goodpods headphones icon

To access all our features

Open the Goodpods app
Close icon
headphones

Do you want to play a game?

RadioPlay

I den här podden får du höra två skräckinjagande berättelser, där du som lyssnare ska försöka avgöra vilken historia som faktiskt har hänt i verkligheten och vilken som är påhittad. Det är både rysligt och läskigt, och i slutet får du reda på sanningen – och om du gissade rätt eller fel.

...more

not bookmarked icon
Share icon

All episodes

Best episodes

Top 10 Do you want to play a game? Episodes

Best episodes ranked by Goodpods Users most listened

När olyckan slår till

Do you want to play a game?

play

04/17/20 • 30 min

Ibland sker olyckor. Under vissa olyckor kan det gå riktigt illa, man kan klara sig helt, skada sig mer eller mindre, och till och med dö. I detta avsnitt kommer du få höra två berättelser om olyckor där personer blivit väldigt traumatiserade och skadats allvarligt. Historierna är olika, men väldigt obehagliga båda två. En är sann och en är falsk, kan du gissa vilken som är vad? Svaret får du i slutet av avsnittet. Stort tack till röstskådespelarna Linnéa Gadd och Stefan Hallgren. Jag som berättar historierna heter Johanna Olandersson och går under mitt alias Joyj.
play

04/17/20 • 30 min

bookmark
plus icon
share episode

Att överleva andra världskriget

Do you want to play a game?

play

04/10/20 • 31 min

Andra världskriget är en av de mest rysande delarna av vår historia. Det skedde så många hemska saker under denna period, berättelserna är många. I dagens avsnitt får du höra två olika berättelser om personer som överlevt andra världskriget. En handlar om tvillingexperimenten i en av Auschwitz koncentrationsläger och en handlar om atombomberna som släpptes i Hiroshima och Nagasaki. En av berättelserna är sann och en av dem är falsk. Kan du gissa vilken som är vad? Svaret får du i slutet av avsnittet. Stort tack till röstskådespelarna Lise Johansson och Rasmus Lindgren. Jag som berättar historierna heter Johanna Olandersson och går under mitt alias Joyj.
play

04/10/20 • 31 min

bookmark
plus icon
share episode

När livsfarliga äventyr går fel

Do you want to play a game?

play

04/03/20 • 40 min

Äventyr som sätter livet på spel är bara för våghalsiga. I dagens avsnitt kommer du få höra två historier om personer som gett sig ut på livsfarliga äventyr. En av dem är i bergen och en av dem i regnskogen. Kontrasten är stor, men oj så många faror det finns på båda ställen. En av dessa berättelser är sann och en är falsk, kan du gissa vilken som är vad? Svaret får du i slutet av avsnittet. Stort tack till röstskådespelarna Li Persson och Stefan Hallgren. Jag som berättar historierna heter Johanna Olandersson och går under mitt alias Joyj.
play

04/03/20 • 40 min

bookmark
plus icon
share episode

Barn som mördar

Do you want to play a game?

play

03/27/20 • 30 min

Mördare är inte bara vuxna personer, utan det finns även barn som mördar. I detta avsnitt får du höra två olika berättelser där barn har mördat av olika anledningar, men bara en av historierna är sann. Kan du lista ut vilken som är sann och vilken som är falsk? Svaret får du i slutet av avsnittet. Stort tack till röstskådespelarna Cassandra Olandersson, Lise Johansson och Sebastian Windfeld. Jag som berättar historierna heter Johanna Olandersson och går under mitt alias Joyj.
play

03/27/20 • 30 min

bookmark
plus icon
share episode

Skjutningar bland människor

Do you want to play a game?

play

03/20/20 • 32 min

Att vara med om en skjutning är en av mina största rädslor, i dagen avsnitt ska du få höra två hemska berättelser där olika skjutningar äger rum. En sker på en klubb, och en sker på ett öppet torg. Vilken av dessa är den sanna? Först gissar du, sedan får du svaret. Stort tack till röstskådespelarna Caroline Olsson, Wilmer Olsson, Oliver Olsson, Lise Johansson och Sigrid Berg. Jag som berättar historierna heter Johanna Olandersson och går under mitt alias Joyj.
play

