goodpods headphones icon

To access all our features

Open the Goodpods app
Close icon
Artist Talk Podcast - Sebastian Wolff fra Kellermensch: Om at arbejde på den længe ventede efterfølger til ’Goliath’, hvor inspirationen kommer fra, og hvordan manglen på tekst ikke afholder ham fra at synge sange alligevel.

Sebastian Wolff fra Kellermensch: Om at arbejde på den længe ventede efterfølger til ’Goliath’, hvor inspirationen kommer fra, og hvordan manglen på tekst ikke afholder ham fra at synge sange alligevel.

Artist Talk Podcast

I anledning af esbjergensiske Kellermensch’ efterårsturné i 2021, lagde de vejen forbi spillestedet Turbinen, hvor de tog hul på turnéen med et brag af en koncert i vanligt højt niveau, som de har gjort siden 2006 med deres helt unikke take på rockmusikken – det, de selv har døbt 'rock-noir', og som kombinerer aggression og melankoli.

Det er et band, der med liv og sjæl ikke kan andet end at levere nærværende og intense koncerter, og hvor det at noget går galt næsten er et varemærke. Det kommer forsanger Sebastian Wolff blandt andet ind på i denne Artist Talk, hvor han siger, at de på ingen måde anstrenger sig for at det går galt, det sker bare altid.

Derudover kan du høre den energiske frontmand fortælle om bandets begyndelse, hvordan de skriver sange sammen, og hvor han får sin inspiration fra. Derudover kommer han også ind på, hvilke plader og kunstnere han selv er rundet af, og så løfter han sløret for en helt særlig evne, han har, og som journalist og musikansvarlig Michael Gonzalez også har bemærket. Nemlig at Sebastian sagtens kan synge og optræde med sange, der ingen tekst har, uden at næsten ingen bemærker det.

Denne Artist Talk er optaget 9. september 2021.
Interview udført og tilrettelagt af Michael Gonzalez.
Redigeret af: Jakob Meinert.
Redaktør: Jeanne Tost.
Produceret af Spillestedet Turbinen, 2021.

12/01/21 • 29 min

plus icon
Not bookmarked icon
Share icon

Episode Comments

0.0

out of 5

Star filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey Icon

No ratings yet

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon

eg., What part of this podcast did you like? Ask a question to the host or other listeners...

Post

Generate a badge

Get a badge for your website that links back to this episode

Select type & size
Open dropdown icon
share badge image

Copy