Log in

goodpods headphones icon

To access all our features

Open the Goodpods app
Close icon
Amazonpodden Nordisk Amazon Akademi - Resan med eget varumärke på Amazon fortsätter - Livstilsentreprenörskap och digital nomad - Lär av framgångarna och misstagen - Del 2

Resan med eget varumärke på Amazon fortsätter - Livstilsentreprenörskap och digital nomad - Lär av framgångarna och misstagen - Del 2

Amazonpodden Nordisk Amazon Akademi

05/12/22 • 31 min

plus icon
Not bookmarked icon
Share icon

I del två om resan med eget varumärke på Amazon fortsätter du att lära från de framgångar och misstag som vi hade på Amazon.

Från att välja marknadsplats och produktkategori, till design och paketering så talar vi i den här fortsättningen om vikten av att skapa en rankingkampanj när du lanserar på Amazon och varför du måste ranka bra på Amazon för att kunna sälja.

Du får också reda på mer om Amazon smekmånad som är så viktig för dig att nyttja.

Vidare talare vi om expansion genom såväl produkter som nya marknadsplatser.

Att vara en lifestyle entrepreneur – en livstilsentreprenör som det heter på svenska, även känt som digital nomad – där du själv bestämmer när du ska jobba, varifrån du ska jobba och hur mycket du ska jobba är ännu mer i fokus i det här fortsättningsavsnittet.

Vilka fördelar ger det att vara en livstilsentreprenör och vilken impact kan det skapa på ditt liv?

Det kommer du att få reda på. Men du kommer också få höra om vad som händer när pendeln slår över och du tappar fokus på den business som finansierar ditt härliga liv som businessen också skapat åt dig. Vad händer då och hur drabbar det ditt varumärke och företag?

Vi sammanfattar de viktigaste lärdomarna från att bygga ett eget varumärke på Amazon och att vara en livstilsentreprenör.

För dig som vill lära dig att lyckas på Amazon och skapa framgång på Amazons marknadsplatser lokalt och globalt, så öppnar vi under vecka 20 dörrarna till registrering till den mest kompletta Amazonutbildningen på marknaden, Komplett Nordisk Amazon Akademi (KNAA).

Du kan anmäla ditt intresse på www.knaa.se så kommer du att få mer information och bli inbjuden till vårt webinar där vi både kommer berätta mer om hur man skapar framgång på Amazon och hur KNAA ger dig all kunskap och de verktyg du behöver för att skapa en stark försäljning på världens största online-marknadsplats. Under webinaret kommer du också att kunna registrera dig för utbildningen.

Din intresseanmälan till Amazon-utbildningen KNAA på www.knaa.se är inte bindande utan till för dig som vill säkerställa att du får pole position när vi väl öppnar upp för anmälan till själva utbildningen.

Utbildningen passar såväl små företagare och egna varumärken, såväl som välkända varumärken, stora företag och digitala konsulter. Det är också en utbildning för dig som vill stärka ditt CV med Amazon-kompetens för att få en bättre position på ditt nuvarande arbete, eller för att stärka ditt värde på arbetsmarknaden, då det råder en oerhörd Amazon-kompetens i Norden.

05/12/22 • 31 min

plus icon
Not bookmarked icon
Share icon

Episode Comments

0.0

out of 5

Star filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey Icon

No ratings yet

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon

eg., What part of this podcast did you like? Ask a question to the host or other listeners...

Post

Generate a badge

Get a badge for your website that links back to this episode

Select type & size
Open dropdown icon
share badge image

<a href="https://goodpods.com/podcasts/amazonpodden-nordisk-amazon-akademi-229169/resan-med-eget-varum%c3%a4rke-p%c3%a5-amazon-forts%c3%a4tter-livstilsentrepren%c3%b6rskap-25899765"> <img src="https://storage.googleapis.com/goodpods-images-bucket/badges/generic-badge-1.svg" alt="listen to resan med eget varumärke på amazon fortsätter - livstilsentreprenörskap och digital nomad - lär av framgångarna och misstagen - del 2 on goodpods" style="width: 225px" /> </a>

Copy