Digital Performance Talks
No Zebra
En podcast hvor, Signe, en klassisk marketing- og ecommercegeneralist, sætter sit skarpe netværk af specialister og eksperter stævne til en snak om alt det, hun ikke ved nok om, men er nødt til at forstå. Det handler om discipliner, best practices og trend i ecommerce og marketing. Målet er, at klæde dig på til at træffe de rette beslutninger i dagligdagen og have det sjovt. Tak fordi du lytter med.
Med vært Signe Juul Madsen, Head of Marketing & Communication hos No Zebra.
...more
All episodes
Best episodes
Top 10 Digital Performance Talks Episodes
Best episodes ranked by Goodpods Users most listened
S2E12 - Webinarer som lead-motor i B2B-forretningen
Digital Performance Talks
04/04/23 • 41 min
Hvad skal der til for at lave gode leadskabende events og er det anstrengelserne værd? Det får du svaret på i dette afsnit.
Tak fordi du lytter med.
Produceret af No Zebra og Podcaster.dk
Optaget hos: Podcaster.dk
Redigering og Mix: Dennis G. M. Jensen / Podcaster.dk
Komponist: Henrik Pahlke Møller / Podcaster.dk
Introduktion
2.45 Derfor er event og webinarer arbejdet værd Det tager tid at lave events, men det er indsatsen værd. Events kan være et afgørende touchpoint i en kompleks B2B-kunderejse. En mulighed for at komme tættere på de potentielle kunder. Mulighed for at drive first party data.
4.30 Hvor mange har været med på et event det seneste år I 2022 har vi haft 1691 tilmeldte til vores event på tværs af morgenmøder, konferencer og webinarer. Ikke on-demand. On-demandsporet er en måde at få mere værdi ud af indsatsen. Se vores on-demand webinarer her: https://www.nozebra.dk/insights/events Events er en særlig god måde at få de potentielle kunder tættere på huset. Umiddelbar interaktion. En måde at dele vores viden på. Forskel på leads og SQL. Med leadscoring ved vi, hvornår de er varme nok til, at der skal tages kontakt. Hør afsnittet med Jens om Leadscoring: https://www.nozebra.dk/insights/digital-performance-talks
7.55 Hook content - Husk det Sørg for, at have hook content i jeres events, så vi får aktiveret publikum i løbet af eventet. Hook-content er en give-away, der giver publikum noget at interagere med. Det er en måde at konkretisere, hvordan vores publikum kan bruge os.
10.05 Få Naima og Signes hjælp til events! Vil du have Naima eller Signes bud på, et event i kunne lave så skriv "webinar" til 29216943.
11.00 Hvad skal der til for at lave events og webinarer Du skal have muligheden og tiden til at prioritere det, men det er faktisk ikke svært. Vælg noget software du vil bruge til eksekveringen. Der er forskellige prisklasser og forskel på, om det er browser eller app-baseret. Vi bruger WebinarJam. Vigtigst af alt, fordi det er browserbaseres, har en fair pris og så har vi mange feature, der er gode for os. Sæligt også datapunkter. Vigtigts af alt, skal du have nogle mennesker der har mod på at stille sig op dele sin viden. For os er det vores dygtige konsulenter, der deler ud. Du har også brug for lidt udstyr. Vi startede selv med HD-webcam og har senere fået et lidt lækrere kamara, særligt på vores kollega, Lasses, opfordring. Microfoner er også vigtige - lyden skal være god.
15.30 Overvej at lave noget, der er lækkert nok til at blive brugt igen On-demand er en måde at give indsatsen som events kræver en længere levetid.
16.30 Et mix af de fysiske events og webinarer er godt Online giver volumen, men de fysiske giver nærvær.
17.00 Overvej en værtsrolle Overvej at introducere en værtsrolle. Det skaber dynamik og øger dermed kvaliteten. Værtsrollen hjælper flere forskellige typer op på scenen og så minimerer vi tiden brugt på forberedelse. Værten er en god måde at få stillet nogle af de spørgsmål som publikum kan sidde med. En vært skal turde, at stille spørgsmål.
19.45 Du skal huske at øve dig når du skal på scenen Det virker tidskrævende, men det er det hele værd. Book speakerne ind til en øver, uanset hvor langt du er. Det giver flere mod på at stille sig op, at der er hjælp til at komme i mål. Hør afsnittet med Rikke, hvor det Pratfall-effekt kommer på bordet: https://www.nozebra.dk/insights/digital-performance-talks/s2e04-paid-social-tips-og-tricks-fra-eksperten
23.10 Kan alle lave events? Ja, det kan du godt, men det skal naturlivis give mening. Måske er liveshopping løsningen. Det er vigtigt at du giver publikum noget igen.
25.15 Vores event-drejebog Årsplaner for events skal laves i overensstemmelse med strategien. Vi laver en landingpage med sign-up og sætter tracking og tags op i HubSpot. Hør podcastafnist om HubSpot her: https://www.nozebra.dk/insights/digital-performance-talks/e03-inbound-med-hubspot-som-motor Balancen mellem kvalitet og kvantitet. Vi taler sammen om, hvorvidt vi tror vi kan nå vores mål med det antal og de emner vi har. Frekvens er vigtig at forholde sig til. Vores kontakter deltager ofte på flere events. Kunde X, et kundereksempel: Kontaktperson 1 har deltaget i 4 events, mens kontaktperson 2 har del...
04/04/23 • 41 min
S2E11 - Leadscoring 101
Digital Performance Talks
03/28/23 • 37 min
Jens og Signe taler om content, kunderejser, customer match mm. Sidst, men ikke mindst kommer de omkring, hvad der skal til for at holde leadscoringen varm over tid.
Tak fordi du lytter med.
