goodpods headphones icon

To access all our features

Open the Goodpods app
Close icon

Abans tot era pitjor, amb Juanjo Sáez

Catalunya Ràdio

No suporta la nostàlgia i per això en farà una secció. És llest, divertit i absolutament contradictori. El Juanjo Sáez recorda amb tendresa els anys del cassette, dels heavies a la Sagrera i la Heidi, uns dibuixos que l'han fet com és: estrany i entranyable.
share icon
not bookmarked icon

All episodes

Best episodes

Top 10 Abans tot era pitjor, amb Juanjo Sáez Episodes

Best episodes ranked by Goodpods Users most listened

Quins són els vostres sistemes per fer més suportable la calor? En Juanjo Sáez comparteix els seus, que de fet són els que va aprendre de la seva àvia. Les àvies mai s'equivoquen. Sigueu bons!
bookmark
plus icon
share episode
Quan el Juanjo Sáez era petit, a casa seva els dies de calor es quedaven a les fosques, amb les persianes abaixades fins a les set del vespre i sense poder beure aigua de la nevera. Per què? En Juanjo ens explica tots els trucs de casa seva, i especialment de la seva àvia, per sobreviure a les onades de calor.
bookmark
plus icon
share episode
A la seva secció "El otro día pensé", el Juanjo Sáez avui ha parlat dels gelats. La marca Frigo i els seus gelats més emblemàtics dels anys 80 el traslladen automàticament a la infància. Calor, gelats i curiositats és igual a Juanjo Sáez. Escolta'l!
bookmark
plus icon
share episode
episode art
play

06/24/19 • 22 min

El Juanjo Sáez recorda les fogueres de Sant Joan que feien al seu barri quan era un nen i les idees malvades que els passaven pel cap quan reunien una bona provisió de petards. També ens revela com era Javier Nart quan ell el va conèixer: "era un tio molt guai"; i ens explica la seva trobada, fa pocs dies, amb Woody Allen.
bookmark
plus icon
share episode
Quins són els vostres fracassos professionals més sonats? De la desfeta en podeu treure alguna cosa de profit? Alguna lliçó que us hagi servit en ocupacions posteriors? En Juanjo Sáez ens explica les seves feines més accidentades i efímeres i aprofita per fer reflexions sobre la resiliència laboral.
bookmark
plus icon
share episode
Per tercera setmana consecutiva, el Juanjo Sáez evoca els pastissets de la seva vida. Avui, brioixeria industrial: des del dònut i la Pantera Rosa a la brioxeria postmoderna.
bookmark
plus icon
share episode
En Juanjo Sáez torna a sorprendre amb un altre cop amagat: porta un pastisser a dins, herència genètica dels seus avis. No ens porta mai berenar però avui ens fa dentetes repassant la pastisseria catalana: de les ensaïmades als dolços de les xurreries. Ah!, i tampoc s'oblida de la rebosteria espanyola ni de l'anomenada "brioixeria industrial". Us recomanem que bereneu abans de pitjar el play!
bookmark
plus icon
share episode
episode art
play

05/20/19 • 18 min

Quan falta menys d'un mes per a les proves de la selectivitat, en Juanjo Sáez ens explica com eren les seves xuletes. En Juanjo no ha volgut estudiar mai i diu que part del que sap ho ha après fent xuletes. Escolteu totes les habilitats que ha arribar a desenvolupar fent trampes per als exàmens.
bookmark
plus icon
share episode
El Juanjo Saez creu que construïm la vida que volem a base de somiar-la. Els tinguem adormits o desperts, en Juanjo diu que els somnis ens ajuden a pair el que ens costa o ens preocupa, a preparar-nos per a les diferents situacions que ens podem trobar... I també ens ajuden a ser imaginatius. Fins i tot hi ha artistes que han basat la seva obra en els somnis. Els recordem amb el Juanjo, el nostre col·laborador més creatiu (i insomne).
bookmark
plus icon
share episode
S'acaba la temporada i toca fer balanç. Recordem amb Juanjo Sáez com van ser els inicis al programa i com s'ha superat a ell mateix amb tot un exercici de resiliència. Ens explica les misèries de ser col·laborador i també quins són els seus punts forts: parlar de "retroinnovació", amb una mirada diferent al passat; i també fotre rotllos, sigui amb les vinyetes, a la ràdio o als amics. En Juanjo diu: "Tinc un amic que em grava i ho fa servir pels seus guions". I no ens estranya!
bookmark
plus icon
share episode

Show more

Toggle view more icon

FAQ

How many episodes does Abans tot era pitjor, amb Juanjo Sáez have?

Abans tot era pitjor, amb Juanjo Sáez currently has 25 episodes available.

What topics does Abans tot era pitjor, amb Juanjo Sáez cover?

The podcast is about Society & Culture and Podcasts.

What is the most popular episode on Abans tot era pitjor, amb Juanjo Sáez?

The episode title 'Les manies rares per combatre la calor de l'àvia del Juanjo Sáez, que era de secà - 09/07/19' is the most popular.

What is the average episode length on Abans tot era pitjor, amb Juanjo Sáez?

The average episode length on Abans tot era pitjor, amb Juanjo Sáez is 17 minutes.

How often are episodes of Abans tot era pitjor, amb Juanjo Sáez released?

Episodes of Abans tot era pitjor, amb Juanjo Sáez are typically released every 7 days.

When was the first episode of Abans tot era pitjor, amb Juanjo Sáez?

The first episode of Abans tot era pitjor, amb Juanjo Sáez was released on Jan 28, 2019.

Show more FAQ

Toggle view more icon

Comments

0.0

out of 5

Star filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey IconStar filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey IconStar filled grey Icon
Star filled grey Icon

Rating

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon

Review or comment on this podcast...

Post

External Reviews

Imported reviews from Apple Podcasts.
Generate a badge

Get a badge for your website that links back to this

Select type & size
Open dropdown icon
share badge image

Copy