendirildi. Finalin en değerli oyuncusu (MVP) seçilen Gabi’nin performansının masaya yatırıldığı programda VakıfBank’ın resmen duyurduğu Paola Egonu’nun takıma katacakları konuşuldu.

#VakıBank #Fenerbahçe #SultanlarLigi #Egonu #Haak #Gabi

bookmark
plus icon
share episode

Anten Dışı'nda Hakan Eyüpoğlu ile voleybol yazarı, yorumcu, antrenör Kayhan Kösem, Sultanlar Ligi final serisinde VakıfBank’ın son maçı 3-0 kazanarak şampiyon olmasını masaya yatırdı. Final serisinin MVP’si seçilen Zehra Güneş’in performansının değerlendirildiği 20. bölümde “Fenerbahçe bu sezon başarılı mı?, VakıfBank son maçı nasıl 3-0 kazandı?, Final serisinde hangi oyuncu şampiyonu belirledi?, Hangi transfer gelecek sezon F.Bahçe'ye devrim yaşatacak?” sorularının cevapları arandı. Programın sonunda ise gelecek sezon bizi nelerin beklediği konuşuldu.

#VakıBank #Fenerbahçe #SultanlarLigi #ZehraGüneş

bookmark
plus icon
share episode

Anten Dışı'nda Hakan Eyüpoğlu ile voleybol yazarı, yorumcu, antrenör Kayhan Kösem, haftalık voleybol gündemini değerlendiriyor. VakıfBank- Fenerbahçe serinin üçüncü maçını masaya yatıran ikili, servis hatalarını, Mina Popovic'in galibiyetteki rolünü, Giovanni'nin değişikliklerini, Arina Fedorovtseva’nın performansını ve serinin dördüncü maçta takımların neler yapması gerektiğini değerlendirdi. Eyüpoğlu ve Kösem, Efeler Ligi şampiyonu Ziraat Bankkart’ın sezon analizini yaparken, MVP seçilen Arslan Ekşi’nin performansını ve milli maçlar öncesi Erkek Milli Takımımızı konuştu.

#VakıBank #Fenerbahçe #SultanlarLigi #EfelerLigi #Halkbank #ZiraatBankkart

bookmark
plus icon
share episode

Anten Dışı'nda Hakan Eyüpoğlu ile voleybol yazarı, yorumcu, antrenör Kayhan Kösem, haftalık voleybol gündemini değerlendiriyor. Fenerbahçe-VakıfBank serinin ikinci maçını masaya yatıran ikili, Kübra Akman, Gabi ve Hackley'in yüksel performansını, pasörlerin oyuna etkisini, orta oyuncuların doğrularını – yanlışlarını Isabella Haak yaptıklarını konuştu. Serinin üçüncü maçında iki takımın neler yapabileceği üzerine değerlendirmede bulunan Eyüpoğlu ve Kösem, Efeler Ligifinal serisinde Ziraat Bankkart’ın Halkbank karşısında seriyi 2-0’a getirmesinin de analizini yaptı. İkili Sultanlar ve Efeler Ligi’nde üçüncü olan takımların performansına da değindi.

#VakıBank #Fenerbahçe #SultanlarLigi #EfelerLigi #Halkbank #ZiraatBankkart #Arkas

bookmark
plus icon
share episode

Anten Dışı'nda Hakan Eyüpoğlu ile voleybol yazarı, yorumcu, antrenör Kayhan Kösem, sezonun son bölümünün ardından gelen soruları cevaplıyor. İkili ayrıca milli takım kadrolarını da değerlendirirken, CEV Şampiyonlar Ligi Finali olan VakıfBank-Imoco eşleşmesini masaya yatırdı. Eyüpoğlu ve Kösem Fenerbahçe Opet’in de yeni sezon yapılandırmasını konuştu ve transfer dedikodularını yorumladı.

#VakıBank #Fenerbahçe #SultanlarLigi #FileninSultanları #FileninEfeleri

bookmark
plus icon
share episode

Show more best episodes

Toggle view more icon

FAQ

How many episodes does 4Bir4Bir Podcast have?

4Bir4Bir Podcast currently has 25 episodes available.

What topics does 4Bir4Bir Podcast cover?

The podcast is about Podcasts, Volleyball and Sports.

What is the most popular episode on 4Bir4Bir Podcast?

The episode title 'Anten Dışı #24 | Türkiye-İtalya, Naz Aydemir Akyol, Tuğba Şenoğlu, Hande Baladın' is the most popular.

What is the average episode length on 4Bir4Bir Podcast?

The average episode length on 4Bir4Bir Podcast is 45 minutes.

How often are episodes of 4Bir4Bir Podcast released?

Episodes of 4Bir4Bir Podcast are typically released every 4 days, 22 hours.

When was the first episode of 4Bir4Bir Podcast?

The first episode of 4Bir4Bir Podcast was released on Feb 12, 2022.

Show more FAQ

Toggle view more icon

Comments