Produceret af No Zebra og Podcaster.dk
Optaget hos: Podcaster.dk
Redigering og Mix: Dennis G. M. Jensen / Podcaster.dk
Komponist: Henrik Pahlke Møller / Podcaster.dk
Introduktion OBS! Servicemeddelelse: Jens er faktisk IKKE den første der er med for anden gang. Det blev Rasmus, da han, sammen med Nickolai lavede et ChatGPT-afsnit: https://www.nozebra.dk/insights/digital-performance-talks/s2e03-chatgpt-softwarearkitekten-og-marketing-konsulentens-nye-bedste-ven
02.15 Hvad er leadscoring? Brug data og scoring af denne til at indikere købs-intend.
03.20 Hvorfor skal man arbejde med leadscoring Det er ikke altid tilfældet. Hvis du ikke kan finde dem manuelt, kan du ikke finde dem automatisk. Du skal have data til det. Overvej, hvordan du bruger det. Du skal gøre det rigtigt. Leadscoring giver dig mulighed for at få alle de små elementer til at lægge sig sammen til en score du kan bruge. Du skal have data for at kunne lead score, men du skal også have indholdd/content, der kan drive leadet varmt. Cookies, er nødvendigt for at kunne kvalificere det. Sørg for at optimere det. Hver gang du kan lykkes med at få nogle til at skrive sig op til noget, så har du datapunkt på dem. Derfor handler Inbound om at hjælpe kunden. De skal få mere end de giver. Sørg for, at det du gemmer bag gaten er transaktionen værd. Du skal have data, system og indshold. Og et tæt samarbejde med salg. Hubspot er langt fra det eneste system til leadscoring. Der er mange systemer på markedet, der kan gøre det.
13.00 B2C leadscore Man taler ofte om leadscore i B2B-sammenhæng, men det er i virkeligheden længden på købsrejsen, der er afgørende.
14.05 Hvad kan vi opnå ved at arbejde med leadscore? Du kan automatisere din process med at indentificere de rette leads. Typisk dem, der er kar til at blive kontaktet af salg. Brug leadscoring til at kvalificere din marketing. Sæt et flow i gang på baggrund af en handling. Udnyt de forskellige parametre og spil ind i den komplekse kunderejse der er. Shout-out til Daniella - hør hendes afsnit om Privacy First Marketing her: https://www.nozebra.dk/insights/digital-performance-talks En funnel er en marketees redskab til at gøre en kompleks købsrejse forståelig og en måde at styre dit indhold på.
18.40 Hvordan bygger vi en leadscore? Fire parametre: - Find den rette virksomhed. Omsætning, ansatte, branche. - FInd den rette person. Er det en beslutningstager eller en influent. - FInd det rette content. - Find den rette timing. Hvor mange point skal en person have, for at de skal kontaktes? Problemet er sjældent at få systemet til at virke. Det svære er at beslutte, hvad der er hvor mange point værd.
25.00 Hvornår skal mennesket tage over? 0-100 point er en god ramme for point. Hvad skal der ske, når vi rammer de 100 point. Det er typisk marketing, der bygger systemet og også ofte dem der ejer 0-100. De har ansvaret for at spille bolden videre. Hvem deler SQL'erne ud. Du kan automatisere det hele, men det menneskelige touch kan være rart at beholde, så der også er en løbende fornemmelse af, hvordan det udvikler sig og om der skal justeres. Sørg for at have en plan for at genbesøge det løbende.
31.00 Hvordan administrer du din leadscore? Det er typisk marekting der ejer selve set-uppet. Der skal gerne være en i salg, der ejer leadscoren, så der er en repræstentant på begge sider. Lav en Service Level Agreement. Hvor mange leads skal der leveres? Hvor hurtigt skal vi reagere? Hvor mange af vores leads skal blive til salg? Find et mix, der arbejder bedst muligt mod målet. 34.15 To vigtige pointer at runde af på Det handler ikke om systemet, men om strategien. Det skal være en fælles indsats mellem salg og marketing. Find ud af, hvad i har brug for og find så systemet efterfølgende. Du skal spille med åbne kort. I spiller på samme hold.
36.30 Vi er ét kommercielt team Vi har et fælles mål.
03/28/23 • 37 min
S2E10 - Privacy First Marketing
Digital Performance Talks
03/21/23 • 40 min
Det mener Daniella Karaoglan, Paid Social Lead og Growth Strategist i No Zebra, med al sandsynlighed, du har. Vi har som digitale marketeers i for høj grad været for afhængige af den omfattende datamængde, vi har haft til rådighed de seneste 10 år. Nu har verden forandret sig, datamængden er skrumpet ind, og vi skal finde en ny vej til købende kunder.
Med vores Privacy First Marketing Framework giver Daniella dig rammen til det.
Kreativ kommunikation, kontekstuel målretning, datadialog og -forståelse, teknologi og meget mere bliver vendt i dette afsnit af Digital Performance Talks. Målet er at hjælpe dig godt på vej til et marketing set-up gearet til den nye data virkelighed.
Tak fordi du lytter med.
Produceret af No Zebra og Podcaster.dk
Optaget hos: Podcaster.dk
Redigering og Mix: Dennis G. M. Jensen / Podcaster.dk
Komponist: Henrik Pahlke Møller / Podcaster.dk
Introduktion
2.45 Privacy First Marketing, hvorfor er det vigtigt lige nu? Datarestriktioner. Retagetting, der ikke virker. Det bliver ikke bedre. Vi kan ikke blive ved med, bare at brokke os. Vi er super omstillingsparate på alle mulige måder. Nu må vi rykke os. Det slaraffenland af data vi har haft, kommer ikke igen. Vi har lavet vores Privacy First Marketing-framework, for at imødegå, det vi nu møder. Der kommer flere og flere datarestriktioner. Derfor skal du lave noget, der kan virke nu og fremadrettet.
9.30 Privacy First Marketing Framework Hvordan bliver vi bedre til at tale med vores potentielle kunder. Hvad kan vi gøre på datasiden for at sikre os. Målretningsstrategier skal være baseret på kontekts. Lav en analyse du kan stole på. Kreativ kommunkation. Hvad er det for et problem jeg løser.