03/20/20 • 32 min

bookmark
plus icon
share episode

Instängd i ett trångt utrymme

Do you want to play a game?

play

03/13/20 • 32 min

Får du panik av tanken att sitta fast på ett trångt ställe utan att kunna ta dig därifrån? För det är exakt vad denna veckans läskiga avsnitt handlar om. Två berättelser om att vara instängd, men bara en är sann. Den ena historien bjuder på vattenmiljö och den andra på grottmiljö, men båda kommer garanterat trigga din klaustrofobi. Stort tack till röstskådespelarna Nadja Olsson och Klas Ingvarsson. Jag som berättar historierna heter Johanna Olandersson och går under mitt alias Joyj.
play

03/13/20 • 32 min

bookmark
plus icon
share episode

Djur som går till attack

Do you want to play a game?

play

03/06/20 • 31 min

Djur är inte alltid de där söta, oskyldiga varelserna. Ibland kan de bli riktigt aggressiva och gå till attack. I dagens avsnitt får du höra om en tjej som blev attackerad av en varg och en man som blev attackerad av en björn. Två brutala historier, men bara en av dem är sann, kan du gissa rätt? Stort tack till röstskådespelarna Linnéa Gadd och Alex Sandberg. Jag som berättar historierna heter Johanna Olandersson och går under mitt alias Joyj.
play

03/06/20 • 31 min

bookmark
plus icon
share episode

Att överleva en flygkrasch

Do you want to play a game?

play

02/28/20 • 33 min

Känner du någon som är flygrädd? Här får du höra två berättelser om personer som överlevt flygkrascherna där det är ett under att någon ens överlevde. Detta är deras otroliga, rysliga och hjärtskärande berättelser, men frågan är vilken som är sann och falsk. Stort tack till röstskådespelarna Johanna Berg, Rasmus Lindgren och Albin Brännström, samt en anonym. Jag som berättar historierna heter Johanna Olandersson och går under mitt alias Joyj.
play

02/28/20 • 33 min

bookmark
plus icon
share episode

Det som gömmer sig i mörkret

Do you want to play a game?

play

02/21/20 • 34 min

Mörkret skrämmer oss. Synen sviker, och alla andra sinnen får ta över. Det vi oftast är rädda för, är vad som gömmer sig i mörkret. I detta avsnitt får du höra två berättelser om otroligt läskiga saker som gömt sig i mörkret. En är sann, och den andra är falsk. Kan du gissa rätt? Stort tack till röstskådespelarna Stefan Hallgren, Cassandra Olandersson och Sebastian Windfeld. Jag som berättar historierna heter Johanna Olandersson och går under mitt alias Joyj.
play

02/21/20 • 34 min

bookmark
plus icon
share episode

Ett psyko-ex handlingar

Do you want to play a game?

play

02/14/20 • 29 min

Ett avsnitt dagen till ära; alla hjärtans dag. Kärlek kan ibland leda till hemska konsekvenser, speciellt om en person vill göra slut och den andra vägrar. Graden av obehaglighet och hisklighet är hög i båda historierna som presenteras idag. Vilken av dessa rysliga kärleksberättelser är sann och vilken är falsk? Stort tack till röstskådespelarna Li Persson, Stefan Hallgren, Kerstin Johansson, Lise Johansson och Nadja Olsson. Jag som berättar historierna heter Johanna Olandersson och går under mitt alias Joyj.
play

02/14/20 • 29 min

bookmark
plus icon
share episode

Show more

Toggle view more icon

FAQ

How many episodes does Do you want to play a game? have?

Do you want to play a game? currently has 11 episodes available.

What topics does Do you want to play a game? cover?

The podcast is about Society & Culture and Podcasts.

What is the most popular episode on Do you want to play a game??

The episode title 'När olyckan slår till' is the most popular.

What is the average episode length on Do you want to play a game??

The average episode length on Do you want to play a game? is 30 minutes.

How often are episodes of Do you want to play a game? released?

Episodes of Do you want to play a game? are typically released every 7 days.

When was the first episode of Do you want to play a game??

The first episode of Do you want to play a game? was released on Feb 6, 2020.

Show more FAQ

Toggle view more icon

Comments

0.0

out of 5

Star filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey Icon

No ratings yet