
Son Düzlük #13: DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Erhan Erol ile 2023 seçimleri
10/28/22 • 33 min
Son Düzlük’ün yeni bölümünde DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Sayın Erhan Erol ile siyaset yaşamını, kentsel dönüşümü ve deprem tehlikesini, 2023 seçimlerine ilişkin son tartışmaları konuştuk.
Son Düzlük’ün yeni bölümünde DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Sayın Erhan Erol ile siyaset yaşamını, kentsel dönüşümü ve deprem tehlikesini, 2023 seçimlerine ilişkin son tartışmaları konuştuk.
Previous Episode

Aposto Altı Otuz | 28 Ekim Cuma - Twitter'ın yeni sahibi, müttefikin egemenliği
Günaydın. TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı, "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan tutuklandı. Elon Musk, Twitter'ı satın aldı. Dört kişilik bir ailenin açlık sınırı 7 bin 425 TL, yoksulluk sınırı ise 24 bin 185 TL olarak açıklandı. Bugünün bülteni Ak Yatırım ile birlikte ulaşıyor.
Learn more about your ad choices. Visit megaphone.fm/adchoices
Next Episode

Aposto Altı Otuz | 29 Ekim Cumartesi - Cumhuriyet, 99 yaşında!
29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun. Bugün Serbest Kürsü'de Özgür Mumcu'nun "Cumhuriyet nasıl bir fazilettir?" başlıklı yazısı sizleri bekliyor. Bugünün bülteni FaturaLab ile birlikte ulaşıyor.
Learn more about your ad choices. Visit megaphone.fm/adchoices
If you like this episode you’ll love
Episode Comments
Generate a badge
Get a badge for your website that links back to this episode
<a href="https://goodpods.com/podcasts/aposto-alt%c4%b1-otuz-217718/son-d%c3%bczl%c3%bck-13-deva-partisi-istanbul-il-ba%c5%9fkan%c4%b1-erhan-erol-ile-2023-se%c3%a7-24588908"> <img src="https://storage.googleapis.com/goodpods-images-bucket/badges/generic-badge-1.svg" alt="listen to son düzlük #13: deva partisi i̇stanbul i̇l başkanı erhan erol ile 2023 seçimleri on goodpods" style="width: 225px" /> </a>
Copy