14.45 Kreativ kommunikation Webinar om kreativ kommunikation: https://www.nozebra.dk/insights/events/kreativt-some-content-til-hele-kunderejsen Vi skal i højere grad lave inspirationskommunikation. Hvordan gør man låse sexede? Tryg som eksempel. Forstå dine brugere.
18.10 Data-dialog Lad være med at være creepy. Informér din besøgende ordendtligt. Der findes mange gode eksempler på datadialog. Eks. Smukfest. Vi vil gerne have dine data, så marketingoplevelsen bliver bedre for dig.. Kik på din cookiebot-politik. First party data, ejer vi stadig. Dyrk den. Zero-party data - data, der er beriget efter du har fået dit lead. Bliv bedre til at bruge og berige den data vi har. Se email-kannalen som en loyalitetsprogram. Kig på det du har og optimér i stedet for hele tiden at skabe nut. Investér i, at drive flere køb fra de samme kunder.
28.25 MarTech ChatGPT afsnittet finder du her: https://www.nozebra.dk/insights/digital-performance-talks/s2e03-chatgpt-softwarearkitekten-og-marketing-konsulentens-nye-bedste-ven Customer Data Platforms. Et samlingspunkt for alt det data du ejer. Øg din datadialog via en CDP. Datadialog er også, at give kunden mulighed for at kontrollere sine data. Giv dine kunder mulighed for, at trække individuelle datapunkter.
Hør MarTech-podcast eller se -webinar her.
MarTech-podcast: https://www.nozebra.dk/insights/digital-performance-talks/e04-der-findes-godt-10-000-martech-tools-i-dag-hvilke-skal-du-bruge-og-hvorfor
MarTech webinar on-demand: https://www.nozebra.dk/insights/events
30.45 Bedre dataforståelse Forstå hvert enkelt type data. Vær bedre til at dykke ned i de enkelte platformes data. På den måde får du bedre dataforståelse. Brug platformens insights mere på hver enkelt kanal. Blended ROAS. Blended ROI.
Hør afsnittet med Heidi her: https://www.nozebra.dk/insights/digital-performance-talks
37.00 Hvad skal jeg gøre når jeg går hjem? Kig på vores cookie-prompt. Laver du annoncering, så få inkorporeret video og instant experiences. Byg en funnel, der er baseret på in-app-retagertting. Med video kan du bruge engangementsniveauet til at lave retargetting. På LinkedIn kan du gøre det med single image også.
Se webinar med mere om Privacy First Marketing: https://www.nozebra.dk/insights/events/kreativt-some-content-til-hele-kunderejsen
03/21/23 • 40 min
S2E9 - Sådan estimerer du dit website-projekt
Digital Performance Talks
03/14/23 • 35 min
Estimering handler om at afdække så meget af det ukendte som muligt og give samarbejdet mellem kunde og leverandør det bedste sted at starte fra. Lær hvad du skal forberede dig på, når du er i gang med hjemmesidearbejdet, og hvad huller og biler har med webestimering at gøre.
Tak fordi du lytter med.
Produceret af No Zebra og Podcaster.dk
Optaget hos: Podcaster.dk
Redigering og Mix: Dennis G. M. Jensen / Podcaster.dk
Komponist: Henrik Pahlke Møller / Podcaster.dk
Introduktion
01.15: Udviklerens rolle i estimereingen afdækker alt det vi ikke ved. Kortlægger alle faldgruberne. Estimat er ikke et facit, men vores bedste kvalificerede gæt, baseret på den viden vi har.
Find udsikkerhederne. Det handler om, at stille de rigtige spørgsmål.
03.00 Hvorfor er det vigtigt at tale om estimatet?
03.45 Mads' gravermetafor Hvor stort skal det være. Hvad er dimensionnerne. Hvad skal jeg grave med? Hvor mange er vi om arbjejdet? Hvad skal jeg grave i? Hvor pænt skal hullet være? Hvor skal jeg lægge jorden? Hvem skal grave det? Der vil altid være et niveau af usikkerhed. Det er vigtigt at vi er enige om det.
06.45 Bliver du også lang i ansigtet? Det er ok. Det er besværet værd. Du undgår at løbe ud over skranten med bind for øjnene. Jo mere vi ved, jo tættere kommer vi på at vide hvad vi ser ind i.
08.00 Jo flere ubekendte, jo større risiko
09.00 Forskellen på front- og backend Rejseplans-eksemplet Grænsefladen er forskellig fra virksomhed til virkomhed. Typisk arbejder frontenderne tæt sammen med designerne.
10.00 Hvad betyder det gode estimat for et projekt Det sikrer økonomien. Det reducerer stress. Gladere samarbejdspartenere. Vores positive indstilling spænder ofte ben for vores realisme.
12.30 For "billige" estimater Opstår i kampen om kunden. Realiteten er bare den, at de fleste vil kunne gøre det for ca. samme pris. Det er værdifuldt for kunden at tale med et realistisk, som ofte opleves som pessimistisk, udvilklingshus, for så kender de virkeligheden. Det tilbagevendende spm "Kan vi gøre det her billigere?" Hvis opgavens størrelse er uforandret, er mit svar uforandret. Det er timeprisen man går på kompromis med. Ikke antallet af timer, der skal bruges. Indimellem kan det gøres på en anden måde og det kræver et tættere samarnejde med kunden og designere. Kan vi nå forretningsmålet på en anden måde end vi først antog? Hvad er kundens ambitionsniveau? Det er vigtigt at dem, der estimerer også har en forståelse af det.
17.00 Det tillidsfulde partnerskab mellem kunde og leverandør Det bedste samarbejde opstår, når vi har stor tillid til hinanden. Leverandøren og kunden skal have stor lydhørhed for hinanden, når den fælles løsning skal findes. Ærlighed og profesionalisme. Levarandøren skal lytte til kundnen og kunden skal være omstilingsparat.
