Log in

goodpods headphones icon

To access all our features

Open the Goodpods app
Close icon
headphones
Ærlig talt

Ærlig talt

Linda Moes Hansen, Fie Kolding og Michael Fray

ÆRLIG TALT er en podcast hvor tre sexologer mødes og snakker om sex, parforhold, kvinder og mænd. Vi bruger eksempler fra vores eget liv til at forklare forskellige emner inden for sexologiens verden. Af og til har vi en spændende gæst i studiet med en sjov eller spændende vinkel på et eller flere emner. Lyt med det er både spændende, sjovt og underholdende.
bookmark
Share icon

All episodes

Best episodes

Seasons

Top 10 Ærlig talt Episodes

Goodpods has curated a list of the 10 best Ærlig talt episodes, ranked by the number of listens and likes each episode have garnered from our listeners. If you are listening to Ærlig talt for the first time, there's no better place to start than with one of these standout episodes. If you are a fan of the show, vote for your favorite Ærlig talt episode by adding your comments to the episode page.

I denne episode af ÆRLIG TALT tager vi en åben og indsigtsfuld snak med Thomas Tverskov Kjær, medstifter af Zandora.

Zandora er en innovativ platform, der skaber et censurfrit rum for folk at diskutere og udforske seksualitet, intimitet, kønsidentitet og parforhold. Thomas deler baggrunden for oprettelsen af Zandora, visionen bag platformen, og hvordan de ønsker at bryde tabuer og fremme åbne dialoger om emner, der ofte ses som kontroversielle eller stigmatiserede.

Lyt med og få et indblik i, hvordan Zandora tilbyder et trygt community for sine medlemmer at udtrykke og udforske sig selv uden frygt for censur. Denne episode giver en dybdegående forståelse af vigtigheden af åbenhed og ærlighed i samtaler om seksualitet, og hvordan Zandora arbejder for at styrke individuel og fælles indsigt og velvære gennem deres platform.

Lyt med!

bookmark
plus icon
share episode

I denne tankevækkende episode af "Ærlig Talt" udforsker vi et utraditionelt, men stadigt mere aktuelt emne: Kan man blive forelsket i en kunstig intelligens?

I takt med at teknologien udvikler sig, og AI bliver en integreret del af vores hverdag, er grænsen mellem menneskelig interaktion og digital forbindelse blevet mere sløret. Hvordan navigerer vi i denne nye æra, hvor maskiner kan efterligne følelsesmæssige interaktioner? Og hvad betyder det for vores forståelse af kærlighed og relationer? Lyt med, når vi dykker ned i dette fascinerende emne og udforsker, hvor videnskab møder hjertet. (Denne beskrivelse er i øvrigt skrevet af ChatGPT).

bookmark
plus icon
share episode
Ærlig talt - Ærlig talt – S3:E34 – Bedre Sex, Mand
play

12/20/22 • 55 min

I denne episode har vi besøg af Jakob Kærgaard, der er aktuel ned sin nye bog "Bedre Sex, Mand". Det bliver til en spændende samtale om blandt andet, hvordan mænd får bedre sex med deres partnere og selv kan opleve at blive multiorgastiske.

Du kan læse mere om Jakob og hans bog på Vital Unit.

bookmark
plus icon
share episode

I denne episode har vi besøg af Birgitte fra Face-to-Face dating, der fortæller om noget så besynderligt som at date og møde andre mennesker i den virkelige verden. Fie Kolding deler sine egne oplevelser med konceptet, som oprindeligt at startet i Tyskland. Lyt med og bliv klogere på hvad der kan ske når man går på dates med nye spændende mennesker på forskellige barer rundt omkring i landet.

Læs eventuelt mere om konceptet og prøv det selv på: https://www.face-to-face-dating.com/dk/

bookmark
plus icon
share episode

Vi taler med special guest coach Mette Egelund om det at være singlemor, at finde fodfæste i sin nye tilværelse som enlig mor og om at gå nye veje, som kræver mod og indre arbejde med sit selvværd.

Vi kommer omkring forhold, karriereskift, kærlighedsmønstre, skilsmisse, selvværd og en masse andre spændende ting.

Du kan finde Mette Egelund her: https://mette-egelund.dk/ eller på Instagram som @metteegelunds

bookmark
plus icon
share episode

I denne episode taler vi med special guest Yazmin Fox Eisen om køn, ligeværd og meget andet. Yazmin er stifter og indehaver af Sexologiskolen i København. Er mænd og kvinder lige meget værd? Var det ok at Will Smith forsvarede sin kone med vold? Skal fædre være bedre til at tale med deres døtre om menstruation? Det og meget mere i ugens episode af Ærlig talt.

Find Yazmin Fox og Sexologiskolen på Instagram: https://www.instagram.com/sexologiskolen/

bookmark
plus icon
share episode

Fie og Linda har Nana Klitgaard, også kendt som Nana K, på besøg til en god dialog om kvinders seksualitet og hvad mænd bør vide om den. Nana fortæller om hendes nye bog "Nydelse", der handler netop om dette.

Du kan læse mere om Nana, hendes rejse og bog her: www.nanak.dk

bookmark
plus icon
share episode

Har du eller din partner været utro? Hvordan håndterer man det? Er der noget at lære fra utroskaben? Det og meget mere i denne episode.

bookmark
plus icon
share episode

Linda har fået en spændende mail om fræk tis / naughty pee. Hvad er nu det for noget? Kan det virkeligt passe at nogle tænder på at tisse på gulvtæpper og møbler i hotelværelser, AirBnB's mv. Det og meget mere i denne episode.

bookmark
plus icon
share episode

Hvordan får man det meste og det bedste ud af at forhold på distancen? Lyt med og find bl.a. inspiration til apps, lege og legetøj der fungerer på afstand.

På grund af Coronavirus måtte vi optage denne episode tre forskellige steder. Af den årsag er lyden ikke blevet helt som den plejer. Håber det går..

bookmark
plus icon
share episode

Show more best episodes

Toggle view more icon

FAQ

How many episodes does Ærlig talt have?

Ærlig talt currently has 100 episodes available.

What topics does Ærlig talt cover?

The podcast is about Health & Fitness, Society & Culture, Podcasts, Relationships and Sexuality.

What is the most popular episode on Ærlig talt?

The episode title 'Ærligt talt – Episode 27 om tilknytningsmønstre' is the most popular.

What is the average episode length on Ærlig talt?

The average episode length on Ærlig talt is 55 minutes.

How often are episodes of Ærlig talt released?

Episodes of Ærlig talt are typically released every 14 days.

When was the first episode of Ærlig talt?

The first episode of Ærlig talt was released on Oct 22, 2019.

Show more FAQ

Toggle view more icon

Comments