19.00 Hvordan ser et estimat ud? Hvem deltager i etimeringen: Designer, frontender, backender. Vi forsøger altid at dele det så meget op som muliget. Kan man dele det ned på de enkelte delelementer på sitet. Vandfald vs. agil. Ballpark vs. estimering. Ballpark må aldrig bruges til den endelige aftale, men er en måde at mærke hinanden an på.
22.00 Estimeringsmetoder Trepunktsestimering: Optimistisk, realistisk, pessimistisk. Gennemsnittet heraf. Hvem er kunden, hvad er kompleksiteten, hvilke redskaber skal vi bruge. Niveauet af digital modenhed er afgørende. Alt det der ligger omrkring kodearbejdet. Det handler om at være specifik i sin kommunikation.
26.15 Et eksempel på det gode estimat Opgaverne går ikke over tid, ikke under tid. Vi når alle deadlines og kommunikationen med kunden er god. Tæt og konstant dialog mellem projektets parter. Viden om sit team. Hvad kan de andre, hvad kan jeg selv.
29.45 Hvad skal du forberede dig på, at få lavet en ny hjemmeside Det et vigtigt at designet er på plads. Det hjælper vi gerne med: https://www.nozebra.dk/services/design Hvis designet er på plads, så kan jeg begynde at spørge ind til hvad vi skal. Forhold dig til pris. Lidt som at skulle bruge en bil. Hvis det kun er at komme fra a-b, så er det mange muligheder. Skal du have en sportsvogn, så skal du være klar til at betale for det. Lav en prioriteret liste over, hvad du har mest brug for.
33.20 Umbraco, DynamicWeb, HubSpot Hvor meget vil du bryde rammerne. Frihed vs. hurtighed. 34.45 Konklusion Jo mere vi ved, jo bedre kan vi estimere. Er du som kunde bevidst om, hvad du vil have, så får du det bedste produkt. Som regel ender det med at kost...
03/14/23 • 35 min
S2E8 - Få gennemslagskraft som digital leder.
Digital Performance Talks
03/07/23 • 45 min
Heidi forklarer også to essentielle regnestykker, du skal kende, så du kan bevise, hvad I i den digitale afdeling leverer. Vi når kun at kradse i overfladen af Heidis mange stærke redskaber, men der bestemt guld at hente.
Tak fordi du lytter med.
Produceret af No Zebra og Podcaster.dk
Optaget hos: Podcaster.dk
Redigering og Mix: Dennis G. M. Jensen / Podcaster.dk
Komponist: Henrik Pahlke Møller / Podcaster.dk
Introduktion
2:20 Det digitale vs. marketing De to ting kan ikke skilles ad. Der findes fysisk makreting, men du kan ikke lave marketing i dag uden også at lave digital marketing. Som marketingansvarlig kan ud ikke undgå at forholde dig til det digitale spor. Der findes stadig mange danske virksomheder, der ikke har taget rigtigt på hul det digtital arbejde.
4:30 De tilbagevendende udfordringer i de danske marketing-afdelinger Heidi er tidligere Online Chef i OK og har også konsulenterfaring.
Udfordringerne i tilfældig rækkefølge.
1) Tid og ressourcer ift. den forventede mængde af opgaver, der skal løses.
2) Mangler systemrer og teknologier
3) Manger afklaring og mål
4) Uklare beføjelser omkring de opgaver man har fået
5) Mange snitflader, der bestiller opgaver
9:15 Skal du lykkes med at tage styrringen, er du nødt til at være på tværs Det handler om, at gøre det synligt, hvilket potentiale marketing kan udfolde i forreningen.
10:15 Marketing-mindsettet Det er ikke de konkrete udfordringer, det handler om. Det handler typisk om nogen fortælinger, der ligger meget dybt i mange virksomheder, desværre. De to skal vi have gjort op med. Der er ifølge Heidi, to marketingmyter: - Marketing er jo, et serviceorgan Nogen, der skal hjælpe andre med at nå deres mål. - Marketing er et kostcenter Altså ikke en investering, men en omkostning. Det er helt afgørende for at lykkes i marketing, at de myter dør.
16:45 Sådan vinder du indflydelse i marketingrollen Tal ledelsens sprog. Stop med at tale om marketingmetrikker når du rapporterer resultater. Din resultatrapportering, skal tættere på den reele forretning. Hvilke forretningkritiske resultater, er vi med til at skabe. Digitale salg? Hvis ikke, så skaber du leads. Leads kan også være en ny studerende, eller flere donationer, hvis det er en ikke kommerciel forretning du sidder i. Et par modeller du bør bruge: Leadværdi. Værdiskabelsen. Vi skal naturilgvis ikke droppe de andre metrikker, det er bare ikke dem vi skal rapportere til ledelsen. KPI vs. PI'er KPI'er skal være kroner og ører. PI'erne er alle de målepunkter vi har, på vejen derhen. PI'er er vigtige, for at kunne se, hvor vi skal kunne sætte ind, når man er på vej ud af kurs.
26:25 Tag det fulde ansvar for hjemmesiden Det sker meget ofte, at fokus er på top-funnel i marketing. Det er dig som marketingansvarlig, der har ansvaret for, at den synlighed bliver til salg, Pas på din fasination for nye ting. Vi har brug for at kigge ned i, hvad der sker inden i maskinrummet og optimere på det eksisternde.
Lyt til afsnittet om CRO, hvis du skal vide mere om konverteretingsoptimering https://www.nozebra.dk/insights/digital-performance-talks/s2e06-cro-conversion-rate-optimization-med-martin-tuxen
Lyt til performance-afsnittet med Mikkel og Jytte. https://www.nozebra.dk/insights/digital-performance-talks/s2e01-digital-performance-i-2023.
CRO løftede forrentingen med 30% for OK.
32:30 Værdiskabelsesmodellen forklarret Beregn værdiskabelsen for sidste år: Tag online salg med i en kollonne. Har du ikke online salg, så spring den over. Tag værdiskabelsen fra leads. Tag også værdiskabelsen fra "afværgede kald", hvis du har et serviceben på sitet. Læg de tre sammen. Træk derefter omkostningerne fra. Det er lønomkostninger og budget, typisk. Så får du resultatet på, hvliken værdi du har været med til at skabe. Det er så godt som altid et positisvt resultat. Skaber synlighed omkring, at vi har ansvaret for den ene, af vores forrentingskanaler.
41:00 Brand vs. performance-debatten H...
03/07/23 • 45 min
S2E7 - Lær, hvordan LinkedIn giver B2B’ere vokseværk
Digital Performance Talks
02/28/23 • 46 min
Hvordan løfter du dine annoncers performance og hvilke syv fejls begår de fleste LinkedIn-marketeers?
Det, og meget mere, får du svar på i dette afsnit af Digital Performance Talks.
Signe har inviteret sin kollega og en af DK's mest erfarne LinkedIn Ads specialister, André Hedegaard Madsen, i studiet til en snak om B2B'ernes Paid SoMe-darling.
Alt fra ICP'er (Ideal Customer Profile) og Buyers Comittees, til fine-tuning af manuel budgivning på LinkedIn kommer de drevne B2B marketeers omkring. Og så giver André helt konkret feedback på Signe og No Zebra's egen LinkedIn-annoncering. Det kan du helt sikkert også lære lidt af.
Tak fordi du lytter med.
Produceret af No Zebra og Podcaster.dk
Optaget hos: Podcaster.dk
Redigering og Mix: Dennis G. M. Jensen / Podcaster.dk
Komponist: Henrik Pahlke Møller / Podcaster.dk
Introduktion
01.00 Er André DKs mest erfarne LinkedIn-marketeer?
03.00 DK's første officielle LInkedIn Case Study: LMS365 x No Zebra - All-ways on > kampagne - Lokalicering af annoncer
6.45 Er det dyrt at annoncere på LinkedIn - mange penge og dyrt er ikke altid det sammen - klikpriser er dyrere, men kvaliteten er ofte bedre - hvor stor skal dealsize være for at LinkedIn er relevant?
9.30 Skal jeg bruge penegen på Meta eller LinkedIn? - shout out til Naima
12.45 Hvorfor kan LinkedIn levere bedre resultater til B2B-forretningen? - Mindsettet er afgørende - LinkedIns database er super specifik = segmenteringsmuligheder
14.00 ICP's og Buyers Committee
14.45 Det organiske og betalte LinkedIn indhold - lær af det organiske indholds performance
17.30 Hvad kræver det at komme igang med LinkedIn-annoncering - De klassiske B2B-dyder: Kend din målgruppe, touch-points og kunderejse, accound-based marketing, - Start eksplorativt, så du lærer af din målgruppe at kende - sammemspillet mellem salg og marketing - test for evigt og særligt i starten - 13 stykker content skal din målgruppe præsenteres for før de konverterer - accound-based marketing: målret meget målrettet - hvordan skal LinkedIn spille sammen med andre kanaler - bind dine andre kanaler sammen med LinkedIn - retargetting er ikke dødt på LinkedIn
22.15 Er det kun video, der virker? - video er det mest engagerende - single-image konverterer mest - karusel annover er godt til at vise ting - The Prattfal effekt fra Rikke - personbåret vs. animeretvideo - #finddinfrederik - 'just do it'
27.45 7 fejl, der ofte går igen hos dem der laver LinkedIn-annoncering - Målretning og budget stemmer ikke overens. Det tager forlang tid at eksponere dig selv nok. - Retargetting, mulighederne er vokset markant de seneste år - Brug manuel budgivningen - Annoncerotation - det skjulte tandhjul - Du må ikke bruge under 5 annoncer per kampagne - Skal man have 4 forskellige kreativer for at komme i gang - Konverteringssporing: brug eventspecifik tag - Hverdagen. Husk nu at optimere! - Højere campagin quality score giver mulighed for billligere bud
36.45 Hvordan husker vi vedligeholdelsen? - gode vaner - start med en gang i ugen
38.45 Koldt og varmt lag på LinkedIn - gammel vin på nye flasker? - in-app data er virkelig optimeret de seneste år
41.45 Hvad glæder du dig allermest til på LinkedIn-kontoen i 2023 - Click-to-Message Ads - Thought Leader Ads - Landing Pages direkte på LinkedIn - Revenue Attribution - Konverteringssporing - Konversions API
02/28/23 • 46 min
S2E6 CRO: Conversion Rate Optimization
Digital Performance Talks
02/21/23 • 37 min
Vil du sikre dig, at kunderne får fyldt kurven godt og grundigt op, når de lander på dit site? Så er CRO, eller Conversion Rate Optimization, dit hemmelige våben of choice. Mens mange digitale dicipliner handler om at få lokket flest muligt forbi dit site, handler CRO om at få mest muligt ud af de besøgende. God CRO kan ganske enkelt sikre dig større omsætning uden af forøge dit spend.
Martin Tuxen, CRO Specialist og Digital Marketing Consultant hos No Zebra, gæster studiet til en snak om, hvordan du kommer i gang, hvad du med fordel kan kigge på, og, ikke mindst, hvorfor CRO er en afgørende diciplin at mestre i et ustabilt marked.
Tak fordi du lytter med.
Produceret af No Zebra og Podcaster.dk
Optaget hos: Podcaster.dk
Redigering og Mix: Dennis G. M. Jensen / Podcaster.dk
Komponist: Henrik Pahlke Møller / Podcaster.dk
Introduktion
1.45 CRO er en disciplin, der binder tech, marketing og design sammen.
3.00 Hvad er CRO Conversion Rate Optimization Hvordan forøger vi konverteringsraten på den handling vi gerne vil have dem til at gøre.
4.00 Zoome helt ind på målet Etik. Den bedre oplevelse skaber flere tal. Marketing discipliner handler jo om at sende folk på sitet. CRO handler om, at få brugeren til at gøre noget bestemt på sitet.
5.30 Hvorfor er det ikke bare UX Kaffekop-eksemplet. Museet CRO er værktøjet til at gøre CRO bedre. Think, make, test. CRO er mellemleddet til at få afprøvet hypotesen og forbedre det.
7.15 Drop til andre Digital Performance Talks-afsnit User Experience med Kristjana SEO med Frank Besøg på sitet med Bertelsen
8.15 CRO påvirker alt vi laver CRO kan gå bredere ud end hjemmesiden. TikTok. E-mails.
9.30 Hvorfor er CRO ekstra vigtigt lige nu Alt bliver dyrere lige nu. Sørg for at få det ud af brugerne som vi kan. Med CRO behøver du ikke forøge dit spend for at øge omsætningen. Færre penge på online shopping end nogensinde før. Men shoppeturen sker lige så hyppigt som før. Mindre kurvstørrelse giver mindre omsætning. Tænk på det som du ville i det den virkelige verden. Kunden skal have det med hjem de har brug for.
13.15 Loose, Loose til Win, Win Er du den irriterende Sælger-Helge, eller skaber du værdi for dine kunder? Undgå altid Black Hat metoder. ”På med den hvide hat”. Den gode oplevelse skaber gode ambassadører.
15.45 Sådan øger du Basket Size! Måske skal knapfarven ændres, men der skal nok også mere til. Dyk ned i data. Hvor kommer brugeren fra, hvor falder brugerne fra, hvad klikker brugerne på. Komplementære produkter er et godt sted at starte. Giv dem muligheden! Kig på kurv-siden. Her er altid meget at hente. Mange undlader at gennemføre sit køb for de der er for meget friktion. Best Practice: Lav et step-by-step forløb med enkeltstående sider. Recommendering er svært, men der findes mange gode værktøjer. De kræver dog alle sammen at i har gode produktdata. De alternative produkter, hvorfor giver det mening? Flere tips i vores CRO-webinar her.
22.25 Bounce Rate Sørg for at levere det brugerne har behov for på det specifikke side. Forsiden er der de fleste falder fra. Forsiden skal bruges til at navigere folk det rigtige sted hen. Vær meget varsom her. Der er meget at vinde, men også meget at tabe. Pas på med data, de kan ofte være misvisende. Anbefalinger til alternativer til Google Analytics.
25.45 Nyhedsbrevs sign-up Giv brugerne muligheden for at skrive sig op. Gør nyhedsbrevssignup til en del af footeren. ”Gør det let tilgængeligt” gælder altid. Inkorporer det i dit content. Når folk dykker ned i jeres inspirationsindhold, så skal du have mulighed for at skrive sig op. De er interesserede!
28.30 Asos-eksemplet Hvor mange punkter kan man egentlig skrue på? Over 15 faktorer på deres produktsider.
29.45 Sådan kommer du i gang Start med det, der er for meget, eller for lidt. Lad det, som er midt i mellem ligge. Start ellers gerne med forsiden. Brug ”Fandt du hvad du søgte”-modellen ved exit intend.
32.00 Hvad skal du gøre for at komme i gang? Bryd det ned. Skru på delmål. Cart Abandonment Rate. Bounce Rate. Nyhedsbrev. Ad to Cart to Purchase Rate. Hvorfor bliver dette delmål ikke opfyldt. Prioritér CRO-arbejder. Dataforståelse er en forudsætning for data, for marketing, teknologi og design. CRO tager over, så snart de lander på siden. Gab ikke over for meget. Skal du vide mere om CRO? Find vores webinar om emnet her. Besøg også vores side om CRO her.
02/21/23 • 37 min
S2E5 -Microinfluenter
Digital Performance Talks
02/14/23 • 42 min
Hvad er microinfluencer marketing, hvem bruger det og kan du skabe omsætning med microinfluencer marketing? ”Ja!”, siger Mads, og han har case og tal, der bakker ham op. Som CEO for Dreaminfluencer ved Mads, hvordan du finder de helt rigtige microinfluencers til at markedsføre dit brand, og hvad du skal være opmærksom på for at skabe et indbringende samarbejde.
Mads gør op med myten om, at microinfluencere (og TikTok) ikke sælger, når han deler, hvordan DreamInfluencers fyldte de danske skoleelevers lommer ekstra godt op med Carlettis ikoniske Big Ben-karameller til sidste skoledag.
Tak fordi du lytter med.
OBS: Dreaminfluencers er en samarbejspartner for No Zebra og har tidligere sponosreret bl.a. Digital Performance Day.
Produceret af No Zebra og Podcaster.dk
Optaget hos: Podcaster.dk
Redigering og Mix: Dennis G. M. Jensen / Podcaster.dk
Komponist: Henrik Pahlke Møller / Podcaster.dk
Introduktion 3.00 Hvad er microinfluencer vs. influencer?
Mellem 1000 og 10.000 = microinfluenter.
Nano influencers CDP-data 100-200 følgere.
Hvordan bliver man microinfluencer? Signes ”what could have been”. Om at være first mover, men for glad for fredagsbaren. 3. mio microinfluencer på europæisk plan. De fleste ”semi”-kender en micro- ellers nanoinfluencer. Regler og omhu. Autenticitet er kommet for blive. B2B er så småt i gang med influencing. B2B-influenceren er på vej.
1 3.45 B2B virksomheder kommer til at gøre som B2C i løbet af den næste tid
15.00 Dark Social og Demand Generation
16.45 Eksempler på gode microinfluencer-samarbejder FMCG TikTok Tjommi ’tise
19.30 Men hvad med konverteringer Mads? Attribuering af microinfluencers Rabatkoder som attribuering – ikke godt nok. Marketing er summen af alle de ting vi gør. Ikke de enkelte kanaler. 23.00 Carletti-case resultater
24.15 UGC - få andre til at producere content for dig Surprise, surprise: Creators er bedre til TikTok end dig. TikTok-webinar shout out
27.15 Et KÆMPE HACK til dig. Men du skal være hurtig
28.30 Signe drømmer om de gode gamle dage
29.30 Én, nej faktisk TO, kæmpe hemmeligheder Først kommer de unge på, så deres forældre. Og de er købestærke. Go Go Go!, fra Mads. Shout out til Sara og Katrine Klitgaard fra Salling Group. Hør deres afsnit her: https://www.nozebra.dk/insights/digital-performance-talks/e11-kreative-kreativer-der-booster-din-betalte-annoncering
33.15 Den negative side af microinfluencer marketing Der er mega meget opfølgningsarbejde i micro influencer Marketing. Resultaterne tager mindst 6 måneder. Det kan blive for niche. Det er vigtigt at være grundig, så de ikke løber med den forkerte historie. Du skal kunne tåle at give lidt slip på dit brand. Det er ikke marketeers – det er for de fleste microinfluencere er det en hobby. 50% af det vi smider du, skal du ikke regne med.
39.30 Kan man leve af sutsko? Sådan opnår du loyalitet og opnår true ambassadorship. ”Hvis ikke man fokuserer på brand, så har man allerede tabt”
02/14/23 • 42 min
S2E4 - Paid Social tips og tricks fra eksperten.
Digital Performance Talks
02/07/23 • 44 min
Paid SoMe Strategist, Rikke Hansen, gæster i studiet til en snak om kanaler, SoMe-facts og hacks, du bør teste i din annoncering. Hun deler ud af den nyeste viden på området og klæder dig på til at løfte din Paid SoMe performance i 2023.
Tak fordi du lytter med.
Produceret af No Zebra og Podcaster.dk
Optaget hos: Podcaster.dk
Redigering og Mix: Dennis G. M. Jensen / Podcaster.dk
Komponist: Henrik Pahlke Møller / Podcaster.dk
Show Notes:
Introduktion Måske har du hørt Rikke før. Hun var nemlig vært på vores Hemmingsen. Det kan du høre her: https://www.nozebra.dk/insights/digital-performance-talks/e08-instagram-og-influencer-marketing-i-millionklassen-m-anders-hemmingsen.
2.45 Meta Meta (Facebook og Instagram) er den største platform i Danmark.
3.30 Pintrest: Pinterest er et inspirationsmedie med både push og pull muligheder. Et relativt uudnyttet medie med stort potentiale. Særligt vigtigt at matche det feed du rammer. Mænd er på vej ind på Pintrest
7.10 TikTok TikTok er et upcomming medie på annonceringssiden. Der er stadig god mulighed for at få gode priser på annonceringen. Her er trends vigtigt. Video first. Se TikTok-webinar her: https://www.nozebra.dk/insights/events/webinar-tik-tak-hvornar-skal-i-pa-tiktok
8.45 Linkedin En stor og stærk B2B-kanal. Metas forsøg på B2B-segmenter LinkedIn podcast-afsnit kommer i løbet af foråret.
10.30 Twitter Begrænset, hvor relevant Twitter er i DK. Meget niche En stærk amerikansk platform, der matche Metas
11.30 Reddit Socialt medie og søgemaskine, som Pintrest. Meget niche og meget videnstungt Find dit forum af ligesindede, der findes et forum for næsten alt. Både Reddit og Twitter er meget tekstbåret. Reddit-annoncering ser meget native ud, gerne lidt håndholdt.
15.00 3 SoMe-facts du (måske) ikke kendte til Potentialet er kæmpe stort. Vi scroller 2 km om dagen. 1-2 sek til at fange folks opmærksomhed. Story vs. feedplacering. 0,4 sek. til at fange opmærksomheden på Story. Kreativet er det første du ser. Mindre data stiller større krav til kreativiet. Kom i gang og vær ikke bange for ikke at være perfekt. Test, test, test.
22.15 Lav nogle evergreens Vær ikke bange for at vise det samme igen og igen
24.00 SoMe-konsumeringsvaner Hvad laver vi egentlig når vi scroller: - 70% on the move, meget lidt koncentreret - 20 % lean forward, leetkoncentreret - 10 % fordybelse og koncentration Overvej, hvilket mode brugeren er i - de 70% skal være letfordøjeliggt - de 20% er til de nysgerrige. det må godt være interagerende - 10% lean back - her er der plads til de fordybelse. Der er plads til at det ikke er helt perfekt. Du behøver ikke et kæmpe set-up for at skabe godt SoMe -indhold.
29.45 Hvad er det så vi konsumerer? Video er den store vinder. Det er både det vi gerne vil se og det er det platformene får mest ud af. - 50 % er video - 20 % er reels - no-sound er ikke længere det rigtige. Du er nødt til at lave til lyd nu. 80% af alle reels ses med lyd.
33.15 Psykologiske hacks du bør eksperimentere med Farve hacks: Lyse farver og lyse overlays performer 3x bedre end mørke, når det ikke er black friday. Logo hacks: Det bedste sted at placere et logo er oppe i højre side af skærmen. Brug ikke logo i lower-funnel eller i reels. Bias hacks: Halvt fyldt/halvt tomt. Tabs aversion The Pratfall effekt. De små uperfektheder skaber sympati. De små ridser i lakken gør dig tilnærmelig.
43.30 Sociale medier handler ikke om at være perfekt Se Full-Funnel SoMe-webinar her: https://www.nozebra.dk/insights/events/kreativt-some-content-til-hele-kunderejsen
02/07/23 • 44 min
S3E1 - 8 måder du kan bruge AI på
Digital Performance Talks
05/02/23 • 43 min
Rasmus disker op med otte konkrete forslag til, hvordan du kan accelerere din digital performance med ChatGPT, GPT-4 og AI generelt allerede i dag. Og så kommer Signe og Rasmus omkring LLM, ML og Bill Gates, inden de bliver hverdagsnære og får således sat rammen for den imponerende udvikling GPT har været på de seneste måneder.
Lær hvordan du kan få AI til at skrive gode produkttekster for dig, hvilken next level chatbot du kan skabe og hvorfor promopt er blevet en diciplin i sig selv. Alt det og meget mere i dette afsnit af Digital Performance Talks.
Tak fordi du lytter med.
Produceret af No Zebra og Podcaster.dk
Optaget hos: Podcaster.dk
Redigering og Mix: Dennis G. M. Jensen / Podcaster.dk
Komponist: Henrik Pahlke Møller / Podcaster.dk
Introduktion
Sæsonpræmiere-konfettisnak, tredje afsnit med Rasmus og call-back til ChatGPT-afsnittet fra januar, som er det I, kære lyttere, har lyttet mest til: https://www.nozebra.dk/insights/digital-performance-talks/s2e03-chatgpt-softwarearkitekten-og-marketing-konsulentens-nye-bedste-ven
02.15: Find afsnittet om GPT Nickolaj, Solution Architect er med og fortæller mere om, hvad GPT faktisk er. https://www.nozebra.dk/insights/digital-performance-talks/s2e03-chatgpt-softwarearkitekten-og-marketing-konsulentens-nye-bedste-ven
3.00 Lidt om, hvad Rasmus laver. Den entreprenante og nørdede MarTech-konsulent.
3.45: AI - The King of All MarTech Få overblik over de 10.000+ MarTech-systemer, der findes i vores MarTech-afsnit fra efteråret. https://www.nozebra.dk/insights/digital-performance-talks/e04-der-findes-godt-10-000-martech-tools-i-dag-hvilke-skal-du-bruge-og-hvorfor Og glæd jer til et Pluspige.dk i denne sæson.
5.15 Hvad er der sket i AI-land side januar? Flere AI- og GPT-spillere er kommet på banen. Både små nye spillere og nogle store mastodonter. Fx. Google, der har skudt deres egen Bard i gang, https://bard.google.com/ så Bing og OpenAI ikke skal løbe med det hele.
Et af de spørgsmål, der melder sig for Google er, hvordan deres annonceforretning skal se ud i en GPT-verden. https://www.nozebra.dk/services/marketing/google-ads-google-shopping-og-youtube-annoncering
Mere end 1.000 nye indregistrerede AI-tools er føjet til listen over MarTech-tools, mens alle de store systemer vi kender fra vores digitale dagligdag - Microsoft, Google, Meta - har integreret AI-motorerne i deres eksisterende set-up, eksempelvis Co-pilot til Microsoft. Alt får altså et lag af AI. Selv de mest tech-forskrekkede kommer til at møde AI, for der kan ikke gå lang tid før Word får en omgang.
GPT4 er også kommet til. OpenAI har sat deres nye LLM, GPT4 til rådighed. Så nu er det ikke bare et sproglag, men også billeder, video og lyd der kan genereres. Det er altså multi-liniært - vi kan både tale i billeder, video og tekster, i et og samme system.
ChatGPT ramte 1mio brugere på 5 dage. Til sammenligning tog det Facebook 10 måneder at få 1mio brugere. Det tog Netflix 3,5 år, at opnå 1mio brugere. Uden annoncering. Meget effektiv Product-Driven Marketing.
Bill Gates udtaler, at GPT er den anden store tech-revoulution i hans tid. Det første er brugergrænsefladen. Ikke internettet, men det, at vi alle kan finde ud af at bruge internettet og computeren. ChatGPT er vildt, fordi brugerfladen er vild. Alle kan bruge det.
12.45 Forkortelsernes holdeplads og forskellen på de forskellige modeller ML: Machine Learning AI: Artificcial Intelligence LLM: Large Language Models
ML og AI er i vid udstrækning det samme, mens LLM er det nye buzzord på listen.
"En virkelig dygtig bibliotekar på speed." - Signes forsimpling af LLM. Lyt med for at få Rasmus mere detaljerede forklarring.
GPT er blevet synonymt med LLM. Lidt som "at google" blev det for at søge på interenettet eller iPhonenen blev det for smartphones.
17.45 Digital Performance Day-rabatkode Brug koden på at købe dine billetter til Digital Performance Day på https://digitalperformanceday.nozebra.dk/ 🤗
18.00 8 konkrete måder du kan bruge ChatGPT på
1) Brug ChatGPT til at skrive tekster for dig. Forfin teksten og processen og publicér. Rasmus deler et kundeeksempel. Tekster med en høj frekvens af datapunkter, er klar det mest oplagte. "Hvis bogen ikke står i biblioteket kan LLM'en ikke finde ud af det."
2) Lav en brandet og intelligent Chatbot. Fine-tune og fyld den med jeres egne data.
3) Brug GPT til at analysere dine data. Den kommer ofte med indsigter, du ikke selv får øje på.
4) Fra podcast til blogpost på 15 min.
5) Brug GPT til at kode i det små. Der er fejl, men hvis du har lidt teknisk viden, kan du sikkert regne den ud. "Det ...
05/02/23 • 43 min
Show more

Show more
FAQ
How many episodes does Digital Performance Talks have?
Digital Performance Talks currently has 47 episodes available.
What topics does Digital Performance Talks cover?
The podcast is about Marketing, Podcasts, Technology and Business.
What is the most popular episode on Digital Performance Talks?
The episode title 'S2E12 - Webinarer som lead-motor i B2B-forretningen' is the most popular.
What is the average episode length on Digital Performance Talks?
The average episode length on Digital Performance Talks is 39 minutes.
How often are episodes of Digital Performance Talks released?
Episodes of Digital Performance Talks are typically released every 7 days.
When was the first episode of Digital Performance Talks?
The first episode of Digital Performance Talks was released on Sep 9, 2022.
Show more FAQ

Show more FAQ
Comments
0.0
out of 5
No ratings yet